mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Uff bilmiyorum ya.5 aydir deniyoruz olmuyor.bide bu kist yuzunden 2,5 yil d.kontrol hapi kullandim.o da etkiliyor sanirim.sogan kurunu gecen ay yapmaya baslamistim ama cok sicak ictigim icin sanirim fena gaz yapti.pazar gunu regl gunum.bu ay yine deniycem sogan kurunu.o bitincede incir kurune baslamayi dusunuyorum.bakalim

Incir kuru nasil ne yarari var yeni duydum. Iki bucuk yil ara vermedin mi hic? Bende 8.aydayim b7 ayda olmadi tahminen bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Incir kuru nasil ne yarari var yeni duydum. Iki bucuk yil ara vermedin mi hic? Bende 8.aydayim b7 ayda olmadi tahminen bakalim.

Hatirladigim kadariyla 2,5 yilda toplam 2-3 ay kullanmamisimdir.dr ewlendikten sonra birak cocugun olsun.normal dogumla gecer dedi ama olsaa...

İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa,.öncesoğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

öyle mi regl mi oldun Hay Allah yaa. Hakkında hayırlısı olsun gelişmeleri yaz oldu mu bakalım inş tetkiklerde bişey çıkmaz canım. Ben biliosun 6 nisanda regl olcaktım hala olmadım bekliyorum.

Bende hamileyimm kizlar çok şükür:)

Tebrik ederim Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inş.

Merhaba goncagulcüm 6 nisanda olmam gerekiyodu ama hala olmadım bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim daha gelen giden yok hiç adet olacakmışım gibi ağrı yok arada batma haff bel ağrısı o kadar. Ki düşün dün dip köşe temizlik yaptım yavaş yavaş ve ağır kaldırmadan. Daha iyiyim 30 günde bir oluyorm ama bazen 2-3 gün gecikebiliyo. Bugünü de atlatırsam büyük yol katetcem sanırım.

ayy inş. canım test yapmadan iyi durdun valla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ben senden umutluyum bence bu ay olduu

ayy inş. canım test yapmadan iyi durdun valla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ben senden umutluyum bence bu ay olduu

her zamanki gibi yine hüsran yine hüsran :-( moralim çok bozuk. Akşamüstü acık kırmızı hafif pembemsi daha snra da kahverengi geldi suanda da ara ara devam ediyo. Üstüne görme deildir herhalde bu. Bildigin regldir diye düşünüyorum :-(

şimdi hormon testleri için özele deilde devlete gitmek istiyorum ne zamana çıkar sonuclar acaba ? fikri olan var mı ?

canımmm çok üzüldüm yaa, regl gibimi emin misin yerleşme kanaması fala değil mi? :44:

canımmm çok üzüldüm yaa, regl gibimi emin misin yerleşme kanaması fala değil mi? :44:

yok yok regl oldum ya bu ayda olmadı alıstım zaten 4 aydır. Bu ay ümitliydim açıkcası. O kadar belirti yasamıstım ki. demekki belirtiler aldatıcıymış içim çok buruk. Bu ay bu agrıların peşine düşcem hormonlarıma falan baktırcam küstüm zaten olmuyosa olmuyo. belirsizlikte bitti derslerme yoğunlascam sen naptın

canım benim yaa çok üzüldüm, sakın umudunu yitirme denemeye devam et ama düşünme fazla bi bakarsın hiç beklemediğin anda olur. bende bu sabah son testimi yaptım ve sonuç bu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706169&page=8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…