mart ayı geldi bile..

İşte o mod sayesinde istedikleriniz hep oluyor.quantum vs de öğretilen ve başarılması en zorlu aşama..Birşeye ne kadar olsun diye takarsanız , ya olmuyor ya çoook geç oluyor
ama bu durum istemsiz olan bişey. yani insanın elinde değil. istediği birşeye ne kadar istemiyorum dese de önemli olan ne hissettiği. yani isterken istemiyormuş gibi hissedemiyor işte canım.

Ayın sonunda vizeler var ve daha okula bile uğramadım. En azından bir kaç derse girsem iyiydi

ama bu durum istemsiz olan bişey. yani insanın elinde değil. istediği birşeye ne kadar istemiyorum dese de önemli olan ne hissettiği. yani isterken istemiyormuş gibi hissedemiyor işte canım.

Ah kime diyosun?? Bazı insanlar bunu yapabiliyor ama işte..Buna islamda tevekkül etmek deniyor sanırım.(dini konuşmak anlamında yazmıyorum sadece argüman olarak kullandım )Yani yapabilenler var.

Ilginc kafam karıştı
Çocuklar evde oturcak siz eşinizle ozgurce sinemaya gideceksiniz
Tatile giderken ağlayan zirlayan olmayacak
Bir işe girip çalışacaksınız

Bu kadar hayaliniz varken neden 2.çocuk?
2. Çocuğu yaparsaniz en az 5 yıl bu hayallerinizi yapamayacaksiniz.

Dipnot.bence çocuk yapmayın zira çocukla ilgili değil hayalleriniz kendinizle ilgili
Hayatınızı yaşayın

Ha bir de cocuklar büyüyünce yatak odasi sesini duyar mi, iste bunu da düsünüyorum napariz diye. Zaman geciyor diyorum ya simdi iyi günlerimse. Bilemiyorum.
Ama gicirdamayan yatak icat edilsin, bir de onu bekliyorum.

Duysunlarda vajinusmus,ereksiyon,erken boşalma problemi olmayan birey sayımız artsın..seksin doğal olduğunu bilsinler..yoksayıp,ayıplayarak ilerde sağlıksız bir seks hayatları olmasına sebep oluyoruz.

Sizin gibi dusunuyoruk onceden bu kadar cabuk gecmezdi zakan yada biz anlayamazdik kucuktuk. Buyuyunce zamanin kıymetini bildim ozel olarak bekledigim bir sey yok , aslinda zamanin gelmesini istemiyorum. Birde su varki zaman geciyor anne babam yaslaniyor onlarra bir sey olacak korkusu artiyor en çok bu yuzden sevmiyorum bu zamni ....

Mart gelmez olaydi. Kedim delirdi resmen. Utanmasa balkonda karga yakalayacak neredeyse.

Ben de su mart nisan mayis uclusu gecsin diye bakiyorum. Dogurucam da...

aynen benimki de kapılarda kaldı kaçmaya yer arıyor kerata.
ben de nisan geçsin bebeğime kavuşim istiyorum inşallah
sağlıkla gelsin yavrularımız

Ilerde bütün bunlari kavustuktan sonra cocuk icin yeniden vazgecmem gerekecek. Cünkü kizima kardes istiyorum. Kardesi olsun, dünyada hersey mümkün kanindan biri olsun hayatinda.
Bu kadar hayalim var ama hicbiri ulasilamaz degil. Ama cocugu böyle sansa birakamam. Ertelersem zaten ileride yine ayni dönemlerden gecmek korkutuyor beni. Hem is, hem bebek bunlar beni daha da yipratir, sirayla yapmak istiyorum. Su an tüm vaktim onlara dedigim gibi. Su an böyle düsünüyorum. Genc anne olup otuz kirk yaslarimda ooh keyif yapmak istiyorum =)

Duysunlarda vajinusmus,ereksiyon,erken boşalma problemi olmayan birey sayımız artsın..seksin doğal olduğunu bilsinler..yoksayıp,ayıplayarak ilerde sağlıksız bir seks hayatları olmasına sebep oluyoruz.

Cocuktan ziyade ben rahat edemiyorum. Kimseye ses gitsin istemiyorum bu benim beynimle alakali. Yoksa esimle cocugumuzun önünde öpüsürüz de, sariliriz da ama tabiki de yatak odasi sesimi duymasini istemem.
Zaten büyüdügü zaman bizim askla birbirimize bakip sarilirken seksin bizden cok da uzak olmadigi anlar ve yakistirir. Bu konu tabu degil ama ses benim rahatligimla ilgili =)

Aynısından! :) bu yorumun altına imzamı atıyorum. 1 yıldır 2. Bebek istiyorum araya kah sağlık sorunları girdi kah başka ülkeye yerleşme, kah kısa süreli korunmayı bırakmalar ve hamile kalamama durumları... Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısından nasip etsin inşallah

Olmaz mi canin evleneyim istiyorum yada adam akilli bi isim olsun istiyorum kendi kendime kimseye minnet etmeden yasamak istiyorum

Mesela ben her eylul ayinda kendimi ise yaramaz bi varlik gibi hissederim
Yaz tatilinde ailelerini gormeye gelenler eylul ayinda evlerine doner okul acilinca ogrenciler cevremdeki ogretmenler okullarina doner atama donemi vs derken herkes gider hep arkalarindan su doken biri olarak eylul ayi niyeyse bana sanki kendimi ise yaramaz hissini daha iyi tadayim gibi gelir

Niyeyse bu bahar aylarinida hic sevmem herkesin hayatinda plan program yaptigi aylardir ve bende hersey yine ayni olacagi icin bi degisiklik olmayacagi icin bu aylarida pek sevmiyorum dogrusu

aynen benimki de kapılarda kaldı kaçmaya yer arıyor kerata.
ben de nisan geçsin bebeğime kavuşim istiyorum inşallah
sağlıkla gelsin yavrularımız

Hayirlisiyla, saglikla, amin

Banada zaman durmus ilerlemiyormus gibi geliyor

Ha bu arada gelecek ay icin eski staj yerime gidip staj yapmak istedigimi soyluyucsm am bu kucucuk hayal icin bile aylardir para biriktirmek icin bekliyirum bu ay koseye atacak parada bulamadim nisan ortasina yada mayis basina sarkacak gibi duruyor

Kendimi bilfim bileli iki kurusun hesabini yapip hep maddi sıkıntilarla cebellestim 2 ay staj yapayim diye 5 ay kurus harcamadan yol parasi biriktireyim diye uğraşıyorum

Herkeste hayaller farkli tabi

Bwlki birgun benimde tatil icin koseye para atacagim gunler gelir

Sahiden bu maddi sikintilardan cok yoruldum artik bi gunde hesap kitap yapmadan gecirmek istiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…