Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

Aa ne güzel canım gebelik içinde verdin mi kan, ben Çarşamba gideceğim
Evet gebelik içinde verdim benim ilk hamileliğimde normal olan tsh değerim gebelikten dolayı yükselmişti onun içinde ilaç kullanmıştım. Belki buda öyle olur diye bütün hepsini istedim. Akşama e nabıza düşer dediler. Değerime göre ilerleyen zamanlarda kadın doğuma randevu alırım dedim. Ama bugünkü kaset testim maşallah çok belirgindi değerim yükseliyor diye düşünüyorum ya bakalım sağlıkla olur inşallah

Aa mutlaka haber ver canım sonucunu kendim gibi heyecanla bekliyorum

Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm dün test yaptım direk pozitif çıktı bugün kan verdim 560 çıktı beta umarım sağlıkla ilerler allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah

Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm dün test yaptım direk pozitif çıktı bugün kan verdim 560 çıktı beta umarım sağlıkla ilerler allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah
Tebrik ederim canım, sat neydi acaba

Kızlar 30 haziranda hamile olduğumu öğrendim. Bayramdan sonra doktora gideceğim ama bu ilk gebeliğim doktorun odasına girince ne dicem diye tatlı bi heyecan var ? Direkt ben kontrole geldim mi demem gerekiyor kafamda cümle kurup kurup duruyor bir yandan da gülüyorum kendime derde bak diye

Ben de düşünüyorum bunu şöyle derim sanırım merhaba reglim gecikince evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı mı diyeceğim acaba bilemedim ki nedir uygun olan

Bende bugün test yapıp öğrendim hemen çift çizgi çıkınca kan verdim çok şükür gebeyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende bugün test yapıp öğrendim hemen çift çizgi çıkınca kan verdim çok şükür gebeyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım, adet günün geçmiş miydi ? Birde sat neydi acaba

Tebrik ederim canım, adet günün geçmiş miydi ? Birde sat neydi acaba
Evet canım 6 gün geçmişti. Sat 1 hazirandı. Önceden 2 kere kimyasal geçirdiğim için test yapmadım biraz geçmesini bekledim birde ne göreyim kırmızılar çok şükür gördüm sizede nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Benim de sat 8 Haziran . Evde ki test pozitif çıktı 3 temmuz adet olmam lazımdı, yarın kan vereceğim inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Ben teşekkür ederim canım saolasın inşallah amiiiinnn hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebelik olur hepimizin. İnşallah güzel haberler alırsın

Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

günaydın kızlar sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun benimde bat 1 temmuzdu 2 temmuzda evde pozitifi gördüm hemen kan verdim 429 çıktı iki gün sonra tekrarladım 1825 çıktı bu kez doktorla görüşmedim henüz ama endişelendim çok artınca inşallah sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…