sevindim son haberlerine inşallah böyle devam eder durum:) maşallah sabırlısın test aldın ve bekleyebiliyosun:)bende olmadım ve gecikmesi hiç normal değil benimde. ama sabah test yaptım yine negatif bu kezde sorunmu var diye üzülüyorum bakalım neler olacak pazartesiye kadar değişen bişey olmazsa doktora gideyim diyorum kist falan varsa ona göre hemen müdahale edeyimgünaydın kızlarrr dün benim adet günümdü ve olmadım çok şaşkınım regl olucagıma okadar emindimki şu saat oldu gelen giden yok ben hala şüphelenemiyorum 2 aydır hiç gecikmemişti belki mevsimseldir yada stres felan yapmışımdır ondan gecikmiştir diyorum..dün her ihtimale karşı gebelik testi aldım beklemedeyim:)
sevindim son haberlerine inşallah böyle devam eder durum:) maşallah sabırlısın test aldın ve bekleyebiliyosun:)bende olmadım ve gecikmesi hiç normal değil benimde. ama sabah test yaptım yine negatif bu kezde sorunmu var diye üzülüyorum bakalım neler olacak pazartesiye kadar değişen bişey olmazsa doktora gideyim diyorum kist falan varsa ona göre hemen müdahale edeyim
Anlıyorum seni uzakta olmak zor iş helede eşinizle malum durumunuz varken. ama belli mi olur belkide çok sevinecek? sınavda var sizin şimdi zor zamanlar tabi Allah kolaylık versin herşey yoluna girer inşallah... ya birde bakıyrm bu netten biraz bekleyip bi hafta geçince daha iyi sonuç veriyomuş bu gebelik testleri. burda okuyorum adetten önce öğrenenler var nasıl oluyo kafam karıştı. ayrıca hesapladım bebek varsa tam bir aylık bugün:)aslında çok sabırsızım birde testin sonucundan endişeleniyorum ya pozitif çıkarsa diye garip ama öyle..ben ertelemiştim eşimde istemiyodu zaten buna alışmaya başlamışken planlarımı bozmuşken hamile kaldıgımı öğrenirsem napıcam tedirginliği anlatabildimmi bilmiyorum mutlu olsamda paylaşıcak kimsem yok tek başınayım annem uzakta eşim malum söylesem tepkisi nasıl olacak sınav var aklımı meşgul ederse karmaşa içindeyim...en azından buraya yazıyorum içim ferahlıyor..canım doktora git bencede bakarsın cok kolay bir çözümü olan bişi yüzünden boşu boşuna zaman kaybediyorsundur üzülme sorun olsada bir sürü tedavi seçeneğide var..
gebe kalırsan maşallah çok doğurgansın diyecem sana canım. herkes aylarca uğraşıyor sen tek seferle ve korunarak gebe kalırsan maşşallaaaaaah:)[/
aslında bi kere korunmasız oldu yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir ama planlamadım bilemiyorum eğer gebe kalırsam eşime söylemicem bir süre..onu kandırmış gibi olucam riskli dönemde oldugumuzu söylüyorum genelde çünkü..neysee bunlar için henüz erken ben hala adet olucagıma inanıyorum bütün regl belirtilerini yaşadım çünkü..bu arada canım annemde üst üste çok gebe kalmış anlayamamış biz 3 kardeşiz 4 tanede düşük var haberi olmadıgı için yalnış işler yapmış felan ona çekmişte olabilirim:)
SELAM GONCAGÜL NABER ? NE VAR NE YOK ? GÖRDÜĞÜME GÖRE ÜMİDİN TÜKENMEMİŞ HAKKINDA EN GÜZELİ OLSUN
GÜNAYDIN GÜZEL BAYANLAR NASILIZ BAKALIM ?
