soğan kürü hakkında pek bilgim yok canım bebiş varsa her türlü haberin olur zaten geciktirsede..benim yumurtlama günlerim bellidir canım geç döllenme olmaz sanmam yani..ders çalışıcam görüşürüz.
kiminde çıkıyo kiminde cıkmıyo cok karısık isler. bi örnek veriyim burada biri adetne bir gün kala test yapms negatif adeti geçmiş 4. gün test yapmıs pozitif. bunu anlamanın en iyi yolu kan testi yaptırmak ki o bile geç döllenme varsa yanıltabilio. günün geçmişse kan testi yap bnce garanti olsun.
slm canım valla bekleme modundayım hala bişi yok niye geciktiki test yapsammı acaba negatif çıkarsa rahatlarım en azından.sagol canım seninde öyle sen napıcaksın yarın test yapıcakmısın..
canım ne zamndı adet günün benmde bugündü ama gelen giden yok hafif bir bel ağrım var o kadar. ben 2 gün önce yaptım negatifti pazara kadar tekrarlamıcam testi pazara kadar olmam lazım daha fazla gecikmez çünkü. sende belirti var mı
kist yapma olasılığı varsa eğer iyice arastırmadan kullanma derim ben. riske atmamak lazım bn bnm bile soğan kürünü yaptıktan snra içime süpheler düştü ki herkes hiçbir yan etkisi yok dedigi halde. ya bişey olursa diye. her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir. boyle dedigme bakma şimdide eğer hamile kalmazsam incir havuç kürü yapmak geçiyo içimden))
evde bi poşet dolusu incir var bu ay benimde malzeme çokZ:)) neyse temizliğimi yaptım kafamı dağıttım şimdide yüzüme maske yaptım bekliyorum üzülmek yok yola devammm:))) hadi görüşürüz
süpriz yaparsada cok sevinirim ne diyeyim valla rahatladım simdi gelsin kırmızılar bende yoluma bakyım ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz canım
canım ne zamndı adet günün benmde bugündü ama gelen giden yok hafif bir bel ağrım var o kadar. ben 2 gün önce yaptım negatifti pazara kadar tekrarlamıcam testi pazara kadar olmam lazım daha fazla gecikmez çünkü. sende belirti var mı
benim 3nisandı yani dün..bugün kesin olurum diyodum ama hala olmadım belirtide yok test yaptım bugün negatif cıktı..benimde en cok pazara kadar gelmesi lazım..senin planlımıydı yumurtlama zamanını biliyormuydun canım..
test yaptım 2 gün geçmesine ragmen eczaneden aldığım testte negatif çıktı ama hamile gibiyim de aman yapmıcam test beklicem
benim 3nisandı yani dün..bugün kesin olurum diyodum ama hala olmadım belirtide yok test yaptım bugün negatif cıktı..benimde en cok pazara kadar gelmesi lazım..senin planlımıydı yumurtlama zamanını biliyormuydun canım..
canım yumurta kontrolü yapılıyor doktorumla 2. ayımız serephone kullanıyorum 4 yumurtam vardı ama bende hiç bir belirti yok benmde bugünden itibaren pazara kadar olmam lazım ama bilmiyorum artık nasıl oalcak. pek sanmıyorum gecikmez inşallah. eşim her ay olduğu gibi bu ay da bence bu ay oldu diyor ama beceremiyoz biz bu işi :)))))ben 2 gün önce test yaptım tebilki negatifti
test yapınca insan rahatlıyo adet geçince tabi heran gelicekmiş gibi geliyo banada durmadan gelmişmi diye bakınıyorum..bence adet 1hafta gelmezse kan testi oda negatif cıkarsa demekkibir sorun var derim ben..
test yapınca insan rahatlıyo adet geçince tabi heran gelicekmiş gibi geliyo banada durmadan gelmişmi diye bakınıyorum..bence adet 1hafta gelmezse kan testi oda negatif cıkarsa demekkibir sorun var derim ben..
canım yumurta kontrolü yapılıyor doktorumla 2. ayımız serephone kullanıyorum 4 yumurtam vardı ama bende hiç bir belirti yok benmde bugünden itibaren pazara kadar olmam lazım ama bilmiyorum artık nasıl oalcak. pek sanmıyorum gecikmez inşallah. eşim her ay olduğu gibi bu ay da bence bu ay oldu diyor ama beceremiyoz biz bu işi :)))))ben 2 gün önce test yaptım tebilki negatifti
Canim merhaba rabbimin elbet vardir bir hayirli vakti canim. Insallah bu ay bir yumurta askiyla bulusur yerinr yerlesir cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim merhaba senin gecikmemisti gecen ay insallah bebis gelmistir de onun gevikmesidir canimm. Kan testi yaptirsan pazartesiye bence iyi ilolur.
Canim merhaba rabbimin elbet vardir bir hayirli vakti canim. Insallah bu ay bir yumurta askiyla bulusur yerinr yerlesir cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah canım da çok umudum yok bu aydan
merhaba canım belki inanmıcaksın ama kaç gündür gözüm seni arıyor ortalıktan kayboldu neden gelmiyo diyodum burda olmana sevindim..canım bu sabah kırmızılar geldi bekliyodum zaten bu ay planlı olmamıştı. .üzülmedim ama..inş. senin bu ay tutar müjdeli haberlerini alırız..tuvalet eğitiminde bitmiş gözün aydın..bende ara verdim bebişe canım temmuz başında tekrar bebek çalışmalara devam inş....temmuz 5de kpss sınavım var ona hazırlanmam lazım sıkı çalışıyorum..benimde annem 13 gün sonra yanıma gelicek çok mutluyum insanın en güzel vakitleri annesiyle geçiyor biz annemle arkadaş gibiyiz kafa dengi yani:)sende annenin yanına gidiyormuşşun o dahada güzel..ben yinede burada olucam takipte..sende ayrılma neşeli motivasyonlu yazılarına ihtiyacımız var
Merhaba kızlar sizlere bişey sorcam bilgisi olan cvplayabilir mi ?
ya benim regl tarhm yarın yani 6 nisan. gerçi 8-9 gündür bel ağrım hafften vardı kasık ağrılarım birkaç belirtimde var neyse dün akşam dısardaydm esimle geziyodum felaket bir bel ağrım basladı dayanamadım vermidon içtim bu ağrı kesici bu ay hamileysem bişey yapar mı yada adet olacaksam adeti geciktirir mi bilginiz var mı ?
Merhaba kızlar sizlere bişey sorcam bilgisi olan cvplayabilir mi ?
ya benim regl tarhm yarın yani 6 nisan. gerçi 8-9 gündür bel ağrım hafften vardı kasık ağrılarım birkaç belirtimde var neyse dün akşam dısardaydm esimle geziyodum felaket bir bel ağrım basladı dayanamadım vermidon içtim bu ağrı kesici bu ay hamileysem bişey yapar mı yada adet olacaksam adeti geciktirir mi bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?