Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mutlaka inositol iceren vitamin kullan mumkunse 500 mg olan inofolik combi veya pholicaps olabilir sabah aksam tuket arisutu bal propolis birde avakado
Çok teşekkür ederim birde bu ay rahim filmi çekilecek aşılama bu ay mi olur gelecek ay mı onu hiç sormadım doktora

2.500 fiyatı Canım ozel çevre hastanesi istanbul
Benim herşey dahil sperm yıkama ve narkozlu olucam korktuğum için 1000 tl bursada özel bir muayenede olucam oglumdada bu doktora gidip hamile kalmıştım inşallah bu sefer de rabbim nasip eder

merhaba bayanlar bende ikinci aşılamamı oldum mart 2sinde. bende pko var ama sadece bir tane ve bir tarafta doktor öyle dedi, eşimde sprem yetersizliği var ne yazıkki. ben femara diye bir ilaç kullandım yumurta geliştrimesi iiçin. sadece bu aşılama da bana saat 11de yapıcaz dediler ama labaratuvardan geç çıktı eşimin örneği ve 40 dakika geciktik işlem için. doktor 38 saate kadar süresi var biz şuan daha 36. saatin içindeyiz dedi ama ben yinede tedriginm geç mi kaldık diye ilk aşılamam da iki yumrutam oluşmuştu bu sefer tek oluştu ve 26 mm

Rabbim çabalarınızı boş çıkarmasın inşallah hayırlısı olsun Meryem süresi oku kendine hep

Amin İnşAllah emeklerimizin karşılığını alırız. Aşılamayı devlet hastanesinde yaptıran var mı? Devlet aşılamayı yada ilaçları karşılıyor mu acaba?

Bende bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Dün çatlatma iğnesinden sonra hafif leke gelmişti bugünde devam etti. Şimdiden ümidim bitti

Bende bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Dün çatlatma iğnesinden sonra hafif leke gelmişti bugünde devam etti. Şimdiden ümidim bitti
Niye leke gelince ne oluyor ki bugün yaptırmışsın zaten normal degilmi ümidini yitirme kuzum

Sizin yumurtalar ne durumdaymış bugün kontrolünüz vardı kaç doz aldınız bir de?
Büyüyen yumurtalar varmis ama iclerinden sıyrılıp boy veren yokmuş yani minik minik dozaji artirdi dun 2 doz aldim bugun tek doz yarin 2 doz pazartesi kontrol merional 75 ile basladim yani dun 150 ml almis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…