Diğer arkadaslar yazmıştı daha once canim pko rahatsızlığı olanlara doktorlar ilişki önermiyor aşılama sonrası. Bende pko yok , doktor aynı gün ve devam eden 3 gün ilişki olacak dedi. Bence bu konuda doktorunuzun söylediklerini uygulayın.Benim bildiğim ilişki şart , bana asilamadan 1 gün sonra ilişkiye girmem söyledi doktorum 2 defasında da
Bende de pko rahatsizligi var , ama bunu anlayamiyorum er ay yumurtalıklarım 23 mm kadar olusuyo ve çatlıyor, duzenli adet goruyorum ich bir şikayetim yok .Diğer arkadaslar yazmıştı daha once canim pko rahatsızlığı olanlara doktorlar ilişki önermiyor aşılama sonrası. Bende pko yok , doktor aynı gün ve devam eden 3 gün ilişki olacak dedi. Bence bu konuda doktorunuzun söylediklerini uygulayın.
Ev ödevimizi iyi çalışalım o haldeBenim bildiğim ilişki şart , bana asilamadan 1 gün sonra ilişkiye girmem söyledi doktorum 2 defasında da
Adii insalllahhhEv ödevimizi iyi çalışalım o haldeAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Herkesin gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Doktorum çoğul gebe kalabilirsin dedi bekleyip göreceğiz
Canım pkoda zaten fazla yumurta oluşur, gelişebilir de ama yumurtanın kalitesi de çok önemli.Bende de pko rahatsizligi var , ama bunu anlayamiyorum er ay yumurtalıklarım 23 mm kadar olusuyo ve çatlıyor, duzenli adet goruyorum ich bir şikayetim yok .
Günaydın canım Allah'ım ne kadar az kalmış13. günden günaydın
Günaydın Ne hissediyorsun canım , bende kasık ağrı hala devam ediyor13. günden günaydın
Ayy smdi oyle soyleyince bi heycanlandmHayırlara vesile olsun inşallah aşılaman. İnşallah öyledir canım sağolsun arkadaşlarda burda soruma cevap verdi içime umut geldi tekrar çok umutsuzdum Allah razı olsun hepinizden. Aramızda 2 gün var sen benden önce öğreneceksin sonucu hadi bakalım hayırlısı
Ne kadar azzzzz kalmisssssGünaydın canım Allah'ım ne kadar az kalmış
Kıyamam ya inşallah karnında minicik bebeğin vardır. Herşeyin hayırlısı sonucunu yaz bize deAyy smdi oyle soyleyince bi heycanlandmben gun saymiorum gecmiyor gunler
Evet canım ama umutsuz vaka gibiGünaydın canım Allah'ım ne kadar az kalmış
Ben de sadece kasık ağrısı var canımGünaydın Ne hissediyorsun canım , bende kasık ağrı hala devam ediyor
YarınBen de sadece kasık ağrısı var canım
Artık yarın sonucu öğrenme vakti, benim icin Hayırlisiysa Rabim nasib etmiş olsunBen de sadece kasık ağrısı var canım
Canım umutsuzluğa kapılma hayırlısı ne ise olsun inşallah vardır. Ben dün aşılama oldum bugün çok duygusalım ve sinirliyim. Sanırım bu iğneler vücut dengemi alt üst etti.Evet canım ama umutsuz vaka gibi
YaaaaaaKıyamam ya inşallah karnında minicik bebeğin vardır. Herşeyin hayırlısı sonucunu yaz bize de
Süper bir anne adayı olursun korkma canımYaaaaaainss agzindan bal damliyor. Degisik, hc bsey hissedemiyorum. Bir de pnik atak var bende ve hayatta en cok korktugum sey hamile olmak. Bakalm nasil olcak
Esimde oyle soyluyor. Annem de keza aynisi. Korkunun ecele faydasi yokSüper bir anne adayı olursun korkma canım
Kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsunuz?Esimde oyle soyluyor. Annem de keza aynisi. Korkunun ecele faydasi yok
30 yasindayim. Yaklasik 10 yildr istiyorum. Bu ikinci ewliligm. Ilkinde olmadi malesef. Ins bu sefer olurKaç yaşındasın ne zamandır istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?