Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlamadan dolayi olabilir insallah guzel haberleri alirsin canm
Amin inşallah canım kac saat olsu hala devam eidyor az önce cok acık oembe kremsi akıntı geldi şimdide alttan pregestoron jelimi kullandım inşallah hepimizin kucağı dolar

Allah iyilik versin şükür iyi diyelim iyi olalım Benim de 11.gunum
İnşallah hayırlı haberler aliriz. Hic sonucunu alan da yok herhalde bu aralar. Kimse yazmıyor. Zaman da geçmiyor. Bol bol dua ediyorum sadece su zor günlerde . Başka yapacak hiç birseyimiz yok zaten. Bende hiç bir ağrı sızı da yok gayet normal hayata döndüm

Benimde 7.günüm aşılama gununu sayarsak dun gece biraz kasık agrim oldu sancı girdi sonra gecti Allah hayirlisini versin bir yandan korkuyoruz ulkenin durumuna bir yandan umutla bekliyoruz bakalim ne olucak diye hepimizin icin hayirlisi olsun insallah

Hic test yaptınız mı bu arada kan veya idrar. Neler hissediyorsunuz
Bu zor günlerde güzel haberlere ihtiyacımız çok var inşallah alırız iki kere test yaptım çok silik çıktı büyük ihtimalle iğne etkisi de olabilir. Cuma günü kan testi vermem lazım hiç kana gitmedim . İki gündür çok bir şey yok ama 9.gunde kasık batması yaşadım egildikce özellikle.

Selam kizlar
Aşılama günü dahil, bugün 10.gun. acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da sabretmeliyim diyorum. Doktorum 30 Mart'ta kanda bakacağız demişti.

1-2 saattir sanki adet olacakmişim gibi hafif ağrı var moralim bozuldu

Bazen hic dusunmeyip bazen deli gibi oluyorum sizede oluyor mu blmiyorum kasiklarm sanci yapiyor goguslerim şiş yani herseyi gectim su bekleme sureci baya zor Allah hayirlisini versin hepimiz icin yardimcimiz olsun

Bazen hic dusunmeyip bazen deli gibi oluyorum sizede oluyor mu blmiyorum kasiklarm sanci yapiyor goguslerim şiş yani herseyi gectim su bekleme sureci baya zor Allah hayirlisini versin hepimiz icin yardimcimiz olsun
Özellikle bu son günlerde yasadigimiz korku ve stres de eklenince gerçekten psikolojim allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…