mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hayırlısı olsun canım bnm iyi dersler görüşürüz snra insallah.

sağol canım bugun giderken test alayım evde yapayım cıkmazsa da pazartesi kan testi yaparım hayırlısı

test yaptım 2 gün geçmesine ragmen eczaneden aldığım testte negatif çıktı ama hamile gibiyim de aman yapmıcam test beklicem

süpriz yaparsada cok sevinirim ne diyeyim valla rahatladım simdi gelsin kırmızılar bende yoluma bakyım ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz canım

bende kendime bakıyım biraz dedim maske falan yaptım yeni aya hazırlık kendime bakmam lazım:)) sana kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin görüşürüz

test yaptım 2 gün geçmesine ragmen eczaneden aldığım testte negatif çıktı ama hamile gibiyim de aman yapmıcam test beklicem

test yapınca insan rahatlıyo adet geçince tabi heran gelicekmiş gibi geliyo banada durmadan gelmişmi diye bakınıyorum..bence adet 1hafta gelmezse kan testi oda negatif cıkarsa demekkibir sorun var derim ben..

test yapınca insan rahatlıyo adet geçince tabi heran gelicekmiş gibi geliyo banada durmadan gelmişmi diye bakınıyorum..bence adet 1hafta gelmezse kan testi oda negatif cıkarsa demekkibir sorun var derim ben..

böylesi daha kötü aslında hamile gibisin adet gecikmiş test negatif adet olacaksa olsun olmayacaksa testte çıksın sabır denen şey ne zor vallahi ya ha hamilemiyim değilmiyim merak hamile kaldık kız mı erkek mı merak dogum ne zamn merak normal mi sezeryan mı merak kime benzeyecek ne zaman yürüyecek ilk ne diyecek her dönem merak hiç bitmeyecek benim gibi sabırsızlara da hiç hiç bitmeyecek

Selam kizlar bi suredir giremedim. Oglana tuvalrt egiti verdik bitti gece gunduz bir cok sukur. Bu arada super de calistim valla. Bakalim gelen giden olacak mi artik heyecan basladi. Bu ayda olmazsa onumuzdeki ay annemlerde olacagim bir ay bos gecicek. Annemlerden gelince de anca haziran bat li calisma olacak. Hakkimizda hayirlisi. Hicbir belirtim yok. Hafif beyaz akintim var gecen ayda oyleydi. Sanirim tutmadi hicbir farklilik hissetmiyorum zaten. Umarim bu ay hamis olanlar vardi gecmise bakiyorum simdi.
Cok optum sizleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim merhaba senin gecikmemisti gecen ay insallah bebis gelmistir de onun gevikmesidir canimm. Kan testi yaptirsan pazartesiye bence iyi ilolur.

Canim merhaba senin gecikmemisti gecen ay insallah bebis gelmistir de onun gevikmesidir canimm. Kan testi yaptirsan pazartesiye bence iyi ilolur.

merhaba canım belki inanmıcaksın ama kaç gündür gözüm seni arıyor ortalıktan kayboldu neden gelmiyo diyodum burda olmana sevindim..canım bu sabah kırmızılar geldi bekliyodum zaten bu ay planlı olmamıştı. .üzülmedim ama..inş. senin bu ay tutar müjdeli haberlerini alırız..tuvalet eğitiminde bitmiş gözün aydın..bende ara verdim bebişe canım temmuz başında tekrar bebek çalışmalara devam inş....temmuz 5de kpss sınavım var ona hazırlanmam lazım sıkı çalışıyorum..benimde annem 13 gün sonra yanıma gelicek çok mutluyum insanın en güzel vakitleri annesiyle geçiyor biz annemle arkadaş gibiyiz kafa dengi yani:)sende annenin yanına gidiyormuşşun o dahada güzel..ben yinede burada olucam takipte..sende ayrılma neşeli motivasyonlu yazılarına ihtiyacımız var

Merhaba kızlar sizlere bişey sorcam bilgisi olan cvplayabilir mi ?

ya benim regl tarhm yarın yani 6 nisan. gerçi 8-9 gündür bel ağrım hafften vardı kasık ağrılarım birkaç belirtimde var neyse dün akşam dısardaydm esimle geziyodum felaket bir bel ağrım basladı dayanamadım vermidon içtim bu ağrı kesici bu ay hamileysem bişey yapar mı yada adet olacaksam adeti geciktirir mi bilginiz var mı ?

Insallah canim hayirlisi olsun insallah. Motivasyon tam gaz devam valla umutsuzluk mutsuLuk yok. Insallah kpss sinavinda guzel gececek canim. O ayda bebis gelirse superrr olurrrr.

Merhaba cnm insallah hamirssindir. Hicbirsey olmaz aama adet geciktirebilir.

slm kızlar bende aranıza geldım mart ayı son hafta calısmalara basladık nasıpse artık 17 nisan adet gunum beklıyorum 3 gun once yada 3gun sonra mens gelıyor bakalım eger gelmezse tutmusturrrrr dıyorum ınsallah bu yaza hep bırlıkte hamısızzzzz dıyelım

benimde yarın adet tarihim kasıklarımda dünden doğru bi ağrı var hafif regl olucam diye korkuyorum, test yaptım çift çıktı ama insan yinede emin olamıyo.hamileyimdir diye bişey içmekten korkuyo.sende doktor denetiminde iç ilaç alacaksan bence ne olur ne olmaz, umarım hamillesindir bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…