- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
13 Mart'ta mi oldun sen de aynı olmuşuz sanırımBen yeniyim burada pek kavrayamadım canim kusura bakma biri yapmıştı 12 martta onun için yazdıminşallah iyi sonuç alırsın evet ben aşılama oldum 6 gün oldu
14 mart benimde13 Mart'ta mi oldun sen de aynı olmuşuz sanırımİnşallah
1,5 senelik canım14 mart benimdeinşallah rabbim en güzel sonucları nasip etsin inşallah kaç yıllık evlisin canim
Hakkimizdan hayirlisi olsun1,5 senelik canıminşallah
İğne 11 gün aşılama 9 gün oldu sanırım . Erken aslında daha ama sen bilirsin tabi
O zaman bı nebze daha doğru olabilir bakEvet aslında erken ama kandan belki pazartesiyi beklerim belki ama
Jel kullaniyorum canım ben de başladımProgestan kullanıyor musunuz benim doktorum aşılamadan hemen sonra kullandırtmaya başladğ
Polikistik over mi var acaba ? Hadi hayırlısı olsun inşallahBende dün aşılama yaptırdım 4 yumoş vardı 1 i büyük diğerleri küçüktü ,sizlerde durumlar nasıl
Yumurtalarınızın büyüklüğü önemli değil mi ? Benim doktorum biri 17 diğeri 18,5 olduğu zaman çatlatma iğnesini vurdu ?Polikistik over mi var acaba ? Hadi hayırlısı olsun inşallah
Evet olgunluğa erişmiş olması lazım 16-18 mm olması gerekiyorYumurtalarınızın büyüklüğü önemli değil mi ? Benim doktorum biri 17 diğeri 18,5 olduğu zaman çatlatma iğnesini vurdu ?
Aşılamanın 11.gunu değil mi Hadi inşallahBenım yarın 11. Günüm olacak ve evde bir test deneyecegım size bilgi veririm
İnş tutar aşılamalarımız ben çok erken test yaptım ve çok pişmanım umudum kalmadı inşallah sizinkiler tutarEvet olgunluğa erişmiş olması lazım 16-18 mm olması gerekiyor
İnşallah öyledir canım bebeğin seninledir. Takip et gün gün koyulasacak miBen aşılama yapmadım ama çatlatma ignesi +klomen kullandm onceki ignemde 11.gun tamamen negatifti igne etkisi yoktu bu defa 12.gunum pozitif gebelik olabilirmi kizlar cvp verin lutfen
Umutsz olma daha 14 gün olmadı canım . İnşallah hepimizin tutar inşallahİnş tutar aşılamalarımız ben çok erken test yaptım ve çok pişmanım umudum kalmadı inşallah sizinkiler tutar
Sabah yaptigim cok cok silikti canim ikindi yaptigim sabaha gore koyulasmisti cok azİnşallah öyledir canım bebeğin seninledir. Takip et gün gün koyulasacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?