mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

anladım canım vericem güzel haberler, senden de duyarım o güzel haberleri inş. yaa bu alttan muayene hamileykende oluyo mu ondan biraz korkuyorum ben nasıl zor mu

Selam kızlaar ya her topice yazıp duruyorum, hheyecanlıyım birazcık :) 6 gün önce ilk defa korunmadan ilişki yaşadık buda yumurtlama.günümden 1 yada 2 gün sonrasına denk geliyor. Hamile olma ihtimali düşükmü oluyor? Ama bi belirti yok henüz, sadece dokununca göğüslerim acıyor ama bu adetimden öncede olurdu zaten bana

anladım canım vericem güzel haberler, senden de duyarım o güzel haberleri inş. yaa bu alttan muayene hamileykende oluyo mu ondan biraz korkuyorum ben nasıl zor mu
in yada ilerleyen zamanlarda
tabi bazı doktorlar ilk haftalarda keseyi görmek için yada ilerleyen zamanlarda alttan muayene ediyo. Ben karnım çok agrıyo şikayetyle gitmiştim alttan muayene edeceği hiç aklıma gelmemişti utandım ve çatal varya çatala çıkardı yerin dibine girdim :-( insan çatala çıkınca çok geriliyo ama derin derin nefes aldım doktor baktı bitti gitti yani.

yanılmıyorsam ve arastırdıgma göre yumurtlamadan snra iki veye üç gün hamile olasılığının yüksek olduğu günlermiş daha deneyimli birilerine sormak lazım.

anommm :18: bitecek gidecek diye düşünmek en iyisi insan utanır tabi de napalım sağlık için bebiş için herşeye katlancaz artık ahh ahh

anommm :18: bitecek gidecek diye düşünmek en iyisi insan utanır tabi de napalım sağlık için bebiş için herşeye katlancaz artık ahh ahh

aynen öyle canım bebiş gelsinde herseye razıyız

Canım ya ben şuana kadar 3 yada 4 kere kontrol amaçlı o çatala oturdum gerçekten çok iğrenç :)

öyleyim bebiş yapmaya karar verdikten sonra dikkat ediyorum çok şükür. inş. canım testlerde yanılma payı oluyo biraz daha bekle öyle yaparsın...

Uyuzcan ben de samsundayim atakumda oturuyorum hanife ile konuşmuştuk. Allah hepimize nasip etsin bekletmeden en hayırlı zamanda inşaallah :) bu arada benim bu ay da hüsran bugün regl oldum artık doktora gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle mi ne güzelll :) amin inşallah nasip eder bu güzel duyguyu.olsun bi dahaki aya yeniden dene inş. olurr

slm kızlarr hanifecim geçmişi okudum ama yinede sorayım dün adet olman gerekiyordu noldu varmı gelen giden canımm..test yapmışşın negatif çıkmış üzülme adet gelmeden umut kesilmez demiştin inş. hamişsindir çok isterim takibindeyim..

kızlar bu sabah da test yaptım negatif çıktı ama hafiften kasıgım batıyor ama bakalım ne olacak lutfen dua edin bana özellikle hamişler etsin bakalım ne olacak... safak 1 ....

Slm bugun inferniti bolumune daldim sonunda. Bir suru testler rahim filmi sperm testi. Hepsini istedi adet doneminda yaptiracagim. Bir de simir de rahimde mikrop var gebelige engel olur dedi. Ilac verdi ama sogan kuru bir numaraymis bu iste. Adetin 7.gunu ona baslayacagim. Bu ay da esimdrn ayri olucam. B7 ay finlenerek su mikrobu atayim insallah. Kan testi bes gun kala 0.1 cikti doktor alt muayene de de birsey gormedi. Sanirim bu ay da olmadi. Hayirlisi diyelim. Esimde surekli uzulmemem icin aklimi baska seylere veriyor. Rabbim esime ve ogluma saglik versin. Ol derse mevlam olmaya yoktur. Yeni hamisler var ohh ne guzel hepinize hayirli dogumlar diliyorum.

Gecmis olsun.testlerdende hayirli sonuclar alirsin ins. Yarin bende dr.a muayeneye gidicem.cikolata kistim var.bakalim ne durumda neler istiycek bendende.herkesin hakkinda hayirlisi olsun

Gecmis olsun.testlerdende hayirli sonuclar alirsin ins. Yarin bende dr.a muayeneye gidicem.cikolata kistim var.bakalim ne durumda neler istiycek bendende.herkesin hakkinda hayirlisi olsun

Zor surecler gercekten ama bildigim cikolata kistlerinin bazilari gebelige engel olmuyor. Sogan kurunu siteden incelesen belki faydasi olur onunda icini komple temizliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…