Canım ben bugün genel olrak kan verdim 3/4 tüp kan aldılar hormon vs hepsini yaptırayım dedimÇok üzüldüm kaç gün geçmişti bat
Aa ne güzel canım gebelik içinde verdin mi kan, ben Çarşamba gideceğimCanım ben bugün genel olrak kan verdim 3/4 tüp kan aldılar hormon vs hepsini yaptırayım dedim
Evet gebelik içinde verdim benim ilk hamileliğimde normal olan tsh değerim gebelikten dolayı yükselmişti onun içinde ilaç kullanmıştım. Belki buda öyle olur diye bütün hepsini istedim. Akşama e nabıza düşer dediler. Değerime göre ilerleyen zamanlarda kadın doğuma randevu alırım dedim. Ama bugünkü kaset testim maşallah çok belirgindi değerim yükseliyor diye düşünüyorum ya bakalım sağlıkla olur inşallahAa ne güzel canım gebelik içinde verdin mi kan, ben Çarşamba gideceğim
Aa mutlaka haber ver canım sonucunu kendim gibi heyecanla bekliyorumEvet gebelik içinde verdim benim ilk hamileliğimde normal olan tsh değerim gebelikten dolayı yükselmişti onun içinde ilaç kullanmıştım. Belki buda öyle olur diye bütün hepsini istedim. Akşama e nabıza düşer dediler. Değerime göre ilerleyen zamanlarda kadın doğuma randevu alırım dedim. Ama bugünkü kaset testim maşallah çok belirgindi değerim yükseliyor diye düşünüyorum ya bakalım sağlıkla olur inşallah
Tebrik ederim canım, sat neydi acabaMerhaba kızlar benimde bugün adet günüm dün test yaptım direk pozitif çıktı bugün kan verdim 560 çıktı beta umarım sağlıkla ilerler allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah
Teşekkür ederim 7 hazirandı :)Tebrik ederim canım, sat neydi acaba
Ah benim de 8 HaziranTeşekkür ederim 7 hazirandı :)
Ben de düşünüyorum bunu şöyle derim sanırımKızlar 30 haziranda hamile olduğumu öğrendim. Bayramdan sonra doktora gideceğim ama bu ilk gebeliğimdoktorun odasına girince ne dicem diye tatlı bi heyecan var ? Direkt ben kontrole geldim mi demem gerekiyor kafamda cümle kurup kurup duruyor bir yandan da gülüyorum kendime derde bak diye
Tebrik ederim canım, adet günün geçmiş miydi ? Birde sat neydi acabaBende bugün test yapıp öğrendim hemen çift çizgi çıkınca kan verdim çok şükür gebeyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım 6 gün geçmişti. Sat 1 hazirandı. Önceden 2 kere kimyasal geçirdiğim için test yapmadım biraz geçmesini bekledim birde ne göreyim kırmızılar çok şükür gördüm sizede nasip olsun inşallahTebrik ederim canım, adet günün geçmiş miydi ? Birde sat neydi acaba
Çok teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Benim de sat 8 Haziran . Evde ki test pozitif çıktı 3 temmuz adet olmam lazımdı, yarın kan vereceğim inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuEvet canım 6 gün geçmişti. Sat 1 hazirandı. Önceden 2 kere kimyasal geçirdiğim için test yapmadım biraz geçmesini bekledim birde ne göreyim kırmızılar çok şükür gördüm sizede nasip olsun inşallah
Ben teşekkür ederim canım saolasın inşallah amiiiinnnÇok teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Benim de sat 8 Haziran . Evde ki test pozitif çıktı 3 temmuz adet olmam lazımdı, yarın kan vereceğim inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Tebrik ederim canım, sağlıkla gelir inşallahBende bugün test yapıp öğrendim hemen çift çizgi çıkınca kan verdim çok şükür gebeyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallahÇok teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Benim de sat 8 Haziran . Evde ki test pozitif çıktı 3 temmuz adet olmam lazımdı, yarın kan vereceğim inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Çok teşekkür ederim saolun, bende sizi tebrik ederim sağlıklı olsun inşallahTebrik ederim canım, sağlıkla gelir inşallah
Aa kıyamam kısmetse aynı zamanda doğucaklar doktor 10 mart dedi doğum için sağlıklı ilerlerse :)Ah benim de 8 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?