Canım neden iğne vermedi bir önceki iğne ike mi olmuştu.. Bir de hormon değerlerin nasıldı?Merhaba kızlar ben 2 gün önce adet oldum bugün doktora gittik ultrasyonda baktı yumurta takibine başladı bana klomen ve folikasit verdi bunları kullanacağım sonra çatlama iğnesi verecek Allah'ın izniyle asılma yapılacak çok heyecanlıyım bir yanda bu virüs falan çıktı tedirginim tuhaf duygular icerisindeyim nolucak bilmiyorum klomen ve folikasit kullanan var mı nasıl kullanacağız doktor söyledi de unuttum heyecandan ... şimdiden teşekkürler kızlar
Benimde eşimde morfoloji 2 ben de aşılama oldum canımBizim ilk aşılama benim sorun eşimde morfoloji 2 eşim 2 ay önce gittik 2 ay boyunca ilaç kullandı promotil kur falan bugün de gittik iğneyi şimdi vermicem yumurta catlasın diye çatlama iğnesi vericem dedi ben sordum iğne falan öyle dedi normalde bunların yanında iğne de mı veriliyor Canım
O zaman aşılama yapılıp yapılmıca da belli değil.Bizim ilk aşılama benim sorun eşimde morfoloji 2 eşim 2 ay önce gittik 2 ay boyunca ilaç kullandı promotil kur falan bugün de gittik iğneyi şimdi vermicem yumurta catlasın diye çatlama iğnesi vericem dedi ben sordum iğne falan öyle dedi normalde bunların yanında iğne de mı veriliyor Canım
Ay kuzu yanlış yönlendirmeyim benim ilk aşılama benim eşimin sprm sayısı değişkenlik gösteriyor aşılama yapıldığı gün yarıya düşmüş sayı.. Sanırım numune verirken çok geriliyorBizim ilk aşılama benim sorun eşimde morfoloji 2 eşim 2 ay önce gittik 2 ay boyunca ilaç kullandı promotil kur falan bugün de gittik iğneyi şimdi vermicem yumurta catlasın diye çatlama iğnesi vericem dedi ben sordum iğne falan öyle dedi normalde bunların yanında iğne de mı veriliyor Canım
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bende bugün aşılama oldum çarşamba günü saat 21.00 da çat. Ignemi yaptım. 1 tane yumurtam gelişmişti 17 kusurlarda . Esimde de bende de sorun yok çok hafif ve çok az sıklıkla batma oluyor özellikle sol kasığımda . 3 nisanda gebelik testi yapmam gerekiyor sabah akşam olmak üzere fitil verdi doktorum ve ilişkiyi yasakladı 27 sinde de tekrar çat ignesi yapmam gerektiğini söyledi. Eşimin sperm sonuçlarıda gayet iyi yaklaşık 38 saat sonra oldum aşılamayı . Aklıma takılan bir kısımda ilişki yasağı sizde de böyle bir durum var mı?
Teşekkür ederim canımbenim sanada Hayırlı olsun sende nasıl belirtiler var kac yumurtan olustu . Ayrica bende 1 kez oldum catlatma ignesi 27 martta birdaha yapilcak nedenini sordum hormon takviyesi dedi .Hayırlı olsun canımBizde de var o yasak uyuyoruz . Çok bir anlam veremedim ama bizde geç döllenme olayı olmayacak mesela varsa var yoksa yok . İnşallah güzel haberler alırız Yalnız ben bir kere çatlatma iğnesi vuruldum
Olabilir doğrudur benim bir hafta oldu sen daha yeni olmuşsunTeşekkür ederim canımbenim sanada Hayırlı olsun sende nasıl belirtiler var kac yumurtan olustu . Ayrica bende 1 kez oldum catlatma ignesi 27 martta birdaha yapilcak nedenini sordum hormon takviyesi dedi .
Kacinci denemen canım?Olabilir doğrudur benim bir hafta oldu sen daha yeni olmuşsunİnşallah hayırlı olur benim geç yanıt verdi 16 tane iğne kullandım ben çok şükür istenen boyuta geldi geçen hafta aşılama oldum
İğneli olarak ilk ama daha önce klomenle aşılamam olduKacinci denemen canım?
Benimde ilk ve iğneli başlandı 75 ml lik. 7 gün kullandım 18 aylık evliyiz daha aşılama denemek istedik .İğneli olarak ilk ama daha önce klomenle aşılamam oldu
Ne zaman oldun Canım tuttu mu hayırlısıylaBenimde eşimde morfoloji 2 ben de aşılama oldum canım
Farklı olabilir CanımAy kuzu yanlış yönlendirmeyim benim ilk aşılama benim eşimin sprm sayısı değişkenlik gösteriyor aşılama yapıldığı gün yarıya düşmüş sayı.. Sanırım numune verirken çok geriliyor
Benim 75-100-125 ve 150 ml olarak kullandım 12 gün. Hayırlısı inşallah yakınızBenimde ilk ve iğneli başlandı 75 ml lik. 7 gün kullandım 18 aylık evliyiz daha aşılama denemek istedik .
Geçen hafta oldum canım daha bir hafta oldu inşallah tutmuşturNe zaman oldun Canım tuttu mu hayırlısıyla
Aminnnn inşallah canım inşallahİnşallah tutmuştur ve umarim tutumayanlarinda tutar .Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlat versin
kızlar aşılamayı nerde yaptırıyorsunz her özel hastahane yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?