TESTTE NEGATİVİ GÖREN ARKADASLAR BİLİYORUM ÜZÜLME DEMESİ KOLAY AMA ÜZÜLMEYİN YA DEMEKKİ ZAMANI VAR. BENİM BAT 6 NİSAN VE ŞİMDİDEN OLUMSUZA KENDİMİ ALIŞTIRMAYA BAŞLADIM YENİ BİR AYIN BASINDA YENİ HAYALLERLE BASLAMAK VE SONUCUNDA OLMADIĞINI GÖRMEK ÜZÜCÜ. aLLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.
ben geçen ay başladım çalışmaya senin gibi bekliycem dedim ve her seferinde erkenden test yaptım geçen ay negatifti bu ayda negatifama bu ay hala adet olmadım... Beklemek kadar zor bişey yok ve her gün acı çektim sonuç yüzünden hep adet olmaı bekleyerek geçiyo saatlerim. Yani yalnız değilsin canım hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve burdan yazıp diğerlerini okudukça rahatlıyorum ben ve eminim herkes aynı
elbette yaa bnde belirsizlikten nefret ediyorum olcaksa olsun olmucaksa bir an önce belli etsin değil mi insanı bu yıpratıyo bu ayla beraber 4 aydır bekliyorum aslında bu işler stresle olmuyo ama insanın elinde değil insan stresin içinde kendini buluyo. Demek senin ikinci ay. Bat ne zamadı ?[/QUOTsorma ben iki ayda delirdim bide takıntılıyım olmadık şeyler geliyo aklıma inanki( batım 2 nisandı ama ben bi günde kafadan koydum 3 nisan yaptım hani gecikirse diye bugün gelen giden olmazsa iki gün gecikmiş olacak canım benim için normal değil bu durum ortalama 26 günde bi olurum çünkü çok şaşmaz. bugün 29. gün testdede çıkmıyo
elbette yaa bnde belirsizlikten nefret ediyorum olcaksa olsun olmucaksa bir an önce belli etsin değil mi insanı bu yıpratıyo bu ayla beraber 4 aydır bekliyorum aslında bu işler stresle olmuyo ama insanın elinde değil insan stresin içinde kendini buluyo. Demek senin ikinci ay. Bat ne zamadı ?[/QUOTsorma ben iki ayda delirdim bide takıntılıyım olmadık şeyler geliyo aklıma inanki( batım 2 nisandı ama ben bi günde kafadan koydum 3 nisan yaptım hani gecikirse diye bugün gelen giden olmazsa iki gün gecikmiş olacak canım benim için normal değil bu durum ortalama 26 günde bi olurum çünkü çok şaşmaz. bugün 29. gün testdede çıkmıyo
anladım bu idrar testleri geç sonuc verebilio çogu adetten 4-5 gün geçmeden doğru sonucu vermiyo herkes aynı şeyi söylüyo ve geç döllenme ve geç yumurtlama olmussa cıkmayabilir adet olana kadar umut var ve sende bnm adet günlerim şaşmaz diyosun bekle bakalım dayanabildgn kadar dayan 2 gün içinde daha adet olmazsan tekrar test yap yada kan testi yaptır onda çıkar diye düşünüyorum.
Aynı bnde senn gibiyim çok takıntılıyım. bnm 6 nisan 3-4 gün gecikmeden test yapmıcam snra çok üzülüyorum şimdiden olmusuza hazırladım kendimi 4 aydır bir umutla bekliyorum snra olmadgnı görünce mahvoluyorum .
Anlıyorum seni uzakta olmak zor iş helede eşinizle malum durumunuz varken. ama belli mi olur belkide çok sevinecek? sınavda var sizin şimdi zor zamanlar tabi Allah kolaylık versin herşey yoluna girer inşallah... ya birde bakıyrm bu netten biraz bekleyip bi hafta geçince daha iyi sonuç veriyomuş bu gebelik testleri. burda okuyorum adetten önce öğrenenler var nasıl oluyo kafam karıştı. ayrıca hesapladım bebek varsa tam bir aylık bugün:)
anladım bu idrar testleri geç sonuc verebilio çogu adetten 4-5 gün geçmeden doğru sonucu vermiyo herkes aynı şeyi söylüyo ve geç döllenme ve geç yumurtlama olmussa cıkmayabilir adet olana kadar umut var ve sende bnm adet günlerim şaşmaz diyosun bekle bakalım dayanabildgn kadar dayan 2 gün içinde daha adet olmazsan tekrar test yap yada kan testi yaptır onda çıkar diye düşünüyorum.
