Amin canım sağol hepimizin inşallahHadi hayirlisi olsun kuzum benim Rabbim hep yaninda olsun zorlastirmasin kolaylastirsin her asamasiini insAllah
İnşallah canım bakalım ilk defa olacak benim inşallah ilk aşamasında çok embriyo olurda sonra bu süreçlerden tekrar geçmeyizUmarım hayırlı sonuçlar alırızben de Salı günü yumurtaları toplatacağım
Kaçıncı gün embriyosuyduBende 15 martta transfer oldum 20 martta kan testim 29.5 21 martta 54.56 çıktı
5. Gün canım iki adet traansfer edildi . Acaba çoğul olabilirmiKaçıncı gün embriyosuydu
Yani benim bildiğim değerden değil de ultrasondan belli oluyor çoğul olduğu5. Gün canım iki adet traansfer edildi . Acaba çoğul olabilirmi
Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Canım5. Gün canım iki adet traansfer edildi . Acaba çoğul olabilirmi
Aminnnn inşallahhh darısı tüm isteyenlerin başınaAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Canım
Bende cuma günü transfer olucam suan progestan estrofem ve pluton igne kullanıyorum cok heyecanlıyımBende bugün transfer gününü saymazsak 3. Gündeyim salı günü transfer oldu çarşamba günü belim çok ağrıdı o gün gün boyunca ağrıdı bugünlerde de ağrı azaldı . İnşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ayy onları sormaa sonrasında yine devam ediyorsun kullanmaya hiç bitmivekmiş gibi geliyo banaBende cuma günü transfer olucam suan progestan estrofem ve pluton igne kullanıyorum cok heyecanlıyım
5. Gün embriyosu ve bakalım yaa cok heyecanlıyımAyy onları sormaa sonrasında yine devam ediyorsun kullanmaya hiç bitmivekmiş gibi geliyo bana
Önemli olan beşinci güne gitmeleri canım . Benden 15 tane toplandı 11 i döllendi 7 tanesi 5. Güne kadar gidebildi7 yumurtam toplandı dün bugün aradık 6 sı olgunmuş 4 ü döllenmiş iyi mi
Ama burda 3. Gün transferi yapıyorlarmışÖnemli olan beşinci güne gitmeleri canım . Benden 15 tane toplandı 11 i döllendi 7 tanesi 5. Güne kadar gidebildi
Üçüncü gün ise çok fazla sıkıntı olmayabilir genellikle çoğumtüp bebek merkezi 5. Güne kadar gitmesini bekliyor o sebebdenAma burda 3. Gün transferi yapıyorlarmış
4 ü de 3. Güne gider mi acabaÜçüncü gün ise çok fazla sıkıntı olmayabilir genellikle çoğumtüp bebek merkezi 5. Güne kadar gitmesini bekliyor o sebebden
Tatlım inan ben bilemem ama 3. Güne daha kolay gittiğini biliyorum4 ü de 3. Güne gider mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?