Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar...
Bugün aşılama günü dahil 7.gün. Malum gündem nedeniyle açıkçası kafam rahat değil, bu sebeple belirtim var mı yok mu bilemiyorum -ki henüz çok erken zaten.

Kizlar merhaba benimde asilamamin 13.gunu bugun. Ben bisey sormak istiyorum doktor bana asilamadan sonra 2 kutu duphaston vermişti bebek varsa tutunmasına yardimci oluyomus yoksada adet oluyomussun ama ben sunu anlamadim bu ilaci birakinca mi adet olacağım yoksa devam ederken olur muyum. Doktor 2 hafta sonra kan testi yap dedi ama bende test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama internette okudum bu ilaci adet olamayanlarada veriyolarmis onlar bi kutu bitince 3 4 gun icinde adet oluyomus bu ilac adetimi geciktirir mi acaba sali yada carsamba olmam lazim normalde. Asilamadan sonra kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun arkadasim. Benim de bugün tam 1. Haftam doldu. Yarın kanda gebelik testi yaptıktan sonra sonuca göre doktoruna danış istersen.

Bende progestan kullanıyorum oda aynı şekilde bırakınca adet oluyorluşsun benim de 10. Günüm yapsam çıkar mi acaba testte

Benim asilamada bugün 3. Günün bugun göğüslerim acıyor tek belirti bu kasik ve bel ağrısı yok

Birde bana asilamadan 1 hafta sonra tekrar ovit. Catlatma ignesi yapmam söylendi sizde de var mı böyle bir durum

Kasik bel ağrısı olmaması normal mi ya bende hiç yok sadece göğüslerimde doluluk var çok yumurtami geliştirmedigimiz için mi ağrı olmuyor acaba 1 taneydi bende gelişmiş yumurta

Aşılamanın 1.haftasi bitti benim. Göğüslerim acıyor çok onun dışında arada sırada belimde biraz ağrı oluyor o kadar.

Merhaba kızlar eğer aşılama olduğum günü de sayarsam bugün 10.gün sabah yaptığım testte tek çizgi gördüm. Yani benim vücut bthcg yi attı.. Şimdiden sonra göreceğim ikinci çizgi kafa karışıklığı yaratmıcak inşallah.. 14.güne kadar yükselir inşallah. Cuma gününe randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…