mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

kızlar
bu ay korunmayı bıraktık ve yumurtlama döneminin sonundayım. cok kotu boğaz agrısı yasıyorum. elimde ilaç olarak katarin forte var.
Sizce kullanmam eğer hamile isem zarar lı mı?
vE BU BOĞAZ AGRISI İÇİN BAŞKA TAVSİYELERİNİZ VAR MI?

Mrb oncelikle gecmis olsun. Bogaz agrisina zencefil bal limon karistirip sabah ogle aksam bi tatli kasigi cok iyi geliyor ve birde yutmadan elma sirkesi ile gargara mikroplari oldurur sabah ogle aksam gargara da. Ben hamile olnadigim halde hep bunu yaparim faydasini goreceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim

kizlar 2 gun var bata bu sabah yine test yaptim negatif cikti ya yine mi hamile degilim diye kafayi yemek uzereyim suan yaaaa... gelmesin o bat lutfen!!!

kizlar 2 gun var bata bu sabah yine test yaptim negatif cikti ya yine mi hamile degilim diye kafayi yemek uzereyim suan yaaaa... gelmesin o bat lutfen!!!

Aaa cnm olmazsa uzulmek yok rabbim herseyin hayirlisini versin isyan etme lutfen. Bende sabah kalktim ve kalkarken icimden bir ses bu ay da olmadi dedi. Muhtemel bu ayda bebek yok icime dogdu cunku. Elde degil insan bu guzel duygudan mahrum olmamak istiyor. Cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor. Sevdiklerimiz saglikli ve yanimizda. Biz saglikliyiz. Rabbim ol diyecek 8nsallah olacak sabretmemiz lazim sadece. Bu arada ne zamandir istiyordun bebis cnm?

Kızlar birşey sormak istiyorum yerleşme kanaması ortalama ne zaman olur? adet gününe 5 gün kala olur mu benim o gün açık kahverengi az bi leke geldi. Nedir bilemiyorum fikri olan var mı?

yerleşme kanaması adet zamanı oluyor diye biliyorum ben olabilirde çok takma bakalım ne olacak kafanı taktıkça kötü şeyler oluyor rahat ol inşallah bebiş yerleşmiştir

Bat 3MAYIS oldu Bu ay yeniden AMH testi verdim perşembe günü de Rahim filmi çektiricem

tatlım belki gebe değilsin belki de gebesin. bekle biraz daha. benim oğlum batı 3gün geçince çıktı idrarda.
kan verme şansın yopkmu?

bence tam da bata 4-5 gün kala olur yerleşme. tesadüf de olabilir tabi.

yerleşme kanaması adet zamanı oluyor diye biliyorum ben olabilirde çok takma bakalım ne olacak kafanı taktıkça kötü şeyler oluyor rahat ol inşallah bebiş yerleşmiştir

Cevap için teşekkürler taana :) ben de tam bilmiyorum burda görmüştüm. hayırlısı bakalım

günaydın kızlar nasılsınız ?

benim bat 6 nisandı yani dündü henüz kırmızı karti görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına gelmez kendimi kaptırmıyorum her zamanki gibi hafif bel ağrısı arada kasık agrıları ve iğne batmaları devam ediyo. Bu ay soğan kürü denedm ve adetime iki gün kala vermidon içmiştim onlar mı geciktirdi diye düşünüyorum gerçi bazen bnm adetim iki-üç gün ileri atabiliyo. Kısacası beklemedeyim bilgi veriyim dedim.

inş inş sanırım batlarımız aynı. Regl oldun mu ? agrın sızın var mı ?

evet öyle galiba, regl olmadım olmak da istemiyorum ağrım sürekli değil ama arada 5-10 saniyelik kasılarıma ağrı gelip gidio

aynı bendensin bu arada düğün tarihlerimizde yakın galiba. Sen ne zaman evlendin

ben 11 agustosta evlendim ramazan bayramından hemen snra yas kaç ne zamandır bebek istiyosun nerede yasıyosun ?

tuttaramadım yaa 24 yaşındayım vala geçen ay denedik nasip olmadı 2. denememiz inş. olur bu arada samsunda yaşıyorum, sen?

tuttaramadım yaa 24 yaşındayım vala geçen ay denedik nasip olmadı 2. denememiz inş. olur bu arada samsunda yaşıyorum, sen?

aaaa samsunda mısın bende samsun merkezde oturuyorum ) ne tesadüfff. Samsunun neresindensin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…