Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ilk aşılamamı yaptıracağım bu ay. Tecrübesi olanların önerilerini alabilirim beslenme, vitamin vs

Merhaba kızlar ben salı günü reglin ikinci günü gittim sonucum bu aşılama yapalım dedi doktorum gonal f 75 olarak ayarlayıp vuruyorum daha önce klomenle 4 yumurta oluştu aşırı gelişip kistleşmişti aynısı olur diye korkuyorum. Pazartesi gitcem kontrole. İnşallah Allahım her isteyene bu duyguyu tattırır inşallah yumurtası kistleşen oluyor mu aşılamada merak ediyorum

Merhaba kızlar bende bugün aşılamamı yaptırdım beklemedeyim
Kullandığım ilaçlar
Adetin 2.gününden itibaren 5 gün sabah akşam femara (135₺)
Sonra menopur 1200 iğneden 3 gün saat 17:00de (1400₺)
Sağda 1 yumurtam oluştu 20 mm olunca
Çatlatma iğnesi yapıldı (118₺)
Ayrıca hergün 3te aldığım inofolic var (80₺)
Yumurta takibi (680₺)
Aşılama (1550₺)
Hastanem Medamerikan
İlk aşılamam
3 ay öncede rahim filmi çektirmiştim sonomedte
15 aylıkta evliyim

Aramızda bir gün var

Merhabalar ben de bugun kontrole gittim 4 gün gonal f 75 şeklinde kullandım sağda bir solda bir yumurta oluşuyor biri 14 biri 16mm 2 gun daha 75 gonal f vurunacagım sonra sonda çatlama iğnesi sanırım pazartesi de aşılama olacak

Bende ilk aşılamamı yaptıracağım bu ay. Tecrübesi olanların önerilerini alabilirim beslenme, vitamin vs
Mutlaka inositol iceren vitamin kullan mumkunse 500 mg olan inofolik combi veya pholicaps olabilir sabah aksam tuket arisutu bal propolis birde avakado

Amin insallah benim hic kistlesmem olmadi zaten o tarz ilaclari veren doktor sıkı takip yapmalı sende ayni sekilde duzenli ve sık sık takibe git insallah hayirli sonuc alirsin

Amin insallah benim hic kistlesmem olmadi zaten o tarz ilaclari veren doktor sıkı takip yapmalı sende ayni sekilde duzenli ve sık sık takibe git insallah hayirli sonuc alirsin
Sizin yumurtalar ne durumdaymış bugün kontrolünüz vardı kaç doz aldınız bir de?

Merhabaaa ben salı günü başladım, ben de 75 gonal f vuruluyorum 7.gün kontrole gideceğim. Sizin sıkıntı neydi yumurta gelişimi ortalama aynı günlerde mi oluyor benim perşembe günü iş için şehir dışına çıkmam gerekiyor reglimin 11.günü?

Ben yaptıracagim nasipse simdi merional 75 igne ile basladim bugun 3 cu ignemi oldum sizde durum nedir hangi il hastahaneye yaptiriyorsunuz
KızlAr ben aşılama olcam ama doktor bana hic bir ilaç iğne falan vermedi neden acaba lütfen cevaplar mısınız

Benim bir oğlum var 5 yaşında onuda aşılama ile hamile kalmıştım şımdı 2. Çocuğu istiyorum malesef yine aşılama inşallah bu seferde olur sanki bu sefer daha stres ve heycan var üzerimde nedense
Benim de ilk aşılamam olacak Rabbim nasıp ederse

Merhabalar canım öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bizlere de işlh bizim doktorumuz göre hiç bir sorun yok fakat benim görüntü de hafif politiktik var fatat etkisi yok denildi 3 farklı doktor da onun dısın da tüpleri açık ilk aşılama da rahım agzının kapalıysa yakın oldugu anlaşıldı ve aşılama sırasın da açıldı aşırı agrılı ve zor gectı onun dısında Bi sıkıntı yok her ay duzenli regl oluyorum hormonların çok iyi yanı Bi sıkıntı yok deniliyor bunlar olsa bile bu 2. Aşılama olacak yarın kontrole tekrar gideceğim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…