Insallah yakin zamanda mutlu haberinizi burda bizimle paylasmak nasip olurBen artik daha fazla aylar yillar gecmeden bir bebegimin olmasini istiyorumm ve bunun icin yapabilecegim tek sey dua etmek.......
Amin insallah,,Allah razi olsunInsallah yakin zamanda mutlu haberinizi burda bizimle paylasmak nasip olur
Allah tez zamanda dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin inşallah
Cocuktan ziyade ben rahat edemiyorum. Kimseye ses gitsin istemiyorum bu benim beynimle alakali. Yoksa esimle cocugumuzun önünde öpüsürüz de, sariliriz da ama tabiki de yatak odasi sesimi duymasini istemem.
Zaten büyüdügü zaman bizim askla birbirimize bakip sarilirken seksin bizden cok da uzak olmadigi anlar ve yakistirir. Bu konu tabu degil ama ses benim rahatligimla ilgili =)
ben hiçbişey beklemiyorum derken yazınızı görünce hatırladım saolunMayıs ayını bekliyorum
Doğu da görev Yerlerimiz açıklanacak
Gidecek miyim kalacak miyim ?
Birde 10 martı bekliyorum
Beybito var mı yok mu diye
Beklentim çok da hayattan işte bakma
5 yil olsa gene iyi. Bugün hamile kalsa 5 yil sonra 4 yaşında olacak. 4 yasinda bi çocuk evde bırakılıp sinemaya gidilir mi. Bu hayaller minimum 10 sene alir.Ilginckafam karıştı
Çocuklar evde oturcak siz eşinizle ozgurce sinemaya gideceksiniz
Tatile giderken ağlayan zirlayan olmayacak
Bir işe girip çalışacaksınız
Bu kadar hayaliniz varken neden 2.çocuk?
2. Çocuğu yaparsaniz en az 5 yıl bu hayallerinizi yapamayacaksiniz.
Dipnot.bence çocuk yapmayın zira çocukla ilgili değil hayalleriniz kendinizle ilgili
Hayatınızı yaşayın
evet 2016 yılının mart ayı geldi bile. hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor. sanki önceden bu kadar hızlı değildi gibi geliyor bana. ve bu kadar hızlı ilerledikçe yapmak istediklerini yapamayan ve öylece hayatın geçip gitmesini seyreden insanlar grubu da daha bi hüzünlü hissediyor bence kendini. tabi ki imtihan dünyasındayız. ancak evlenmeyi bekleyen, ev almaya bekleyen, çocuk yapmayan bekleyenler, ya da istediği ne varsa onu beklenyer için bu geçen zaman daha da hüzünlendiriyor insanı. var mı kızlar sizin de böyle beklediğiniz ve ayların, yılların geçmesine rağmen olmaması karşısında hüzünlendiğiniz birşeyler ve bunun için neler yapıyorsunuz. yani elinizden ne geliyor ve kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz. umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?