- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
Zor surecler gercekten ama bildigim cikolata kistlerinin bazilari gebelige engel olmuyor. Sogan kurunu siteden incelesen belki faydasi olur onunda icini komple temizliyormus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uff bilmiyorum ya.5 aydir deniyoruz olmuyor.bide bu kist yuzunden 2,5 yil d.kontrol hapi kullandim.o da etkiliyor sanirim.sogan kurunu gecen ay yapmaya baslamistim ama cok sicak ictigim icin sanirim fena gaz yapti.pazar gunu regl gunum.bu ay yine deniycem sogan kurunu.o bitincede incir kurune baslamayi dusunuyorum.bakalim
Incir kuru nasil ne yarari var yeni duydum. Iki bucuk yil ara vermedin mi hic? Bende 8.aydayim b7 ayda olmadi tahminen bakalim.
Uyuzcan ben de samsundayim atakumda oturuyorum hanife ile konuşmuştuk. Allah hepimize nasip etsin bekletmeden en hayırlı zamanda inşaallah :) bu arada benim bu ay da hüsranbugün regl oldum artık doktora gidicem
Bende hamileyimm kizlar çok şükür:)
slm kızlarr hanifecim geçmişi okudum ama yinede sorayım dün adet olman gerekiyordu noldu varmı gelen giden canımm..test yapmışşın negatif çıkmış üzülme adet gelmeden umut kesilmez demiştin inş. hamişsindir çok isterim takibindeyim..
Merhabagoncagulcüm 6 nisanda olmam gerekiyodu ama hala olmadım bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim daha gelen giden yok hiç adet olacakmışım gibi ağrı yok arada batma haff bel ağrısı o kadar. Ki düşün dün dip köşe temizlik yaptım yavaş yavaş ve ağır kaldırmadan. Daha iyiyim 30 günde bir oluyorm ama bazen 2-3 gün gecikebiliyo. Bugünü de atlatırsam büyük yol katetcem sanırım.
Tebrik ederimSağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inş.
Hayirli olsun cnm darisi basimizaaaa
Hayırlı olsun canmm yaa darısı her iateyenin başına :sly:
İnşallah canim stres yapmayin stres engel oluyor..
ayy inş. canım test yapmadan iyi durdun valla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ben senden umutluyum bence bu ay olduu
her zamanki gibi yine hüsran yine hüsran :-( moralim çok bozuk. Akşamüstü acık kırmızı hafif pembemsi daha snra da kahverengi geldi suanda da ara ara devam ediyo. Üstüne görme deildir herhalde bu. Bildigin regldir diye düşünüyorum :-(
şimdi hormon testleri için özele deilde devlete gitmek istiyorum ne zamana çıkar sonuclar acaba ? fikri olan var mı ?
Arkadaslar yokmu aranizda nasil oldugunu bilen.benim hic bir fikrim yok.yarin cektirmeye gitcem.alttan mi oluyor acaba buda? Aci sanci olur mu ki? Poff gerildim :/Kizlarr bu pelvik doplerr nasil cekiliyor bilen varmiii ?
canımmm çok üzüldüm yaa, regl gibimi emin misin yerleşme kanaması fala değil mi? :44:
yok yok regl oldum ya bu ayda olmadı alıstım zaten 4 aydır. Bu ay ümitliydim açıkcası. O kadar belirti yasamıstım ki. demekki belirtiler aldatıcıymış içim çok buruk. Bu ay bu agrıların peşine düşcem hormonlarıma falan baktırcam küstüm zaten olmuyosa olmuyo. belirsizlikte bitti derslerme yoğunlascam sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?