Aminn insallah kuzumSağlıkla kucağımıza alırız inşallah ne güzel canım sevindim
Güzel bir sonuç çıkar inşallahEvet canım 2. Kanı verdim
Çıktı mı canım sonucunEvet canım 2. Kanı verdim
Çıktı canım 1848Çıktı mı canım sonucun
Ne güzel kese baktı mı doktorunÇıktı canım 1848
Randevular hep dolu maalesef 18inde gideceğizNe güzel kese baktı mı doktorun
Benim randevumda aynı tarihteRandevular hep dolu maalesef 18inde gideceğiz
Aa ne güzel senin saat kaçta canım, o gün kaç haftalık oluyor bebisBenim randevumda aynı tarihte
Haftasını bilmiyorum canım ya benim geç döllenme oldu. 8 temmuzda gitmiştim, 18’inde ücretsiz olan kontrol randevusuna gidicem. 19 unda üniversite hastanesinde randevu aldım gebelik paneli gibi testleri yaptırcam. Gittiğim hastane özeldi, orada 1000 lira ücret çıkardılar. Dışarda yaptırıp göstercez artık.Aa ne güzel senin saat kaçta canım, o gün kaç haftalık oluyor bebis
Bebeğin oluş tarihini kimse bilmediği için genelde sat a göre hesaplanir ama doktor ultrasonda sana soyler hangi tarihe uyumluysaHaftasını bilmiyorum canım ya benim geç döllenme oldu. 8 temmuzda gitmiştim, 18’inde ücretsiz olan kontrol randevusuna gidicem. 19 unda üniversite hastanesinde randevu aldım gebelik paneli gibi testleri yaptırcam. Gittiğim hastane özeldi, orada 1000 lira ücret çıkardılar. Dışarda yaptırıp göstercez artık.
Aynen doktorun hesabıyla ilerleyeceğiz sanırım. Randevudan sonra haberleşelim buradanBebeğin oluş tarihini kimse bilmediği için genelde sat a göre hesaplanir ama doktor ultrasonda sana soyler hangi tarihe uyumluysa
Evet inşallah hepimiz güzel haberler ile dönerizAynen doktorun hesabıyla ilerleyeceğiz sanırım. Randevudan sonra haberleşelim buradan
Bende bugün 5+0 im benimde bugün hic kasik batmasi olmadi zaten baska hic bir belirtimde yokKızlar ağrınız vs var mı ya benim kasıklarım da ağrılar batmalar çok azaldı. Bulantım da yok hafif bel sırt ağrım var o kadar. Son adet tarihime göre bugün tam 5+0 oldum.
Arkadaşım bende az önce onu düşündüm batmalar oluyor ama arada böyle kaşınıyor gibi sanki, bulantım zaten yok ama mide yanmam cok fazla benim 4+6 benimde doktora gittim mi sen hiç benim 18di, 16 temmuz da biri iptal etmis onu aldım hemenKızlar ağrınız vs var mı ya benim kasıklarım da ağrılar batmalar çok azaldı. Bulantım da yok hafif bel sırt ağrım var o kadar. Son adet tarihime göre bugün tam 5+0 oldum.
Bende de hiç belirti yok şaşırıyorumBende bugün 5+0 im benimde bugün hic kasik batmasi olmadi zaten baska hic bir belirtimde yok
Cumaya randevum var henüz gitmedim. Bizim seninle beklenen adet tarihi aynı değil miydi sen 4+6 mısın benim gibi 5+0 biliydm seniArkadaşım bende az önce onu düşündüm batmalar oluyor ama arada böyle kaşınıyor gibi sanki, bulantım zaten yok ama mide yanmam cok fazla benim 4+6 benimde doktora gittim mi sen hiç benim 18di, 16 temmuz da biri iptal etmis onu aldım hemen
Ben 4+2 de gördüm keseti ama ben bile garip hissediyorum hep bir endişe varBende de hiç belirti yok şaşırıyorumDaha keseyide görmedim ya bir tuhaf hissediyorım kendimi
Yaa keseyi gördün mü ne güzel maşallahBen 4+2 de gördüm keseti ama ben bile garip hissediyorum hep bir endişe var
Sat farklıydı sanırım bizim benim 8 haziranCumaya randevum var henüz gitmedim. Bizim seninle beklenen adet tarihi aynı değil miydi sen 4+6 mısın benim gibi 5+0 biliydm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?