Bir önceki de aşılamadan 1 gun sonra vermişti Sedasyon da narkoz gibi bişey sanırım tam anestezi değil ama uyutacak sonuc olarak sürecin ağrılı gecmemeai için ilk aşılama cok zor ve agrılı olmuştu o yuzden bu kez bu şekilde olacak perşembe günü yumurta boyutuna bakılacak ona göre aşılama yapılacak hafta sonuSedasyon ne kiz
O catlatma ignesi flan bana ağrı yapmıştı ve tanı asilama dan sonra agrilarim olmuştu dahada.. sanki birazı da dışarı akmistm ama tabi nasip..
Catlatma vurduğun gün ilişki oldu mu snde
Genelde yapmayın diyorlar ertesi gün sperm vereceği için kalite düşmesin diye
Merhaba ben de dün 2. Aşılamami yaptirdim fakat cok gerildim hickira hickira aglamaya basladim aparat yerinden oynadi. Doktorum spermler girdi dedi ama supheliyim. Umarim hepimizin dilegi gercek olur cok zorlu yipratici bir surec.
Hadi ınsaallah güzel gecsinBir önceki de aşılamadan 1 gun sonra vermişti Sedasyon da narkoz gibi bişey sanırım tam anestezi değil ama uyutacak sonuc olarak sürecin ağrılı gecmemeai için ilk aşılama cok zor ve agrılı olmuştu o yuzden bu kez bu şekilde olacak perşembe günü yumurta boyutuna bakılacak ona göre aşılama yapılacak hafta sonu
Gittiğim doktor klomeni tavsiye etmiyor aşılamaistiyorsan iğnelerle yaptır boşuna parana yazık sen bilirsin cnm yinedeBende bu ay aşılama olucam bugun klomen kullanmaya başladım inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder
Benim ikinci aşılamam bir oğlum var 5 yaşında ondada klomen kullandım hamile kaldım bakalım 2. Çocuğu düşünüyoruz inşallah rabbim nasip ederGittiğim doktor klomeni tavsiye etmiyor aşılamaistiyorsan iğnelerle yaptır boşuna parana yazık sen bilirsin cnm yinede
Bende kullandım olmadı maalesef çok sevindim sizin adınıza ben merional başladımBenim ikinci aşılamam bir oğlum var 5 yaşında ondada klomen kullandım hamile kaldım bakalım 2. Çocuğu düşünüyoruz inşallah rabbim nasip eder
Inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınızBende kullandım olmadı maalesef çok sevindim sizin adınıza ben merional başladım
Inşallah sonucu hayırlı olur bende olucam bu ay yumurtalıklar büyürse bakalım ama çok stresliyim sürekli aklımdaMerhaba kızlar bende bugün ilk aşılamamı oldum
Amiin inşAllah Stres yapma büyür inşAllah olurInşallah sonucu hayırlı olur bende olucam bu ay yumurtalıklar büyürse bakalım ama çok stresliyim sürekli aklımda
Evet klomen başladım bugünAmiin inşAllah Stres yapma büyür inşAllah olurilaçmı kulanıyorsun ?
Siz ne kullandınız aşılama öncesi ne sıkıntınız vardıEvet klomen başladım bugün
Bi sıkıntı yok bizde bende 2 ay klomen kulandım 1 ay famera bu ayda famere-iğne-aşılama oldumSiz ne kullandınız aşılama öncesi ne sıkıntınız vardı
Ilaç kullandınız belli bir büyüklüğe gelince iğne vuruldunuz doğrumu anladım aslında benimde çok büyük bir sorunum yok adet düzensizliği yaşıyorum o yüzden yumurtalarımda zor büyüme oluyomuş eşimde sperm testi çok iyi cıktı umarım bu ay büyür biran once olur rabbim isteyen herkeze nasip etsinBi sıkıntı yok bizde bende 2 ay klomen kulandım 1 ay famera bu ayda famere-iğne-aşılama oldum
Merhaba kızlar bende bugün ilk aşılamamı oldum
İnşAllah aynen öyleIlaç kullandınız belli bir büyüklüğe gelince iğne vuruldunuz doğrumu anladım aslında benimde çok büyük bir sorunum yok adet düzensizliği yaşıyorum o yüzden yumurtalarımda zor büyüme oluyomuş eşimde sperm testi çok iyi cıktı umarım bu ay büyür biran once olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Demekki bunyeden bunyeye gore ilac veriyor doktorlarÇok bilgim yok açıkçası iğnelerin pahalısı ucuzuyla. Ben 300 lük gonal f aldım. Fiyatı 380 civarıydı sanırım. Bende hiç bir belirti yok . Ağrı sızı olmadı bu ikinci günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?