Mart 2023 de doğum yapacak arkadaşlar testi yeni pozitif çıkanlar buyrun konuşalım

Çok değil ki canım en az diyorlar %60=%100 artış

Hayırlı olsun canım sağlıklıdır korkma güzel yükselmiş

Kızlar herkese merhaba son adet tarihim 19 Mayıs. 20 haziranda kan testim negatifti. Bugün beta 9632 çıktı. Doktor son adete göre 7 hafta olması gerekiyor ama 5 haftaya uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin problem değil dedi. Keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem. Decavit folik asit başladı. İnşallah sorunsuz ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Aralık ayında düşük yapmıştım biraz tedirginim ama her şey olacağına varıyor tadını çıkarmak en güzeli

Tebrik ederim canım darısı benim başıma rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar gebelik belirtileri arasında nefes yetmemesi ve çarpıntı da olur mu yaşayan var mı aranızda

Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah Bende Allah nasip ederse martta bebeğimi kucağıma alacağım 4+4 deyim daha keseyi görmeye gitmedim dün beta 1054 dü inşallah önümüzdeki hafta

Canim sana mesaj gondermek istiyorum ozelden ama gonderemiyorum, bir sey danisabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…