ama bu durum istemsiz olan bişey. yani insanın elinde değil. istediği birşeye ne kadar istemiyorum dese de önemli olan ne hissettiği. yani isterken istemiyormuş gibi hissedemiyor işte canım.İşte o mod sayesinde istedikleriniz hep oluyor.quantum vs de öğretilen ve başarılması en zorlu aşama..Birşeye ne kadar olsun diye takarsanız , ya olmuyor ya çoook geç oluyor
Aynen nisan mayıs geleydide bi erik yiyeydiknisan, mayıs, haziran, temmuz, agustos, eylül, ekim de bı geleydı
ama bu durum istemsiz olan bişey. yani insanın elinde değil. istediği birşeye ne kadar istemiyorum dese de önemli olan ne hissettiği. yani isterken istemiyormuş gibi hissedemiyor işte canım.
Ikinci cocuk icin bekliyorum. Hala yapamadik. Hep araya isler girdi, saglik sorunlari ve halletmem gereken isler var.
Ama zaman akip geciyor ikinci cocuk icin bekliyorum bu dönemde sadece. Bende bunu düsünüyorum iste.
Biran önce yapip tabiri caizse dükyani kapatmak istiyorum, dinlenmek istiyorum.
Birac sene daha uykusuz ve bakimsiz kalip sonrasinda özgür bir kadin gibi hissetmek istiyorum. Yalnizim ve cok zor benim icin cocuk büyütmek. Sosyal ortamim yok, yalnizim. Sadece esimi görüyorum.
Iste cocuk yapip onlari büyütüp is hayatina gecersem benim icin farkli olmus olacak.
Cocuklar evde otururken esimle sinemaya gidebilecegim.
Hayal ediyorum hep.
Tatillere giderken stresimiz olmayacak, saatlerce arabada aglayan bebek bu sefer benimki olmayacak.
Hayal ediyorum hep.
O günleri hayat ediyorum.
Ha bir de cocuklar büyüyünce yatak odasi sesini duyar mi, iste bunu da düsünüyorum napariz diye. Zaman geciyor diyorum ya simdi iyi günlerimse. Bilemiyorum.
Ama gicirdamayan yatak icat edilsin, bir de onu bekliyorum.
Aynen nisan mayıs geleydide bi erik yiyeydik
ben de kedilerle ilgili bi konu sandım Mart'ı görünce
Mart gelmez olaydi. Kedim delirdi resmen. Utanmasa balkonda karga yakalayacak neredeyse.
Ben de su mart nisan mayis uclusu gecsin diye bakiyorum. Dogurucam da...
HeeeÇağla çıkmış 300tl
Yiyen varmı ki bilemedim
Ilginckafam karıştı
Çocuklar evde oturcak siz eşinizle ozgurce sinemaya gideceksiniz
Tatile giderken ağlayan zirlayan olmayacak
Bir işe girip çalışacaksınız
Bu kadar hayaliniz varken neden 2.çocuk?
2. Çocuğu yaparsaniz en az 5 yıl bu hayallerinizi yapamayacaksiniz.
Dipnot.bence çocuk yapmayın zira çocukla ilgili değil hayalleriniz kendinizle ilgili
Hayatınızı yaşayın
Duysunlarda vajinusmus,ereksiyon,erken boşalma problemi olmayan birey sayımız artsın..seksin doğal olduğunu bilsinler..yoksayıp,ayıplayarak ilerde sağlıksız bir seks hayatları olmasına sebep oluyoruz.
Ikinci cocuk icin bekliyorum. Hala yapamadik. Hep araya isler girdi, saglik sorunlari ve halletmem gereken isler var.
Ama zaman akip geciyor ikinci cocuk icin bekliyorum bu dönemde sadece. Bende bunu düsünüyorum iste.
Biran önce yapip tabiri caizse dükyani kapatmak istiyorum, dinlenmek istiyorum.
Birac sene daha uykusuz ve bakimsiz kalip sonrasinda özgür bir kadin gibi hissetmek istiyorum. Yalnizim ve cok zor benim icin cocuk büyütmek. Sosyal ortamim yok, yalnizim. Sadece esimi görüyorum.
Iste cocuk yapip onlari büyütüp is hayatina gecersem benim icin farkli olmus olacak.
Cocuklar evde otururken esimle sinemaya gidebilecegim.
Hayal ediyorum hep.
Tatillere giderken stresimiz olmayacak, saatlerce arabada aglayan bebek bu sefer benimki olmayacak.
Hayal ediyorum hep.
O günleri hayat ediyorum.
Olmaz mi canin evleneyim istiyorum yada adam akilli bi isim olsun istiyorum kendi kendime kimseye minnet etmeden yasamak istiyorumevet 2016 yılının mart ayı geldi bile. hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor. sanki önceden bu kadar hızlı değildi gibi geliyor bana. ve bu kadar hızlı ilerledikçe yapmak istediklerini yapamayan ve öylece hayatın geçip gitmesini seyreden insanlar grubu da daha bi hüzünlü hissediyor bence kendini. tabi ki imtihan dünyasındayız. ancak evlenmeyi bekleyen, ev almaya bekleyen, çocuk yapmayan bekleyenler, ya da istediği ne varsa onu beklenyer için bu geçen zaman daha da hüzünlendiriyor insanı. var mı kızlar sizin de böyle beklediğiniz ve ayların, yılların geçmesine rağmen olmaması karşısında hüzünlendiğiniz birşeyler ve bunun için neler yapıyorsunuz. yani elinizden ne geliyor ve kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz. umarım anlatabilmişimdir.
aynen benimki de kapılarda kaldı kaçmaya yer arıyor kerata.
ben de nisan geçsin bebeğime kavuşim istiyorum inşallah
sağlıkla gelsin yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?