Bende bugün transfer gününü saymazsak 3. Gündeyim salı günü transfer oldu çarşamba günü belim çok ağrıdı o gün gün boyunca ağrıdı bugünlerde de ağrı azaldı . İnşallah hayırlısı olur hepimiz içinRabbim hepinize güzel sonuclar almayi nasip etsinBende transferimin 3.gunundeyim 2 embriyo transferi edildi heyecanla beklemedeyim Rabbim hicbirimizi kapisindan bos cevirmesin
Benimde sali gunu 2 embriyo transferi oldu bende herhangi bir agri olmadi sadece progestan ignesi cok zorluyor belden asagimi hissetmiyorum sonuclari guzel olur pozitif haberler aliriz insallah..ne sorununuz vardi yas kacBende bugün transfer gününü saymazsak 3. Gündeyim salı günü transfer oldu çarşamba günü belim çok ağrıdı o gün gün boyunca ağrıdı bugünlerde de ağrı azaldı . İnşallah hayırlısı olur hepimiz için
Benim yumurtalıkda rahimde tüplerde hiç bi sorun yok. Eşimde de sorun yok. Yaşım 32 eşiminde öyle bende kist var çikolata kisti doktorumızda ameliyat olmak yerine tüp bebek yapalım dedi o sebebden yaptık bende progestan fitilden nefret ediyorum onun o geri akıntısı beni benden ediyorBenimde sali gunu 2 embriyo transferi oldu bende herhangi bir agri olmadi sadece progestan ignesi cok zorluyor belden asagimi hissetmiyorum sonuclari guzel olur pozitif haberler aliriz insallah..ne sorununuz vardi yas kac
Bende fitil ve igne kullaniyorum inan igne daha kotu bel asagim felcli gibi yuruyemiyorum resmen Rabbim pozitifle sonuclandirsinBenim yumurtalıkda rahimde tüplerde hiç bi sorun yok. Eşimde de sorun yok. Yaşım 32 eşiminde öyle bende kist var çikolata kisti doktorumızda ameliyat olmak yerine tüp bebek yapalım dedi o sebebden yaptık bende progestan fitilden nefret ediyorum onun o geri akıntısı beni benden ediyor
Canım bende iğneyi kullanıyorum progestan dex göbekden yapıyorum oda bana hiç bişi yapmıyor işin garibi :) fitilden tiksiniyorumBende fitil ve igne kullaniyorum inan igne daha kotu bel asagim felcli gibi yuruyemiyorum resmen Rabbim pozitifle sonuclandirsin
Erken yapmışsın ama testi tekrarlasanaSuan 10 oldu 7. Gün vermiştim kan
Yarın tekrar vericem ama 5. Gün embriyosuydu olsa zaten o gün cıkıyor herkesteErken yapmışsın ama testi tekrarlasana
Ya canım benimYarın tekrar vericem ama 5. Gün embriyosuydu olsa zaten o gün cıkıyor herkeste
Allah seninde yardimcin olsun canim benim keske gunde 10 tane fitil olsam kaba etten igne olmasam:)Canım bende iğneyi kullanıyorum progestan dex göbekden yapıyorum oda bana hiç bişi yapmıyor işin garibi :) fitilden tiksiniyorum
En kolay kısım emin olabilirsn o kadar işlem yasıyoruz iğneler falan ama emin ol en zor test gününü beklemekYa canım benimvardır bunda da bir hayır. Benim de Pazartesi ya da Salı yumurta toplanacak ama çok kötüyüm halsizlik karnım ağrıyor midem bulanıyor
Bende tüp bebeğe karar verdim. Bugun üçüncü kez gonal F ignemi vurdum. Ben her gün 300 luk iğne yaptım. Yumurta toplama işlemi öncesi bu iğneler yapılmak zorundaymış. Yarın ilk yumurta kontrolüne gidiyorum. Allahtan tek duam insallger şey yolunda gider ve bir bebeğimiz olur. İsteyen herkese nasip olmasını dilerimMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tedavisi için başvurdum. 2 yıllık evliyim daha önce bir kimyasal geçirdim. Yumurta geliştirici iğneye başlıyorum her iki yumurtalığımda da 10 üzeri yumurta varmışumarım sağlıklı gelişirler. Bu ay tüp bebek yaptıracak arkadaşları topiğime bekliyorum
Ben de 6 gün 300 lük 4 gün 450 ilk kullandım bir de 4 gün cetrodide bu gece çatlama iğnesi yapacağım Salı günü toplayacaklarBende tüp bebeğe karar verdim. Bugun üçüncü kez gonal F ignemi vurdum. Ben her gün 300 luk iğne yaptım. Yumurta toplama işlemi öncesi bu iğneler yapılmak zorundaymış. Yarın ilk yumurta kontrolüne gidiyorum. Allahtan tek duam insallger şey yolunda gider ve bir bebeğimiz olur. İsteyen herkese nasip olmasını dilerim
300 luk ve 450 lik iğnelerle 6 günde mi büyüdü yumurtalar. Bu iğneler baya maliyetli zaten. Acaba ben kac tane kullanmak zorunda kalicam. Maddi olarak bizi çok zorluyor ama stresi de fazla oluyo. Her seferinde iğneyi yaparken irkiliyorum tedirgin yapıyorum. Allahim bir an evvel biter de sağlıklı evlatlara kavuşuruzBen de 6 gün 300 lük 4 gün 450 ilk kullandım bir de 4 gün cetrodide bu gece çatlama iğnesi yapacağım Salı günü toplayacaklar
Bugün iğneler sondu birazdan çatlatma iğnesi vurulacağım toplamda 10 gün iğne vuruldum yani. Benim iğnelerimi eşim yapıyor. Delik deşik oldu karnım morardı300 luk ve 450 lik iğnelerle 6 günde mi büyüdü yumurtalar. Bu iğneler baya maliyetli zaten. Acaba ben kac tane kullanmak zorunda kalicam. Maddi olarak bizi çok zorluyor ama stresi de fazla oluyo. Her seferinde iğneyi yaparken irkiliyorum tedirgin yapıyorum. Allahim bir an evvel biter de sağlıklı evlatlara kavuşuruz
Umarım hayırlı sonuçlar alırızKızlar bende bu ay başladım 7 gündür 225 gonal f kullandım son üç gündür de çatlatma önleyici kullandım. Bakalım yarın kontrol var .
Hadi hayirlisi olsun kuzum benim Rabbim hep yaninda olsun zorlastirmasin kolaylastirsin her asamasiini insAllahKızlar bende bu ay başladım 7 gündür 225 gonal f kullandım son üç gündür de çatlatma önleyici kullandım. Bakalım yarın kontrol var .
Allahım kucağını doldursun inşallah CanımKIZLAR BUGÜN 3. GÜN EMBRİYO TRANSFERİM VAR. PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK. BUGÜN DE ÇOK HEYECANLIYIM VE KORKUYORUM. BANA DUA EDER MİSİNİZ?ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. YOLUMUZU KOLAYLAŞTIRSIN.
Rabbim isini kolaylastirsin kuzum benim kucagini doldursun guzel haberler almana vesile olsunKIZLAR BUGÜN 3. GÜN EMBRİYO TRANSFERİM VAR. PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK. BUGÜN DE ÇOK HEYECANLIYIM VE KORKUYORUM. BANA DUA EDER MİSİNİZ?ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. YOLUMUZU KOLAYLAŞTIRSIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?