Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkımız da hayırlısı diyorum bu zorlu sureçte demekki boyle hayırlıymış bizim için
Uzulme kardeşim hakkında hayırlısı olsun .bı daha denersin pes etmeyelim inşallah birbirimize destek olmak için varız. Bı kaç gün sonra yine yap belki pozitiftir. İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin. Zor bı süreç hepimiz aynı durumdayız. Dua edelim inşallah bir gün hepimiz anne olucaz

Kızlar ben evde test yaptım negatif Bi hayalet çizgi gibi gördüm sandım sonra 2 tane daha yaptım evet negatifmiş
Canım ben de yaptım bugün aşılama yaptığım günü de sayarsam 8.gün hayalet çizgi çıktı.. Şimdi yarından itibaren koyulaşıp koyulaşmadığına bakıcam. Ve sadece sabah ki idrarımla bakıcam. Sen de yarın sabah ilk idrarınla bir daha dene

Aşılama yaptırdığınız zaman 14 gün öncesinden test yada kan vermeyin yanlış sonuçlar alınıyor kendinizi üzmeyin boşuna

Ben de dün akşam baktım canım ama bir daha erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif sonuç alırız

Benimde 14. Günümdü ve olmadı . Üzüldüm mü aslında hayır . Hayırlısını istiyordum hep ve şu dönemde hamilelik korkutuyordu

Merhaba canlarr bize ilişki yasak dediler çok garip degil mi anlayamadim acaba uyguladiklari tedavinin basari veya basarisizlik orani icin mi

Benimde 14. Günümdü ve olmadı . Üzüldüm mü aslında hayır . Hayırlısını istiyordum hep ve şu dönemde hamilelik korkutuyordu
Hiç üzelme canm Allahim hayirlisini versin diye hep dua ediyoruz zor bir zaman boylesi daha iyidir belki

14.günden önce idrar testi yapan arkadaşlarım, lütfen birkaç gün daha sabredin ve regl olmazsanız tersi tekrarlayin.

Canım benim, hayırlısı olsun. Ayni tedirginlik bende de var çünkü ülkenin durumu şuan kritik.

Merhaba canlarr bize ilişki yasak dediler çok garip degil mi anlayamadim acaba uyguladiklari tedavinin basari veya basarisizlik orani icin mi
Genelde aşilamada ilişki de öneriyorlar birkac gün.sana neden onermediler bilmiyorum.belki polikistik oversen ve çok fazla sayıda yumurtan gelistiyse çoğul gebelik olmasın diye onermemis olabilirler ama çoğul gebelik riski varsa aşılamayı iptal ediyorlar genelde. Bende polikistiğim başıma geldi o nedenle biliyorum.

Aynı şekilde bizede aşılama günü dahil 3 gün ilişki dediler.
Cok ilginc gercekten napicagmi bilemedim ayrica 18 martta oldum ben 25 martta tekrardan catlatma ignesi olucam sebebide olasi gebelik varsa tutunmasi icinmis surekli yeni seyler ogreniyorum

Evet canm malesef pkos um bende 2 yumurtalik gelisti hatta dr sagdaki catlar gibi bir sey soyledi dediginse mantikli cogul gebelik icin olabilir tedavi iptal etme gibi bir durum olmadi cok sukur

Cok ilginc gercekten napicagmi bilemedim ayrica 18 martta oldum ben 25 martta tekrardan catlatma ignesi olucam sebebide olasi gebelik varsa tutunmasi icinmis surekli yeni seyler ogreniyorum
Doğrudur canım doktorun ne diyorsa o şekilde ilerle.sonucta herkesin derdi farklı tedavisi farklı.hepimiz aynı ilaca farklı farklı tepkiler verebiliyoruz.insallah tutunur bebisin. Ama ben şunu anlamadım eğer bir daha aşılama yapmayacaksa ve ilişki de onermediyse neden bı daha çatlatma iğnesi yaptiriyorki. enteresan. Bilmediğim konular o yüzden anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…