tamam canım test yapıcam birazdan yazarım sonucu..
hadi bakalım merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
kızlar benim adet günüm 2 sindeydi ve olmadım 1 gün bile geciktiğini bilmem hamileysem de en fazla 12 günlük filandır test yapsam çıkarmı acaba
kızlar benim adet günüm 2 sindeydi ve olmadım 1 gün bile geciktiğini bilmem hamileysem de en fazla 12 günlük filandır test yapsam çıkarmı acaba
kızlar benim kafama takılan çok önemli bişey var sizinle paylaşmak istiyorum benim bu ay adetim iki gün gecikti sonuç negatif ama kafama takılan şey bu değil benim adetim genelde düzenlidir en fazla bi gün gecikir oda ay 31 çekiyosa falan... neyse ben bu ay 4 5 gün kadar çörekotu bal tarçın yemiştim bazılarında gecikmeye neden olmuş... aslında bu karışımı adetin 2. günü yemek gerekiyomu ama ben geç öğrendiğim için adetten sonra başladım yumurtlayınca bırakmıştım acaba diyorum yediğim içinmi gecikti adetim??? birde ben eylülden beri evde kendim ovulasyon testi yapıyorum hep aynı zamanda çift çizgi görüyorum çok düzenli herşey adetimde yumurtlamamda. kızlar bu ay çörekotu bal tarçın kürü yapıyımmı sizceç zaten yumurtluyorum kendim düzenimi bozmayım dimi korktum birden çünkü...bazılarında kist bile yapmış...bu konuda tecrübesi olanlar yardıma ihtiyacım varr
canım bu konuyla ilgili bilgim yok yapanlara sormak lazım bu ay bnde soğan kürü yaptım acaba bu ay gecikir mi diye düşünmeden edemiyorum.[/sen neden yaptın soğan kürünü canım iltihap yada kist mi var yoksa?
kızlarr test sonucum negatif..hamile degilim demekki adet olucam yakın zamanda..iyi oldu aslında cok üzülmedim ertelemiştim zaten biliyosunuz..hanifecim benden geçti sıra sende inş. senin güzel haberlerini alırız ve diğer arkadaşlarımızın..
canım bu konuyla ilgili bilgim yok yapanlara sormak lazım bu ay bnde soğan kürü yaptım acaba bu ay gecikir mi diye düşünmeden edemiyorum.[/sen neden yaptın soğan kürünü canım iltihap yada kist mi var yoksa?
yok goncagülcüm iltihap kist filan yok bundan tam bir ay önce bir rahatszlıktan dolayı ki gaz sancısıymıs snradan anladm acilin kadın doğumuna gittim ultrasonla baktılar kan tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı devletin poliklingne gönderdi orda idrar röntgen ultrason çekildi bişey çıkmadı kadın doğumun özeline gittim alltan ultrasonla muayene etti kist iltihap görünmüyo dedi bnde bu şekilde rahatszlık oldgnu sanmıyorum iğneden iplige muayene oldum bişey çıkmadı soğan kürü içim temizlensin hemde hamile kalmayı kolaylastırdgı için yapmıstım bu ay hamile kalmazsam hormon testi yaptırcam bi o kaldı. bide diyorum ki bu soğan kürü geciktirir mi acaba ya ?
yok goncagülcüm iltihap kist filan yok bundan tam bir ay önce bir rahatszlıktan dolayı ki gaz sancısıymıs snradan anladm acilin kadın doğumuna gittim ultrasonla baktılar kan tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı devletin poliklingne gönderdi orda idrar röntgen ultrason çekildi bişey çıkmadı kadın doğumun özeline gittim alltan ultrasonla muayene etti kist iltihap görünmüyo dedi bnde bu şekilde rahatszlık oldgnu sanmıyorum iğneden iplige muayene oldum bişey çıkmadı soğan kürü içim temizlensin hemde hamile kalmayı kolaylastırdgı için yapmıstım bu ay hamile kalmazsam hormon testi yaptırcam bi o kaldı. bide diyorum ki bu soğan kürü geciktirir mi acaba ya ?
bende taa eylülde gittim doktora herşey güzeldi ve problem yoktu bende senin gibiyim tek yaptğım değişiklik bu ay o içime bi kurt düştü umarım cevap veren olur... birde bu ay yapmasammı diyorum ben kendi kendime korkuyorum artık...
çıkabilirde çıkmayabilirde. bi yerde okumustum 12 ila 15 gün içinde belli olabiliomuş bu evdeki idrar testlerinde daha geç belli oluo kan testi daha erken belli oluyo gerçi geç döllenme varsa çıkmayabilir reglden snra gecikmeyle belli olur
kızlarr test sonucum negatif..hamile degilim demekki adet olucam yakın zamanda..iyi oldu aslında cok üzülmedim ertelemiştim zaten biliyosunuz..hanifecim benden geçti sıra sende inş. senin güzel haberlerini alırız ve diğer arkadaşlarımızın..
selam. baya gecikmişsin canım yapsan hemen çıkar:)
bende taa eylülde gittim doktora herşey güzeldi ve problem yoktu bende senin gibiyim tek yaptğım değişiklik bu ay o içime bi kurt düştü umarım cevap veren olur... birde bu ay yapmasammı diyorum ben kendi kendime korkuyorum artık...
kist yapma olasılığı varsa eğer iyice arastırmadan kullanma derim ben. riske atmamak lazım bn bnm bile soğan kürünü yaptıktan snra içime süpheler düştü ki herkes hiçbir yan etkisi yok dedigi halde. ya bişey olursa diye. her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir. boyle dedigme bakma şimdide eğer hamile kalmazsam incir havuç kürü yapmak geçiyo içimden))
eczane testiyle çıkarmı acaba canım çok meraktayım ama cesarette edemiyorum
hayırlısı canım.zaten ümitli değildin bu ay sen yinede oluruna bırak belki olur arada sürpriz yapar sana ne dersin?
hmmm anladm ama adet olana kadar olmayacak diye kesin bişey yok canım. evet ertelemiştin bu konuyu konuşmuştuk hayırlısı olsun bakalım ne zaman adet olcaksın . Belki geç döllenmedir hiç belli olmaz ki. Valla güzel haberleri vermeyi çok isterim hayırlısı olsun diyelim. Ben bu ay soğan kürü yaptım inş bu ay soğan kürü yüzünden gecikmez çünkü geciktiği her gün umut edicem.
korkuyorum canım yaa eşim bayram ediyor en çok onu üzmekten korkuyorum bir oglum var 4 yaşında ama yeni bir bebek olasılığı eşimi inanılmaz mutlu ediyor zaten oğluma da çok düşkün ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?