Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam bugün 3. Günü asılamamın sağ tarafın asılamadan bari hafif sancılanıyor bu haşde olan varmı ya zamanda gecmiyor ya

Kızlar birde bugün 3. Günüm dediiğim gibi siz daja tecrübelisniz neler yediniz ictiniz nelere dikkat ettiniz evdeyiz malüm hangi işlerden kaçındınız nette pek birsey bulamadım doktorum günlük hayatına dönebilirsin dedi yapıldığını gün ama riske atmak istemiyorum bilgileriniz cok önemli benim için paylaşımlarınızı bekliyorum hepinizi cok öpüyorum

Hafif sancılar olabiliyor canım kendini çok dinleme bence.
Cok sağol canım ya acıkcası asılamayı yaptıgı gün drum ultrasonla bakması ve asılama zor gecti baya canım yandı herhangi bir sorunumda yoktu ondan beri sancıyor aksi birswymi olsu diye korkuyorum acıkcası

Açık asi ben sadece ağır kaldırmaya ve çok uzanmaya dikkat ettim başka da özel birşey yapmadim canım. Bebek tutunduktan sonra kay kolay birdey olmuyir Allah'ın izniyle.

Açık asi ben sadece ağır kaldırmaya ve çok uzanmaya dikkat ettim başka da özel birşey yapmadim canım. Bebek tutunduktan sonra kay kolay birdey olmuyir Allah'ın izniyle.
İnşallah hepimizin bebişleri tutunuz canım rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah cok sağol beni aydınlattıgın için buarada

Ben ev süpürmuyorum, ağır olabilecek hiç birşeyi kaldirmiyorum, yukarı uzanmiyorum ve ani hareketler yapıp egilmiyorum. Ama ilk günden beri yemeğimi yapıyorum bulasik ve çamaşır atıp asıyorum falan öyle şeyler yapıyorum. Ama çoğunlukla dinleniyorum ee malum evdeyiz artık. Yeme içme konusunda da farklı olarak her gün süt içiyorum.bir haşlanmış yumurta yiyorum. Hergun bir avuç ceviz,badem,kaju,fındık,kabak çekirdeği yiyorum. Her gün bir bardak portakal suyu içiyorum. Ben balık alamadım çıkamadık ve güvenemedik coronadan dolayı. Balık ve avakado yemeni de öneririm. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen araştırıp ona göre bı beslenme düzeni uygulayabilirsin.

Cok tesekkürler canım benim hemen hemen dediklerini bende tüketmeye dikkat ediyorum umarım cabalarımız yerini bulur senin kacıncı günün

Cok tesekkürler canım benim hemen hemen dediklerini bende tüketmeye dikkat ediyorum umarım cabalarımız yerini bulur senin kacıncı günün
Umarım canım inşallah. Benim 8. Gün bugün inşallah herşey gönlünce olsun. İçimizi ferah tutup dua edelim sadece başka yapacak bişey yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten yeteri kadar.

Kızlar benn devlet hastanesinde başlamıştım bu sürece ve artık testim net bi şekilde negatif.. Aradığımda tedavilere ara verildiği adet olmayı beklememi söylediler. Adet olursanız sıkıntı yok gelmeyin yaptı. Ben kistten korktuğumu söylediğimde adet olursanız kistleşme olmamış demektir dedi. Saçma geldi bana.

Negatif olduğundan kesin emin misin canım . Hayırlısı olsun inşallah hakkında

Umarım canım inşallah. Benim 8. Gün bugün inşallah herşey gönlünce olsun. İçimizi ferah tutup dua edelim sadece başka yapacak bişey yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten yeteri kadar.
Evet duadan baska tutuanacak dalımız yok canım ben aklıma geldikce bir hurmayq meryem suresi okuyuğ yiyorum faydası cokmuş tavsiye ederim

Kan tahlili mi yaptırdın da öğrendin canım.hakkinda hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden oluverir bu ay. Neden gelmeyin dedi ki nasıl bı yol çizeceksin peki tekrar aşılama düşünüyor musun?

Benim arkasim da asilama icin adet olmayi bekledi adet olunca ege universitesini aradi tedavileri durduklarini soylemisler evet canm adet olduysan yada olursan kisti atarsın S sonsamur

Kızlar kabızlık sorunu çeken varmi sizce progestan fitil mi yapar yoksa folikasit mi ya

Kızlar kabızlık sorunu çeken varmi sizce progestan fitil mi yapar yoksa folikasit mi ya

Canım bende de kabızlık çok var dün Aşılama oldum progestana başladık hem fitil hem iğne.. Normalde ben hayatta kabız olmam anlayamadım bu iyiye mi yoksa kötüyemi yorumlayacaz

Canım bende de kabızlık çok var dün Aşılama oldum progestana başladık hem fitil hem iğne.. Normalde ben hayatta kabız olmam anlayamadım bu iyiye mi yoksa kötüyemi yorumlayacaz
Bende hic bilmiyorum canim ya ilaclarinda etkisi olabilir belki ne dusuncegimi sasirdim artik

Kızlar selam gene ben bugün asılamamın 4. Günü sabah afadersiniz bildiğiniz sümük gibi akıntı geldi suanda gelmiş ama icinde cok az kan var neden olur acaba korkuyorum ya hiç böyle olan varmı acil cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…