- 5 Ekim 2014
- 453
- 494
- 303
Benden de o testleri istediler duruma göre Oluşacak embriyoları dondurup 1,5 ay sonra transfer edebilirlermiş progesteron 1 in altında olmalı galiba :/ Kullandığımız ilaçlar yükseldiği için dinlenip öbür ay transfer ediyorlar düşünceMerhaba kismetse cuma gunu yumurta toplamaya gidiyorum bugun catlatma ignem var progesteron ve e2 testi yaptirdim bugun progesteron :3.8 e2:1000 cikti baska sehirde tedavi gordugum icin testleri bulundugum yerde yaptirdim doktor daha gormedi bu degerler normalmidir tecrubeli olanlariniz bilgi verebilirmi
Toplamadan sonra dusme ihtimali yokmu yani bu ay icinde yapilir diye umuyordumBenden de o testleri istediler duruma göre Oluşacak embriyoları dondurup 1,5 ay sonra transfer edebilirlermiş progesteron 1 in altında olmalı galiba :/ Kullandığımız ilaçlar yükseldiği için dinlenip öbür ay transfer ediyorlar düşünce
Bence hiç acele etme vakit geçirmeye bak yoksa doğru mı değil mi stresine girersin.Kızlar dün 2 tane a kalite 4. Gün embriyosu transfer edildi. En erken ne zaman sonucu öğrenebilirim. Lütfen 12 gün demeyin
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ?Merhaba inşallah güzel ilerle ve güzel sonuclar alırsınızzbende transfer oldum 3. Günüm :)
Canım sonucun ne oldu ? Benim de fazla döllenirse iki embriyo düşünüyorum inşallah tutmuştur seninkilerRabbim hepinize güzel sonuclar almayi nasip etsinBende transferimin 3.gunundeyim 2 embriyo transferi edildi heyecanla beklemedeyim Rabbim hicbirimizi kapisindan bos cevirmesin
Malesef ilaclardan aldigim enfeksiyon dolayisiyla negatifCanım sonucun ne oldu ? Benim de fazla döllenirse iki embriyo düşünüyorum inşallah tutmuştur seninkiler
Canım sonucun ne oldu ? Benim de fazla döllenirse iki embriyo düşünüyorum inşallah tutmuştur seninkiler
Yaaa çok üzüldüm taze miydi senin benim dondurulmuş olacak Mayıs’ta şimdiden antibiyotik verdi doktorumMalesef ilaclardan aldigim enfeksiyon dolayisiyla negatif
Dondurulmus canimYaaa çok üzüldüm taze miydi senin benim dondurulmuş olacak Mayıs’ta şimdiden antibiyotik verdi doktorum
Sisizn kaçı kaliteli embriyo olmuştu acaba ben de şu an onu bekliyorum 8 de 3 döllendi şuan için bakalım kaçı iyi embriyo olacakHerkese merhabalar benim ilk tüp bebek tedavim, yumurta toplama işlemi yeni yapıldı 12 yumurta toplantı 5 tane döllenen var ama 2.3. güne kaç tanesi ulaşır belli değil sağlıklı embriyo elde edilirse transferi deneyeceğiz inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun zor bir surecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?