bnce korkun olmasın hamile kalırsan bu sağlıklı oldgn anlamına gelir hormonlarnda yada baska bişeyde sorun olsa hamilelik olmuyo zaten engelliyo. Hamile oldgn kesinlesnce gidersin bn bu ay hamile kalmazsam hormonlarıma baktırcam bni alttan muayene etti hersey güzel demişti hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyorum
in yada ilerleyen zamanlardaanladım canım vericem güzel haberler, senden de duyarım o güzel haberleri inş. yaa bu alttan muayene hamileykende oluyo mu ondan biraz korkuyorum ben nasıl zor mu
Selam kızlaar ya her topice yazıp duruyorum, hheyecanlıyım birazcık :) 6 gün önce ilk defa korunmadan ilişki yaşadık buda yumurtlama.günümden 1 yada 2 gün sonrasına denk geliyor. Hamile olma ihtimali düşükmü oluyor? Ama bi belirti yok henüz, sadece dokununca göğüslerim acıyor ama bu adetimden öncede olurdu zaten bana
in yada ilerleyen zamanlarda
tabi bazı doktorlar ilk haftalarda keseyi görmek için yada ilerleyen zamanlarda alttan muayene ediyo. Ben karnım çok agrıyo şikayetyle gitmiştim alttan muayene edeceği hiç aklıma gelmemişti utandım ve çatal varya çatala çıkardı yerin dibine girdim :-( insan çatala çıkınca çok geriliyo ama derin derin nefes aldım doktor baktı bitti gitti yani.
anommm :18: bitecek gidecek diye düşünmek en iyisi insan utanır tabi de napalım sağlık için bebiş için herşeye katlancaz artık ahh ahh
in yada ilerleyen zamanlarda
tabi bazı doktorlar ilk haftalarda keseyi görmek için yada ilerleyen zamanlarda alttan muayene ediyo. Ben karnım çok agrıyo şikayetyle gitmiştim alttan muayene edeceği hiç aklıma gelmemişti utandım ve çatal varya çatala çıkardı yerin dibine girdim :-( insan çatala çıkınca çok geriliyo ama derin derin nefes aldım doktor baktı bitti gitti yani.
evettt
Canım ya ben şuana kadar 3 yada 4 kere kontrol amaçlı o çatala oturdum gerçekten çok iğrenç :)
bn yavas yavas gideyim işlerim var
Bir değişiklik oldgnda buradan görüşelim inş hakkımızda hayırlısı olsun. İyi günler Aylacım.
öyleyim bebiş yapmaya karar verdikten sonra dikkat ediyorum çok şükür. inş. canım testlerde yanılma payı oluyo biraz daha bekle öyle yaparsın...
Uyuzcan ben de samsundayim atakumda oturuyorum hanife ile konuşmuştuk. Allah hepimize nasip etsin bekletmeden en hayırlı zamanda inşaallah :) bu arada benim bu ay da hüsranbugün regl oldum artık doktora gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bekledim ve kırmızılar göründübence tam da bata 4-5 gün kala olur yerleşme. tesadüf de olabilir tabi.
Gecmis olsun.testlerdende hayirli sonuclar alirsin ins. Yarin bende dr.a muayeneye gidicem.cikolata kistim var.bakalim ne durumda neler istiycek bendende.herkesin hakkinda hayirlisi olsunSlm bugun inferniti bolumune daldim sonunda. Bir suru testler rahim filmi sperm testi. Hepsini istedi adet doneminda yaptiracagim. Bir de simir de rahimde mikrop var gebelige engel olur dedi. Ilac verdi ama sogan kuru bir numaraymis bu iste. Adetin 7.gunu ona baslayacagim. Bu ay da esimdrn ayri olucam. B7 ay finlenerek su mikrobu atayim insallah. Kan testi bes gun kala 0.1 cikti doktor alt muayene de de birsey gormedi. Sanirim bu ay da olmadi. Hayirlisi diyelim. Esimde surekli uzulmemem icin aklimi baska seylere veriyor. Rabbim esime ve ogluma saglik versin. Ol derse mevlam olmaya yoktur. Yeni hamisler var ohh ne guzel hepinize hayirli dogumlar diliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun.testlerdende hayirli sonuclar alirsin ins. Yarin bende dr.a muayeneye gidicem.cikolata kistim var.bakalim ne durumda neler istiycek bendende.herkesin hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?