Olsun canim yarin kanda vericeksin daha net olursunYaptim canm negatif
Merhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabilirizişlh da güzel haberleri birlikte alırız
Amin inşallah canım kac saat olsu hala devam eidyor az önce cok acık oembe kremsi akıntı geldi şimdide alttan pregestoron jelimi kullandım inşallah hepimizin kucağı dolarCatlamadan dolayi olabilir insallah guzel haberleri alirsin canm
Yok canim kan falan vermicem adet olmayi bekliycemOlsun canim yarin kanda vericeksin daha net olursun
İyi olmaya zaman geçirmeye çalışıyoruz canım. Bugün 7. Günüm yolu yarıladık. Sen nasilsinMerhaba kızlar nasılsınız
Allah iyilik versin şükür iyi diyelim iyi olalımİyi olmaya zaman geçirmeye çalışıyoruz canım. Bugün 7. Günüm yolu yarıladık. Sen nasilsin
İnşallah hayırlı haberler aliriz.Allah iyilik versin şükür iyi diyelim iyi olalımBenim de 11.gunum
Hic test yaptınız mı bu arada kan veya idrar. Neler hissediyorsunuzAllah iyilik versin şükür iyi diyelim iyi olalımBenim de 11.gunum
Bu zor günlerde güzel haberlere ihtiyacımız çok var inşallah alırızHic test yaptınız mı bu arada kan veya idrar. Neler hissediyorsunuz
Gebelik ve adet ağrıları birbirine benzer canım senin daha yeni olmadı mı ?1-2 saattir sanki adet olacakmişim gibi hafif ağrı var moralim bozuldu
Aşılama dahil bugün 10.gundeyim canım.Gebelik ve adet ağrıları birbirine benzer canım senin daha yeni olmadı mı ?
Aramiz azmis bizimAşılama dahil bugün 10.gundeyim canım.
EvetAramiz azmis bizim
Özellikle bu son günlerde yasadigimiz korku ve stres de eklenince gerçekten psikolojim allak bullak olduBazen hic dusunmeyip bazen deli gibi oluyorum sizede oluyor mu blmiyorum kasiklarm sanci yapiyor goguslerim şiş yani herseyi gectim su bekleme sureci baya zor Allah hayirlisini versin hepimiz icin yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?