mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

55 den anlamam gerekirdi bende merkez ilkadımdayım

süpermiş düğün tarihlerimiz aynı aynı aramzda bir yas var ve aynı sehirde oturuyoruz batlarımız bile aynı yaw ))
aynı sehirde biriyle konusmam bni daha da mutlu etti ismim hanife. Bende Canikte oturuyorum belki bilirsin medicana var baumax var onun yukarısındayım.

evet yaa aynen beni de mutlu etti. benim adım da Ayla. biliyorum o tarafları

aminnn inşallah bu kadar tesadüfe bi yenisi ve en güzeli eklesin artık yaa

evet Aylacım bn 4 aydır istiyorum benim normalde en fazla 2-3 gün gecikir ama ilk bebek istedgimz ay reglim bir hafta gecikmişti ondan snra hiç bu kadar gecikmedi o yüzden test yapmayı düşünmüyorum eğer adet olmazsam cumaya kadar sabretcem hatta dayanabilirsem önmzdeki pazartesi test yapmak istiyorum sen ne düşünüyosun

hiç test yapmadın mı? ben 3 kere yaptım adetimden önce üçündede biri silik 2 çizgi çıktı, tabi gittikçe netleşio o slik çizgi, bi daha yapıcam valaa en azından adet olsam da çizginin yanıltıcı olduğunu anlarım. daha bende kendimi hamile gibi düşünemiyorum reglim 1 hafta falan geçsin ancak öle emin olabilirim, çünkü evlendiğimden doğru adetim bi kere 5 gün erken odu gerisi hep 1 gün erken falan geç omadı hiç geçerse bi ihtimal veririm

canım 2. çizgi silikte olsa çıktıysa hamilesin
hamile olmadan hiç bir şekilde çıkmz o ikinci çizgi

canım 2. çizgi silikte olsa çıktıysa hamilesin
hamile olmadan hiç bir şekilde çıkmz o ikinci çizgi

öyle mi dersin canım yaa . afedersinde hani idrar gidio ya yavaş yavaş oraya hani ıslandı da alttan mı çıkıo yoksa diye düşünmedim değil valaa emin olamıo ya insan :44:

oooo senn durumun bnnden iyiymiş sen yüksek ihtimal hamilesin silik çıktı diyosun netleşiyo diyosun kendne hamileymiş gibi dikkat et Aylacım.

bn adetime iki gün kala yaptım negatif. Daha da yapmadım dedigim gibi 4-5 gün yada bir hafta test yapmayı düşünmüyorum. Senn adına sevindm sende umut fazlasyla var ))

öyle mi dersin canım yaa . afedersinde hani idrar gidio ya yavaş yavaş oraya hani ıslandı da alttan mı çıkıo yoksa diye düşünmedim değil valaa emin olamıo ya insan :44:

öyle şey olur mu canım ya :)
predictor gibi bir marka vardı ondan al dene..
ben adetime 1 gün kala bir test aldım "al bi gebelik" gibi uyduruk bir markaydı..
hayalet gibi bir çizgi çıktı..
sonra hemen gittim predictor aldım onda çok belliydi ikinci çizgi..
hadi hayırlısı olsun

öyleyim bebiş yapmaya karar verdikten sonra dikkat ediyorum çok şükür. inş. canım testlerde yanılma payı oluyo biraz daha bekle öyle yaparsın...

öyleyim bebiş yapmaya karar verdikten sonra dikkat ediyorum çok şükür. inş. canım testlerde yanılma payı oluyo biraz daha bekle öyle yaparsın...

öyle yapıcam canım bekleyelim bakalım. Takipçinim inş adet olmayız ki sen büyük ihtimal hamilesin düşündüğün bi doktor var mı önerebileceğin ? bu ay hamile kalmasam bile muayene için hormon testleri için gitmek istiyorum

ayy teşekkür ederim bende ilk nova aldım biri silik çıktı , sonra 2 tane al bi gebelik yaptım biri çok silik diğeri biraz daha net çıktı,tabi 1 gün arayla yaptım. değişiyo markaya göre.

ayy teşekkür ederim bende ilk nova aldım biri silik çıktı , sonra 2 tane al bi gebelik yaptım biri çok silik diğeri biraz daha net çıktı,tabi 1 gün arayla yaptım. değişiyo markaya göre.

evet hassasiyetleri farklı işte..
en hassası o predictor du...

vala herşey iyi güzelde haydi doktora dediğinde öle kalırım doktorlar hakkında hiç bi fikrim yok o konuda ne yapıcam bilmiyorum artık deneyimli akrabalara danışıp öle karar vericem herhalde

vala herşey iyi güzelde haydi doktora dediğinde öle kalırım doktorlar hakkında hiç bi fikrim yok o konuda ne yapıcam bilmiyorum artık deneyimli akrabalara danışıp öle karar vericem herhalde

hmmm doktor bilgilerimizi de paylasalım bnmde bi tane bildgm var hatta vajinal muayene oldum ona. Özele gittim liman hastanesndeki İpek Bolata gittm muayene gitti herseyn normal görünüo dedi hormon testi için çağrdı ama biraz soğuk biri. Sorarsan cvp veriyo. Ona gidip gitmemekte kararsızım.

evet paylaşalım canımm..şu doktorlarda neden herşeyi sormadan söylemezler anlamam sanki biz biliyoz herşeyi bilmediğimizi soruyoruz bu arada ben hiç vajinal konuda hiç doktora gitmedim,herhangi test bile yaptırmadım bu konuda biraz düşünceliyim acaba hamile olmadan önce bi kontrole gitmelimiydim yaa

bnce korkun olmasın hamile kalırsan bu sağlıklı oldgn anlamına gelir hormonlarnda yada baska bişeyde sorun olsa hamilelik olmuyo zaten engelliyo. Hamile oldgn kesinlesnce gidersin bn bu ay hamile kalmazsam hormonlarıma baktırcam bni alttan muayene etti hersey güzel demişti hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…