mart ayı geldi bile..

Mayıs ayını bekliyorum
Doğu da görev Yerlerimiz açıklanacak
Gidecek miyim kalacak miyim ?

Birde 10 martı bekliyorum
Beybito var mı yok mu diye
Beklentim çok da hayattan işte bakma

Ben artik daha fazla aylar yillar gecmeden bir bebegimin olmasini istiyorumm ve bunun icin yapabilecegim tek sey dua etmek.......

İnşallah herkes için kavgasız gürültüsüz günler olur canım.
Benim öyle aman aman istediğim birşey yok, Allah çocuklarıma ve eşime sağlık versin bu yeter. Bu günlerimizi aratmasın inşallah

Valla zaman çok çabuk geçiyor hiçbir şey anlamıyorsun bile. Ben de artık huzurlu ve mutlu geçirdiğim günlere gelmek istiyorum.

Ben artik daha fazla aylar yillar gecmeden bir bebegimin olmasini istiyorumm ve bunun icin yapabilecegim tek sey dua etmek.......
Insallah yakin zamanda mutlu haberinizi burda bizimle paylasmak nasip olur

Allah tez zamanda dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin inşallah

Sürekli kendimle kavga içindeyim kilo vermem lazım yıllar geçiyor ve ben hala obezim maalesef

artık bebişlerimi büyütüp fazla kilolarımı verip şu dört duvardan kurtulup gezip eğlenip sosyal bir insan olmayı hayal ediyorum inşallah bir gün gerçek olur...

2 bucuk yıldır evliyim evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama olmadı bir kimyasal geçirdim. evliliğimin 14. Ayında öğrendim mutluluğunu sadece 5 gün yaşayabildim. tekrar olur dedik nasıl olsa bir kere oldu. Ama olmadı iki kere başarısız aşılama sonrası yine bekleme 10 gün sonra adet olucam. Adetimle birlikte tüp bebeğe başlayacağız. Ama çok korkuyorum. Çünkü borç harçla yapıcaz. Ya tutmazsa ya olmazsa olur da yine mutluluğu kısa sürerse yine insanlar zayıfsın yemiyorsun ondan olmuyor derse bir sürü şey geçiyor aklımdan... Düşünmekten o kadar mutsuzum ki... Yatıyorum aklımda bunlar kalkıyorum aklımda bunlar... Hayırlısı diyorum nasipte varsa olur sonra yine bu düşünceler biran önce bu süreç geçip gitse ne olacağını bir görsem

Ben zaten çocuğun önünde yapın ya da ses çıkarın demiyorum, sadece extra çabalara girişmeyin, bırakın yatak gıcırdarsa gıcırdasın..Ben çocukken babamla annemin sesini duymuştum birkaç kere ve inanın gayet sağlıklı bir bireyim, daha fazla ayrıntı vermeyeyim siz anlamışsınızdır :)

Ne guzel bir konu tam benlik..
Yillarim akiyor ama hayatim ilerlemiyor..
Bir monotonluk, bir kasvet, bir can skintisi, bir hiclik...

bende mart geldi kediler bile iş başında bir bende iş yok diye bir konu bekliyordum:)
Valla evlendiğimden beri tam 6 yıl oldu herkesin aksine bende evi satıp daha küçük bir eve geçmek istiyorum ama nasipte yok herhalde.

12 ay var...
Ve ben sadece mart'ı sevmiyorum nefrret ediyorum hele ki 21 i...
Mart hiç gelmesin istiyoru. Bebegimi martta kaybetmiştim...
Insallah haberini de martta alirim. Amin...
Bende konuyu gorunce kedilerle ilgili sandim :)

Zaman çok çık çabuk geçiyor evet ben mesela yaşlanmak istemiyorum 30lu yaşlara gelmek beni korkutuyor hep genç kalmak istiyorum hayat o kadar hızlı geçiyor ki yapmak istediğim şeyleri yapamamaktan korkuyorum

Mesela umre ve hacca gitmek istiyorum bigün 50 yaşıma geldiğimde hani umre hacca gidecektim ben?? Gibi pişmanlıklar dan korkuyorum hayat hızlı geçtiği için

Yılları boşa gelçirmişiiz demekten korkuyorum gün gelir de

Yıllar geçti şunu yapamadım diye pişman olduğumdan çok yıllar geçtikçe rahmetli kardeşime geçirdiğimiz günler uzaklaşıyor bu beni üzüyor genç yaşta kaybettim ve yıllar geçtikçe unutmaktn korkuyorum anılarımızı, sesini, yüzünü.. Zaten 4 yıl 4 ay oldu ve henüz 23 yaşımdayım..

Son düzenleme:
Mayıs ayını bekliyorum
Doğu da görev Yerlerimiz açıklanacak
Gidecek miyim kalacak miyim ?

Birde 10 martı bekliyorum
Beybito var mı yok mu diye
Beklentim çok da hayattan işte bakma
ben hiçbişey beklemiyorum derken yazınızı görünce hatırladım saolun aynen bende tayın uçun mayısı bekliyorum bakalım esim nereye biz oraya orda arkasaalarım olacak mı falan falan meraktayım

5 yil olsa gene iyi. Bugün hamile kalsa 5 yil sonra 4 yaşında olacak. 4 yasinda bi çocuk evde bırakılıp sinemaya gidilir mi. Bu hayaller minimum 10 sene alir.

Valla bi düşündüm varmı bekleyip yapamadığım bişey diye.Yokmuş.Ama niyeyse yazıyı okuyunca içime bi üzüntü çöktü dert sahibi oldum an itibariyle niye öyle oldu bende anlamadım şuan. Okul hayatımda çok zaman kaybettim ondan heralde.Önce özel üniversiteye gittim sonra orayı bıraktım 1 sene sonra tekrar üniversite sınavına girdim ama devlet okulunda anca önlisans kazanabildim.Önlisans bitti Lisans okumak için dikey geçiş sınavına girdim.Sınavı kazandım ama 3. sınıftan değil 2. sınıftan başlattılar 1 senemde yine böyle gitti.Nihayetinde benimle birlikte liseden mezunup olup üniversiteye gidenler mezun olucakken ben 3. sınıfa geçicem. Yaş 23 . Ama bunun içinde yapıcak bişey yok galiba.Bunu düşünüp üzülücem,sonrada olsun en sonunda olmam gereken yerdeyim diye sevinicem.Saçma sapan bir karmaşa.

Yıllardır atanamadim..
Hep başarılı bir öğrenciyken bu KPSS derdine takildim kaldım
Sınav yaklaştı hala ders calisamiyorum
Psikolojim bozuldu
Ne zaman ders çalışmaya niyetlensem ağlama krizine giriyorum

Esim bebek istiyor, ben atanmadan olmasın diyorum
Esim araba almak istiyor, ben atansaydim çok rahat alirdik diyorum üzülüyorum

Çok çok iyi bir eşim var ama işim yok
Esim olmasaydı isim olsaydı yine de uzulur muydum
İnsanın hayatında çok iyi bir eşi mi olması daha iyi, çok iyi bir işi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…