Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bildiğim ilişki şart , bana asilamadan 1 gün sonra ilişkiye girmem söyledi doktorum 2 defasında da
Diğer arkadaslar yazmıştı daha once canim pko rahatsızlığı olanlara doktorlar ilişki önermiyor aşılama sonrası. Bende pko yok , doktor aynı gün ve devam eden 3 gün ilişki olacak dedi. Bence bu konuda doktorunuzun söylediklerini uygulayın.

Bende de pko rahatsizligi var , ama bunu anlayamiyorum er ay yumurtalıklarım 23 mm kadar olusuyo ve çatlıyor, duzenli adet goruyorum ich bir şikayetim yok .

Benim bildiğim ilişki şart , bana asilamadan 1 gün sonra ilişkiye girmem söyledi doktorum 2 defasında da
Ev ödevimizi iyi çalışalım o haldeAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Herkesin gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Doktorum çoğul gebe kalabilirsin dedi bekleyip göreceğiz

Ayy smdi oyle soyleyince bi heycanlandm ben gun saymiorum gecmiyor gunler

Evet canım ama umutsuz vaka gibi
Canım umutsuzluğa kapılma hayırlısı ne ise olsun inşallah vardır. Ben dün aşılama oldum bugün çok duygusalım ve sinirliyim. Sanırım bu iğneler vücut dengemi alt üst etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…