Merhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızzMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tedavisi için başvurdum. 2 yıllık evliyim daha önce bir kimyasal geçirdim. Yumurta geliştirici iğneye başlıyorum her iki yumurtalığımda da 10 üzeri yumurta varmışumarım sağlıklı gelişirler. Bu ay tüp bebek yaptıracak arkadaşları topiğime bekliyorum
İnşallah siz de güzel haberler alırsınızMerhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızzbende transfer oldum 3. Günüm :)
Ben gecen sene opu işlemi yasadım araya baya zaman girdi farklı bi sağlık sorunumdan dolayı . Ama yumurta toplama em basit işlem zaten narkoz veriliyo hiçbişey anlamıyosunuz . 20 yumurtam olmustu 17 döllendi ama 5. Günü 2 embriyo devam etti . 1 i bende suan :)İnşallah siz de güzel haberler alırsınızsüreç nasıldı kaç yumurtanız oldu ? Yumurta toplanırken ağrı acı oldu mu biraz anlatabilir misiniz
Tüm yumurtalar embriyoya dönüşmüyor muBen gecen sene opu işlemi yasadım araya baya zaman girdi farklı bi sağlık sorunumdan dolayı . Ama yumurta toplama em basit işlem zaten narkoz veriliyo hiçbişey anlamıyosunuz . 20 yumurtam olmustu 17 döllendi ama 5. Günü 2 embriyo devam etti . 1 i bende suan :)
Hayır hepsi dönüşmüyor tabikii . Kaliteli olanlar dölleniyor ama belli bi hücre sayısına gelmesi lazım yani sadece döllenmek yetmiyorTüm yumurtalar embriyoya dönüşmüyor mu
Peki en fazla kaç tane transfer edebilirlerHayır hepsi dönüşmüyor tabikii . Kaliteli olanlar dölleniyor ama belli bi hücre sayısına gelmesi lazım yani sadece döllenmek yetmiyor
Eğer ilk deneme ise genelde 1 tane transfer ediliyor ama bazı doktorla 2 de yapıyormusPeki en fazla kaç tane transfer edebilirler
Ama ben ikiz istiyorumEğer ilk deneme ise genelde 1 tane transfer ediliyor ama bazı doktorla 2 de yapıyormus
Evet öyle ama işte onunda riskleri var bazen birinin sonradan sağlıksız olması diğerinide etkiliyor ama tabi doktora baglı hersey . Siz nerde tedavi görüyosunuzAma ben ikiz istiyorumgerçi birini buldum da ikincisi kaldı ama 2 olsa olasılık yükselmez mi
Samsun’da sizEvet öyle ama işte onunda riskleri var bazen birinin sonradan sağlıksız olması diğerinide etkiliyor ama tabi doktora baglı hersey . Siz nerde tedavi görüyosunuz
Hımmm ben istanbuldayım inşallah hersey gönlünüzce olurrSamsun’da siz
Canim merabalar bende tüp bebek icin igne kullandim 3 tane olusmus cok uzgunum dun aksam 10 da ovitrelle catlatma ignemi oldum yarin yumurta toplanicak ama ovitrekleyi vurfum uyudum sabah kalktigimda kahve rengi lekeler geliyo bu sendede oldu mu yumurta gelistirici ilaclarda boyle gelmemistiBen gecen sene opu işlemi yasadım araya baya zaman girdi farklı bi sağlık sorunumdan dolayı . Ama yumurta toplama em basit işlem zaten narkoz veriliyo hiçbişey anlamıyosunuz . 20 yumurtam olmustu 17 döllendi ama 5. Günü 2 embriyo devam etti . 1 i bende suan :)
Ne durumdasın Canım bu aradaMerhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızzbende transfer oldum 3. Günüm :)
Benim negatif malesefNe durumdasın Canım bu arada
Kaç gün oldu transferden sonraBenim negatif malesef
Suan 10 oldu 7. Gün vermiştim kanKaç gün oldu transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?