Aynı bnde senn gibiyim çok takıntılıyım. bnm 6 nisan 3-4 gün gecikmeden test yapmıcam snra çok üzülüyorum şimdiden olmusuza hazırladım kendimi 4 aydır bir umutla bekliyorum snra olmadgnı görünce mahvoluyorum .
benim bu ayki umudum bitti(( az önce geldi adetşm. umutlar gelecek aya artık ve bir şey daha 5 gün geçmedikçe kesinlikle test yapmıycam zaten testleride bitirdim evdede yok hiç:))) umarım sen güzel haberler alırsın tatlım benden geçti bu ay
SELAM GONCAGÜL NABER ? NE VAR NE YOK ? GÖRDÜĞÜME GÖRE ÜMİDİN TÜKENMEMİŞ HAKKINDA EN GÜZELİ OLSUN
slm canım valla bekleme modundayım hala bişi yok niye geciktiki test yapsammı acaba negatif çıkarsa rahatlarım en azından.sagol canım seninde öyle sen napıcaksın yarın test yapıcakmısın..
canım herkeste aynı olmuyo mesela ben kızımda adetten 5 gün önce yapmıştım negatifti adetten bir gün sonra yaptım silik çıktı o bile çok belirgin degildi en iyisi beklemek..seviniceğini bilsem herşey farklı olur böyle stres olmazdım.
benim bu ayki umudum bitti(( az önce geldi adetşm. umutlar gelecek aya artık ve bir şey daha 5 gün geçmedikçe kesinlikle test yapmıycam zaten testleride bitirdim evdede yok hiç:))) umarım sen güzel haberler alırsın tatlım benden geçti bu ay
canım oldunmu adet hayırlısı demek hala zamanı var üzülme inş. nisan ayı sana uğur getirir
öyle miii hay Allah üzüldüm birbirimzi tanımasakta aynı amaç için çaba gösteriyoruz insan üzülüyo yinede. Allah ım tez zamanda kavuştursun ya. Herkes için dua ediyorum. umutlar tükenmesin en azından öğrendin belirsizlik çok kötü. Merak etme bnde de bişey yoktur bidahaki ay beraber olucaz yine. Bnmde nedense bu aydan umudum yok. Karamsarlaştım.
slm canım valla bekleme modundayım hala bişi yok niye geciktiki test yapsammı acaba negatif çıkarsa rahatlarım en azından.sagol canım seninde öyle sen napıcaksın yarın test yapıcakmısın..
Canım sen olumsuza kendini hazırlamış ise yap kurtul istersen yada bugünde bekle sabah ilk test yap. Bilinmezlik insanın içini yiyo.
Benim 6 nisan. Yani pazar günü. Seytana uymazsam eğer adet geçtikten snra en az 3-4 gün test yapmayı düşünmüyorum kendimi de olumsuz sonuca alıştırmaya başladım zaten.
Canım sen olumsuza kendini hazırlamış ise yap kurtul istersen yada bugünde bekle sabah ilk test yap. Bilinmezlik insanın içini yiyo.
Benim 6 nisan. Yani pazar günü. Seytana uymazsam eğer adet geçtikten snra en az 3-4 gün test yapmayı düşünmüyorum kendimi de olumsuz sonuca alıştırmaya başladım zaten.
tamam canım test yapıcam birazdan yazarım sonucu..
tamam canım test yapıcam birazdan yazarım sonucu..
sabırsızlıkla bekliyorum goncagül'cüm inş hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?