mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

kızlar benim adet günüm 2 sindeydi ve olmadım 1 gün bile geciktiğini bilmem hamileysem de en fazla 12 günlük filandır test yapsam çıkarmı acaba

çıkabilirde çıkmayabilirde. bi yerde okumustum 12 ila 15 gün içinde belli olabiliomuş bu evdeki idrar testlerinde daha geç belli oluo kan testi daha erken belli oluyo gerçi geç döllenme varsa çıkmayabilir reglden snra gecikmeyle belli olur

kızlar benim kafama takılan çok önemli bişey var sizinle paylaşmak istiyorum benim bu ay adetim iki gün gecikti sonuç negatif ama kafama takılan şey bu değil benim adetim genelde düzenlidir en fazla bi gün gecikir oda ay 31 çekiyosa falan... neyse ben bu ay 4 5 gün kadar çörekotu bal tarçın yemiştim bazılarında gecikmeye neden olmuş... aslında bu karışımı adetin 2. günü yemek gerekiyomu ama ben geç öğrendiğim için adetten sonra başladım yumurtlayınca bırakmıştım acaba diyorum yediğim içinmi gecikti adetim??? birde ben eylülden beri evde kendim ovulasyon testi yapıyorum hep aynı zamanda çift çizgi görüyorum çok düzenli herşey adetimde yumurtlamamda. kızlar bu ay çörekotu bal tarçın kürü yapıyımmı sizceç zaten yumurtluyorum kendim düzenimi bozmayım dimi korktum birden çünkü...bazılarında kist bile yapmış...bu konuda tecrübesi olanlar yardıma ihtiyacım varr

kızlarr test sonucum negatif..hamile degilim demekki adet olucam yakın zamanda..iyi oldu aslında cok üzülmedim ertelemiştim zaten biliyosunuz..hanifecim benden geçti sıra sende inş. senin güzel haberlerini alırız ve diğer arkadaşlarımızın..

canım bu konuyla ilgili bilgim yok yapanlara sormak lazım bu ay bnde soğan kürü yaptım acaba bu ay gecikir mi diye düşünmeden edemiyorum.

hmmm anladm ama adet olana kadar olmayacak diye kesin bişey yok canım. evet ertelemiştin bu konuyu konuşmuştuk hayırlısı olsun bakalım ne zaman adet olcaksın . Belki geç döllenmedir hiç belli olmaz ki. Valla güzel haberleri vermeyi çok isterim hayırlısı olsun diyelim. Ben bu ay soğan kürü yaptım inş bu ay soğan kürü yüzünden gecikmez çünkü geciktiği her gün umut edicem.

kızlar acayip değişiklikler var ya bendee bu halimlede hamile değilsem yuh artık diyecem kendime :) bu arada kızlar evde yapılan testlerde 2 gün geçmişse göstermeyebilir en doğru sonucu adetin 10 gün geçmesi lazım... çok yakın bir arkadaşımda 1 hafta sonra çıktı...

2 senedir bekliom 3 tane düşügüm var, rabbim herkese versin evlattt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eczane testiyle çıkarmı acaba canım çok meraktayım ama cesarette edemiyorum

hayırlısı canım.zaten ümitli değildin bu ay sen yinede oluruna bırak belki olur arada sürpriz yapar sana ne dersin?

selam. baya gecikmişsin canım yapsan hemen çıkar:)

korkuyorum canım yaa eşim bayram ediyor en çok onu üzmekten korkuyorum bir oglum var 4 yaşında ama yeni bir bebek olasılığı eşimi inanılmaz mutlu ediyor zaten oğluma da çok düşkün ne bileyim

eczane testiyle çıkarmı acaba canım çok meraktayım ama cesarette edemiyorum

kiminde çıkıyo kiminde cıkmıyo cok karısık isler. bi örnek veriyim burada biri adetne bir gün kala test yapms negatif adeti geçmiş 4. gün test yapmıs pozitif. bunu anlamanın en iyi yolu kan testi yaptırmak ki o bile geç döllenme varsa yanıltabilio. günün geçmişse kan testi yap bnce garanti olsun.

hayırlısı canım.zaten ümitli değildin bu ay sen yinede oluruna bırak belki olur arada sürpriz yapar sana ne dersin?

süpriz yaparsada cok sevinirim ne diyeyim valla rahatladım simdi gelsin kırmızılar bende yoluma bakyım ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz canım

soğan kürü hakkında pek bilgim yok canım bebiş varsa her türlü haberin olur zaten geciktirsede..benim yumurtlama günlerim bellidir canım geç döllenme olmaz sanmam yani..ders çalışıcam görüşürüz.

korkuyorum canım yaa eşim bayram ediyor en çok onu üzmekten korkuyorum bir oglum var 4 yaşında ama yeni bir bebek olasılığı eşimi inanılmaz mutlu ediyor zaten oğluma da çok düşkün ne bileyim

haklısın endişelenmekte ama eğer sen olumsuz sonuca hazırsan yap bence eşine de alıştıra alıştıra söylersin olumsuz olursa. ama olumlu olursa da ne güzel sevineceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…