Aynı durumu bende yaşıyorum canım ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor senedede varmıSelam kızlar...
Bugün aşılama günü dahil 7.gün. Malum gündem nedeniyle açıkçası kafam rahat değil, bu sebeple belirtim var mı yok mu bilemiyorum -ki henüz çok erken zaten.
Evet çok az oldu ara sıra. Biraz da belim agriyor bugün. .Aynı durumu bende yaşıyorum canım ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor senedede varmı
Ben aşılamamın 6. Gününe kadar bel ve kasık ağrısı yaşadım herkeste farklı etki yaratıyor ona eminim inş hepimiz bu ay sonunda güzel haberler veriniz birbirimizeEvet çok az oldu ara sıra. Biraz da belim agriyor bugün. .
Öncelikle hayırlı olsun arkadasim. Benim de bugün tam 1. Haftam doldu. Yarın kanda gebelik testi yaptıktan sonra sonuca göre doktoruna danış istersen.Kizlar merhaba benimde asilamamin 13.gunu bugun. Ben bisey sormak istiyorum doktor bana asilamadan sonra 2 kutu duphaston vermişti bebek varsa tutunmasına yardimci oluyomus yoksada adet oluyomussun ama ben sunu anlamadim bu ilaci birakinca mi adet olacağım yoksa devam ederken olur muyum. Doktor 2 hafta sonra kan testi yap dedi ama bende test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama internette okudum bu ilaci adet olamayanlarada veriyolarmis onlar bi kutu bitince 3 4 gun icinde adet oluyomus bu ilac adetimi geciktirir mi acaba sali yada carsamba olmam lazim normalde. Asilamadan sonra kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Bende progestan kullanıyorum oda aynı şekilde bırakınca adet oluyorluşsun benim de 10. Günüm yapsam çıkar mi acaba testteKizlar merhaba benimde asilamamin 13.gunu bugun. Ben bisey sormak istiyorum doktor bana asilamadan sonra 2 kutu duphaston vermişti bebek varsa tutunmasına yardimci oluyomus yoksada adet oluyomussun ama ben sunu anlamadim bu ilaci birakinca mi adet olacağım yoksa devam ederken olur muyum. Doktor 2 hafta sonra kan testi yap dedi ama bende test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama internette okudum bu ilaci adet olamayanlarada veriyolarmis onlar bi kutu bitince 3 4 gun icinde adet oluyomus bu ilac adetimi geciktirir mi acaba sali yada carsamba olmam lazim normalde. Asilamadan sonra kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Bence erken canim 3 4 gun bekle bende sali yaoacagim 15.gunum olacakBende progestan kullanıyorum oda aynı şekilde bırakınca adet oluyorluşsun benim de 10. Günüm yapsam çıkar mi acaba testte
Bana öyle bir şey demedi canımBirde bana asilamadan 1 hafta sonra tekrar ovit. Catlatma ignesi yapmam söylendi sizde de var mı böyle bir durum
Dedim ilişki yasağı var tekrar neden catlatma ignesi verdiniz onu öyle düsünmeyin hormon takviyesi dedi anlam veremedim pekBana öyle bir şey demedi canım
Bilmiyorum canım bende de yasak var ama ben bir tane çatlatma iğnesi vuruldum . Aşılamadan önce iki tane iğne olanı biliyorum ama bir hafta sonra ilk kez duydumDedim ilişki yasağı var tekrar neden catlatma ignesi verdiniz onu öyle düsünmeyin hormon takviyesi dedi anlam veremedim pek
Evet canm bende de ayni sekilde var 25 martta yaptiricam yineBirde bana asilamadan 1 hafta sonra tekrar ovit. Catlatma ignesi yapmam söylendi sizde de var mı böyle bir durum
Nerde yaptırdın canım sen ?Evet canm bende de ayni sekilde var 25 martta yaptiricam yine
Tavmergende canm izmirdeNerde yaptırdın canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?