mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

sevindim son haberlerine inşallah böyle devam eder durum:) maşallah sabırlısın test aldın ve bekleyebiliyosun:)bende olmadım ve gecikmesi hiç normal değil benimde. ama sabah test yaptım yine negatif bu kezde sorunmu var diye üzülüyorum bakalım neler olacak pazartesiye kadar değişen bişey olmazsa doktora gideyim diyorum kist falan varsa ona göre hemen müdahale edeyim

aslında çok sabırsızım birde testin sonucundan endişeleniyorum ya pozitif çıkarsa diye garip ama öyle..ben ertelemiştim eşimde istemiyodu zaten buna alışmaya başlamışken planlarımı bozmuşken hamile kaldıgımı öğrenirsem napıcam tedirginliği anlatabildimmi bilmiyorum mutlu olsamda paylaşıcak kimsem yok tek başınayım annem uzakta eşim malum söylesem tepkisi nasıl olacak sınav var aklımı meşgul ederse karmaşa içindeyim...en azından buraya yazıyorum içim ferahlıyor..canım doktora git bencede bakarsın cok kolay bir çözümü olan bişi yüzünden boşu boşuna zaman kaybediyorsundur üzülme sorun olsada bir sürü tedavi seçeneğide var..

kızlar test yaptım negatif çıktı zaten öyle olmasınıda bekliyordum...

GÜNAYDIN GÜZEL BAYANLAR NASILIZ BAKALIM ?

TESTTE NEGATİVİ GÖREN ARKADASLAR BİLİYORUM ÜZÜLME DEMESİ KOLAY AMA ÜZÜLMEYİN YA DEMEKKİ ZAMANI VAR. BENİM BAT 6 NİSAN VE ŞİMDİDEN OLUMSUZA KENDİMİ ALIŞTIRMAYA BAŞLADIM YENİ BİR AYIN BASINDA YENİ HAYALLERLE BASLAMAK VE SONUCUNDA OLMADIĞINI GÖRMEK ÜZÜCÜ. aLLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN.

Anlıyorum seni uzakta olmak zor iş helede eşinizle malum durumunuz varken. ama belli mi olur belkide çok sevinecek? sınavda var sizin şimdi zor zamanlar tabi Allah kolaylık versin herşey yoluna girer inşallah... ya birde bakıyrm bu netten biraz bekleyip bi hafta geçince daha iyi sonuç veriyomuş bu gebelik testleri. burda okuyorum adetten önce öğrenenler var nasıl oluyo kafam karıştı. ayrıca hesapladım bebek varsa tam bir aylık bugün:)

ben geçen ay başladım çalışmaya senin gibi bekliycem dedim ve her seferinde erkenden test yaptım geçen ay negatifti bu ayda negatif ama bu ay hala adet olmadım... beklemek kadar zor bişey yok ve her gün acı çektim sonuç yüzünden hep adet olmaı bekleyerek geçiyo saatlerim. yani yalnız değilsin canım hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve burdan yazıp diğerlerini okudukça rahatlıyorum ben ve eminim herkes aynı

elbette yaa bnde belirsizlikten nefret ediyorum olcaksa olsun olmucaksa bir an önce belli etsin değil mi insanı bu yıpratıyo bu ayla beraber 4 aydır bekliyorum aslında bu işler stresle olmuyo ama insanın elinde değil insan stresin içinde kendini buluyo. Demek senin ikinci ay. Bat ne zamadı ?

canım herkeste aynı olmuyo mesela ben kızımda adetten 5 gün önce yapmıştım negatifti adetten bir gün sonra yaptım silik çıktı o bile çok belirgin degildi en iyisi beklemek..seviniceğini bilsem herşey farklı olur böyle stres olmazdım.

canım ben elendim bu ay(( hadi bakalım sen bari güzel haberler ver bize:)

kızlar benim adet günüm 2 sindeydi ve olmadım 1 gün bile geciktiğini bilmem hamileysem de en fazla 12 günlük filandır test yapsam çıkarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…