Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ben de dün 2. Aşılamami yaptirdim fakat cok gerildim hickira hickira aglamaya basladim aparat yerinden oynadi. Doktorum spermler girdi dedi ama supheliyim. Umarim hepimizin dilegi gercek olur cok zorlu yipratici bir surec.

Bir önceki de aşılamadan 1 gun sonra vermişti Sedasyon da narkoz gibi bişey sanırım tam anestezi değil ama uyutacak sonuc olarak sürecin ağrılı gecmemeai için ilk aşılama cok zor ve agrılı olmuştu o yuzden bu kez bu şekilde olacak perşembe günü yumurta boyutuna bakılacak ona göre aşılama yapılacak hafta sonu

Merhaba ben de dün 2. Aşılamami yaptirdim fakat cok gerildim hickira hickira aglamaya basladim aparat yerinden oynadi. Doktorum spermler girdi dedi ama supheliyim. Umarim hepimizin dilegi gercek olur cok zorlu yipratici bir surec.

Merhaba canım bizlerde ister istemez geriliyoruz fakat nasip de varsa olur hiç üzme kendini burda hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar istiyoruz evet cok zorlu bir süreç ama olacak işlh sadece biraz sabır bu ay olumlu düşünmeye karar verdim kendi kendi mi motive ediyorum

Hadi ınsaallah güzel gecsin

Benim bir oğlum var 5 yaşında onuda aşılama ile hamile kalmıştım şımdı 2. Çocuğu istiyorum malesef yine aşılama inşallah bu seferde olur sanki bu sefer daha stres ve heycan var üzerimde nedense

Bende bu ay aşılama olucam bugun klomen kullanmaya başladım inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder
Gittiğim doktor klomeni tavsiye etmiyor aşılamaistiyorsan iğnelerle yaptır boşuna parana yazık sen bilirsin cnm yinede

Gittiğim doktor klomeni tavsiye etmiyor aşılamaistiyorsan iğnelerle yaptır boşuna parana yazık sen bilirsin cnm yinede
Benim ikinci aşılamam bir oğlum var 5 yaşında ondada klomen kullandım hamile kaldım bakalım 2. Çocuğu düşünüyoruz inşallah rabbim nasip eder

Benim ikinci aşılamam bir oğlum var 5 yaşında ondada klomen kullandım hamile kaldım bakalım 2. Çocuğu düşünüyoruz inşallah rabbim nasip eder
Bende kullandım olmadı maalesef çok sevindim sizin adınıza ben merional başladım

Bi sıkıntı yok bizde bende 2 ay klomen kulandım 1 ay famera bu ayda famere-iğne-aşılama oldum
Ilaç kullandınız belli bir büyüklüğe gelince iğne vuruldunuz doğrumu anladım aslında benimde çok büyük bir sorunum yok adet düzensizliği yaşıyorum o yüzden yumurtalarımda zor büyüme oluyomuş eşimde sperm testi çok iyi cıktı umarım bu ay büyür biran once olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin

İnşAllah aynen öyle İğneden sonra da aşılama yapıldı yaptırdım

Çok bilgim yok açıkçası iğnelerin pahalısı ucuzuyla. Ben 300 lük gonal f aldım. Fiyatı 380 civarıydı sanırım. Bende hiç bir belirti yok . Ağrı sızı olmadı bu ikinci günüm
Demekki bunyeden bunyeye gore ilac veriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…