Calisiyorumda ondan cikamiyorum gunduz tup merkezini aradim bilgilendirdiler tesekkur ederimBence iğneleri ve siringayi alıp eczaneye gidip emin olmak için anlatmasını isteyebilirsin.
Rica ederim... Aynı süreçten geçiyoruz bizi biden daha iyi kim anlarTesekkur ederim yardimlariniz icin
Aşılama günü hariç, 8. Günden herkese merhaba arkadaşlar
Son günlerde malum gündem sebebiyle moraller bozuk, psikolojimiz pey iyi olmayabilir - ki benim öyle. 7 senedir beklememize rağmen 'insallah hamile degilimdir' diyecek noktaya bile geldim bazen ama hepimiz için hayırlısı ne ise sonuç o olsun inşallah.
Goguslerimde hassaslik ve ağrı dışında bir belirtim yok.
Folik asit, progesteron içeren jel ve Estrofem kullanıyorum. Bakalım ilerleyen günler ne gosterecek
Oyle dusunme canim neden oyle dusunuyorsun gogus hassasiyeti tabikide olucakMerhaba kizlar :) bende 11martta aşilama oldum. Progestan kullanıyorum. Salı günü test günüm. 3. Aşilamam bu arada.. gogüs hassasiyeti basladi. Bu kez de olmadi sanirim. :) hakkimizda hayirlisi
Bilmem ki. Icim icimi yiyo suan. 14 gün.nasil gecti anlamadim bile bi corona stresinden gün bile saymadm. Ama simdi test günüm yarın ya bi heyecan sardi icimi. Gidip erken gebelik testi alayim diyorum ama ya negatifse diye durduruyorum kendimiOyle dusunme canim neden oyle dusunuyorsun gogus hassasiyeti tabikide olucak
Valla bende 18 inde ilk asilamami oldum ama inan dedigin gbi korona yuzunden ne dusunucegmi sasirdim bi acaba varmidr diyorum hamilemiyimdir sonra diyorum yoktur falan acikcasi ne yalan soyleyim gun yaklassaydi kesin bende test yapardim canm bu arada sizin sorun neydi ? Ama sen yinede icini ferah tut dua et hersey AllahtanBilmem ki. Icim icimi yiyo suan. 14 gün.nasil gecti anlamadim bile bi corona stresinden gün bile saymadm. Ama simdi test günüm yarın ya bi heyecan sardi icimi. Gidip erken gebelik testi alayim diyorum ama ya negatifse diye durduruyorum kendimi
Sorun gözükmuyor canim. 2 kez kendilimden hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. En son 7 ay önce kimysal gebelil gecirdim. Sonrasinda bu 3. Asilamam. Ilginçtir ki benim asilamada hic tutmadi hep kendi tutuyor. Ama nasil oluyor bilmiyorum. Insallah bu 3. Tutar..Valla bende 18 inde ilk asilamami oldum ama inan dedigin gbi korona yuzunden ne dusunucegmi sasirdim bi acaba varmidr diyorum hamilemiyimdir sonra diyorum yoktur falan acikcasi ne yalan soyleyim gun yaklassaydi kesin bende test yapardim canm bu arada sizin sorun neydi ? Ama sen yinede icini ferah tut dua et hersey Allahtan
Kimyasal gebelik ne tam bilmiyorum iliski yasak mi peki insallah gonlunce olurSorun gözükmuyor canim. 2 kez kendilimden hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. En son 7 ay önce kimysal gebelil gecirdim. Sonrasinda bu 3. Asilamam. Ilginçtir ki benim asilamada hic tutmadi hep kendi tutuyor. Ama nasil oluyor bilmiyorum. Insallah bu 3. Tutar..
Yo canim bisey demediler. Senin kacinci asilamanKimyasal gebelik ne tam bilmiyorum iliski yasak mi peki insallah gonlunce olur
1.canim benm pkos var bende amh im yuksek cok skur ama adet duzensizlgm vardi gununu hic bir zaman bilemedim 1 sene once klomen + catlatma ignesi kullandim ama sonuc negatifti bakalim 1 nisanda belli olucak hayirlisiylaYo canim bisey demediler. Senin kacinci asilaman
Insallah pozitif sonucu alirsin canim benim1.canim benm pkos var bende amh im yuksek cok skur ama adet duzensizlgm vardi gununu hic bir zaman bilemedim 1 sene once klomen + catlatma ignesi kullandim ama sonuc negatifti bakalim 1 nisanda belli olucak hayirlisiyla
Aminn amin insallah canm hayirlisi olsun hakkimzdaInsallah pozitif sonucu alirsin canim benim
Demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş..Merhaba kızlar bugun 13. Günüm Dü ve Kan testi yaptırdım negatif çıktı keşsn yani benım negatif sizlerin işlh gönlünüze göre olur
Herseyde bir hayir vardir yavrum evet biliyorum soylemek kolay ama hepimiz ayni yoldayiz insallah tez zamanda pozitifleri goruruzDemek ki doğru zaman bu zaman değilmiş..
İnşallah hepimizin gönlüne göre versin. Önümüzdeki aylarda görcez o pozitifleri inanıyorum
Catlamadan dolayi olabilir insallah guzel haberleri alirsin canmSelam arkadaslar benimde bütğn değerler cok güzel geldi yasım. 25 eşimin değerlerinden dolayı asılama oldu bugün . 16 martta ganıl f e basladım benim yımurtam her at y erken gelişir şükür bir iğne bitmeden oldu hersey. Asılama olalı 3 saat oldu ama haşa kasıklarımda sancılar ağrılar var böyle olan varmı? Bu arada rabbim hepimize hayırlısıyla evlat naip etsin inşallah cevapları bekliyorm❤
Yaptin mi canm erken gebelik testini merak ettimBilmem ki. Icim icimi yiyo suan. 14 gün.nasil gecti anlamadim bile bi corona stresinden gün bile saymadm. Ama simdi test günüm yarın ya bi heyecan sardi icimi. Gidip erken gebelik testi alayim diyorum ama ya negatifse diye durduruyorum kendimi
Yaptim canm negatifYaptin mi canm erken gebelik testini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?