Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

Aa ne güzel senin saat kaçta canım, o gün kaç haftalık oluyor bebis
Haftasını bilmiyorum canım ya benim geç döllenme oldu. 8 temmuzda gitmiştim, 18’inde ücretsiz olan kontrol randevusuna gidicem. 19 unda üniversite hastanesinde randevu aldım gebelik paneli gibi testleri yaptırcam. Gittiğim hastane özeldi, orada 1000 lira ücret çıkardılar. Dışarda yaptırıp göstercez artık.

Bebeğin oluş tarihini kimse bilmediği için genelde sat a göre hesaplanir ama doktor ultrasonda sana soyler hangi tarihe uyumluysa

Kızlar ağrınız vs var mı ya benim kasıklarım da ağrılar batmalar çok azaldı. Bulantım da yok hafif bel sırt ağrım var o kadar. Son adet tarihime göre bugün tam 5+0 oldum.

Kızlar ağrınız vs var mı ya benim kasıklarım da ağrılar batmalar çok azaldı. Bulantım da yok hafif bel sırt ağrım var o kadar. Son adet tarihime göre bugün tam 5+0 oldum.
Bende bugün 5+0 im benimde bugün hic kasik batmasi olmadi zaten baska hic bir belirtimde yok

Arkadaşım bende az önce onu düşündüm batmalar oluyor ama arada böyle kaşınıyor gibi sanki, bulantım zaten yok ama mide yanmam cok fazla benim 4+6 benimde doktora gittim mi sen hiç benim 18di, 16 temmuz da biri iptal etmis onu aldım hemen

Cumaya randevum var henüz gitmedim. Bizim seninle beklenen adet tarihi aynı değil miydi sen 4+6 mısın benim gibi 5+0 biliydm seni

Ben 4+2 de gördüm keseti ama ben bile garip hissediyorum hep bir endişe var
Yaa keseyi gördün mü ne güzel maşallah en son değerm 301 di arayada bayram girince cuma günü gideyim dedim kalp atışını vs duymazsam sonraki haftada onun için giderim demiştim. İlk bebeğimde 6+2 yken kalp atışını duymuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…