Çok değil ki canım en az diyorlar %60=%100 artışgünaydın kızlar sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun benimde bat 1 temmuzdu 2 temmuzda evde pozitifi gördüm hemen kan verdim 429 çıktı iki gün sonra tekrarladım 1825 çıktı bu kez doktorla görüşmedim henüz ama endişelendim çok artınca inşallah sağlıklıdır.
ben en çok %100 sanıyordum ondan akşamdan beri gerildim :) teşekkür ederim.Çok değil ki canım en az diyorlar %60=%100 artış
Yok tatlım çok güzel maşallahben en çok %100 sanıyordum ondan akşamdan beri gerildim :) teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Sizde bugun kan vercektiniz sanırım sonucunuz çıktı mı sizinYok tatlım çok güzel maşallah
Evet 592 çıktıTeşekkür ederim. Sizde bugun kan vercektiniz sanırım sonucunuz çıktı mı sizin
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet 592 çıktı
AA hayırlı olsun inşallah ne güzel çıkmış sağlıklı olsun inşallahEvet 592 çıktı
Hayırlı olsun canım sağlıklıdır korkma güzel yükselmişgünaydın kızlar sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun benimde bat 1 temmuzdu 2 temmuzda evde pozitifi gördüm hemen kan verdim 429 çıktı iki gün sonra tekrarladım 1825 çıktı bu kez doktorla görüşmedim henüz ama endişelendim çok artınca inşallah sağlıklıdır.
teşekkür ederim canım dün gittik kesemizi gördük şuan herşey güzel şükür :)Hayırlı olsun canım sağlıklıdır korkma güzel yükselmiş
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ne güzel canım sevindimteşekkür ederim canım dün gittik kesemizi gördük şuan herşey güzel şükür :)
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklıdırAA hayırlı olsun inşallah ne güzel çıkmış sağlıklı olsun inşallah
Aa maşallah kaç hafta kaç günlüktüteşekkür ederim canım dün gittik kesemizi gördük şuan herşey güzel şükür :)
Tebrik ederim canımKızlar herkese merhaba son adet tarihim 19 Mayıs. 20 haziranda kan testim negatifti. Bugün beta 9632 çıktı. Doktor son adete göre 7 hafta olması gerekiyor ama 5 haftaya uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin problem değil dedi. Keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem. Decavit folik asit başladı. İnşallah sorunsuz ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Aralık ayında düşük yapmıştım biraz tedirginim ama her şey olacağına varıyor tadını çıkarmak en güzeli
Nefes alış verişleri hızlanıyorkızlar gebelik belirtileri arasında nefes yetmemesi ve çarpıntı da olur mu yaşayan var mı aranızda
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahArkadaşlar benim test yeni pozitif çıktı 3+6 günlüğü çok yeniyim mart 5dogum tarihi görünüyor sizde durumlar nedir testi pozitif çıkanlar ve test yapmayı bekleyenler hadi sohbet edelim heyecanımızı paylasalim
Amin canım inşallah sen kan vermiştin sanki 2. Yi mi verdin tekrarTebrik ederim canımdarısı benim başıma rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım 2. Kanı verdimAmin canım inşallah sen kan vermiştin sanki 2. Yi mi verdin tekrar
Canim sana mesaj gondermek istiyorum ozelden ama gonderemiyorum, bir sey danisabilir miyimÇok teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Benim de sat 8 Haziran . Evde ki test pozitif çıktı 3 temmuz adet olmam lazımdı, yarın kan vereceğim inşallah sağlıklı gebelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Doktor embriyoyu gormeden soylemem dogru degil dedi sat a gore 4+3 dedi sadece 28 inde çağırdı tekrarTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklıdır
Aa maşallah kaç hafta kaç günlüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?