Hiç yapmadım, ben de merak ediyorum ama test gününü bekleyeceğim inşaallah.Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.hic idrar testi yaptınız mı peki ?
Hafif sancılar olabiliyor canım kendini çok dinleme bence.Kızlar selam bugün 3. Günü asılamamın sağ tarafın asılamadan bari hafif sancılanıyor bu haşde olan varmı ya zamanda gecmiyor ya
Cok sağol canım ya acıkcası asılamayı yaptıgı gün drum ultrasonla bakması ve asılama zor gecti baya canım yandı herhangi bir sorunumda yoktu ondan beri sancıyor aksi birswymi olsu diye korkuyorum acıkcasıHafif sancılar olabiliyor canım kendini çok dinleme bence.
Açık asi ben sadece ağır kaldırmaya ve çok uzanmaya dikkat ettim başka da özel birşey yapmadim canım. Bebek tutunduktan sonra kay kolay birdey olmuyir Allah'ın izniyle.Kızlar birde bugün 3. Günüm dediiğim gibi siz daja tecrübelisniz neler yediniz ictiniz nelere dikkat ettiniz evdeyiz malüm hangi işlerden kaçındınız nette pek birsey bulamadım doktorum günlük hayatına dönebilirsin dedi yapıldığını gün ama riske atmak istemiyorum bilgileriniz cok önemli benim için paylaşımlarınızı bekliyorum hepinizi cok öpüyorum
İnşallah hepimizin bebişleri tutunuz canım rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah cok sağol beni aydınlattıgın için buaradaAçık asi ben sadece ağır kaldırmaya ve çok uzanmaya dikkat ettim başka da özel birşey yapmadim canım. Bebek tutunduktan sonra kay kolay birdey olmuyir Allah'ın izniyle.
Ben ev süpürmuyorum, ağır olabilecek hiç birşeyi kaldirmiyorum, yukarı uzanmiyorum ve ani hareketler yapıp egilmiyorum. Ama ilk günden beri yemeğimi yapıyorum bulasik ve çamaşır atıp asıyorum falan öyle şeyler yapıyorum. Ama çoğunlukla dinleniyorum ee malum evdeyiz artık. Yeme içme konusunda da farklı olarak her gün süt içiyorum.bir haşlanmış yumurta yiyorum. Hergun bir avuç ceviz,badem,kaju,fındık,kabak çekirdeği yiyorum. Her gün bir bardak portakal suyu içiyorum. Ben balık alamadım çıkamadık ve güvenemedik coronadan dolayı. Balık ve avakado yemeni de öneririm. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen araştırıp ona göre bı beslenme düzeni uygulayabilirsin.Kızlar birde bugün 3. Günüm dediiğim gibi siz daja tecrübelisniz neler yediniz ictiniz nelere dikkat ettiniz evdeyiz malüm hangi işlerden kaçındınız nette pek birsey bulamadım doktorum günlük hayatına dönebilirsin dedi yapıldığını gün ama riske atmak istemiyorum bilgileriniz cok önemli benim için paylaşımlarınızı bekliyorum hepinizi cok öpüyorum
Cok tesekkürler canım benim hemen hemen dediklerini bende tüketmeye dikkat ediyorum umarım cabalarımız yerini bulur senin kacıncı gününBen ev süpürmuyorum, ağır olabilecek hiç birşeyi kaldirmiyorum, yukarı uzanmiyorum ve ani hareketler yapıp egilmiyorum. Ama ilk günden beri yemeğimi yapıyorum bulasik ve çamaşır atıp asıyorum falan öyle şeyler yapıyorum. Ama çoğunlukla dinleniyorum ee malum evdeyiz artık. Yeme içme konusunda da farklı olarak her gün süt içiyorum.bir haşlanmış yumurta yiyorum. Hergun bir avuç ceviz,badem,kaju,fındık,kabak çekirdeği yiyorum. Her gün bir bardak portakal suyu içiyorum. Ben balık alamadım çıkamadık ve güvenemedik coronadan dolayı. Balık ve avakado yemeni de öneririm. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen araştırıp ona göre bı beslenme düzeni uygulayabilirsin.
Umarım canım inşallah. Benim 8. Gün bugün inşallah herşey gönlünce olsun. İçimizi ferah tutup dua edelim sadece başka yapacak bişey yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten yeteri kadar.Cok tesekkürler canım benim hemen hemen dediklerini bende tüketmeye dikkat ediyorum umarım cabalarımız yerini bulur senin kacıncı günün
Negatif olduğundan kesin emin misin canım . Hayırlısı olsun inşallah hakkındaKızlar benn devlet hastanesinde başlamıştım bu sürece ve artık testim net bi şekilde negatif.. Aradığımda tedavilere ara verildiği adet olmayı beklememi söylediler. Adet olursanız sıkıntı yok gelmeyin yaptı. Ben kistten korktuğumu söylediğimde adet olursanız kistleşme olmamış demektir dedi. Saçma geldi bana.
Evet duadan baska tutuanacak dalımız yok canım ben aklıma geldikce bir hurmayq meryem suresi okuyuğ yiyorum faydası cokmuş tavsiye ederimUmarım canım inşallah. Benim 8. Gün bugün inşallah herşey gönlünce olsun. İçimizi ferah tutup dua edelim sadece başka yapacak bişey yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten yeteri kadar.
Kan tahlili mi yaptırdın da öğrendin canım.hakkinda hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden oluverir bu ay. Neden gelmeyin dedi ki nasıl bı yol çizeceksin peki tekrar aşılama düşünüyor musun?Kızlar benn devlet hastanesinde başlamıştım bu sürece ve artık testim net bi şekilde negatif.. Aradığımda tedavilere ara verildiği adet olmayı beklememi söylediler. Adet olursanız sıkıntı yok gelmeyin yaptı. Ben kistten korktuğumu söylediğimde adet olursanız kistleşme olmamış demektir dedi. Saçma geldi bana.
Kızlar kabızlık sorunu çeken varmi sizce progestan fitil mi yapar yoksa folikasit mi ya
Bende hic bilmiyorum canim ya ilaclarinda etkisi olabilir belki ne dusuncegimi sasirdim artikCanım bende de kabızlık çok var dün Aşılama oldum progestana başladık hem fitil hem iğne.. Normalde ben hayatta kabız olmam anlayamadım bu iyiye mi yoksa kötüyemi yorumlayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?