- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
kızlar
bu ay korunmayı bıraktık ve yumurtlama döneminin sonundayım. cok kotu boğaz agrısı yasıyorum. elimde ilaç olarak katarin forte var.
Sizce kullanmam eğer hamile isem zarar lı mı?
vE BU BOĞAZ AGRISI İÇİN BAŞKA TAVSİYELERİNİZ VAR MI?
Çok teşekkür ederimMrb oncelikle gecmis olsun. Bogaz agrisina zencefil bal limon karistirip sabah ogle aksam bi tatli kasigi cok iyi geliyor ve birde yutmadan elma sirkesi ile gargara mikroplari oldurur sabah ogle aksam gargara da. Ben hamile olnadigim halde hep bunu yaparim faydasini goreceksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar 2 gun var bata bu sabah yine test yaptim negatif cikti ya yine mi hamile degilim diye kafayi yemek uzereyim suan yaaaa... gelmesin o bat lutfen!!!
Aaa cnm olmazsa uzulmek yok rabbim herseyin hayirlisini versin isyan etme lutfen. Bende sabah kalktim ve kalkarken icimden bir ses bu ay da olmadi dedi. Muhtemel bu ayda bebek yok icime dogdu cunku. Elde degil insan bu guzel duygudan mahrum olmamak istiyor. Cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor. Sevdiklerimiz saglikli ve yanimizda. Biz saglikliyiz. Rabbim ol diyecek 8nsallah olacak sabretmemiz lazim sadece. Bu arada ne zamandir istiyordun bebis cnm?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
bir yıldır istiyoruz canım dün gece rüyamda test yapıyordum ve 6 defa pozitif çıktı ondan yaptım aslında :)bakalım ne olacak...
Aaa cnm olmazsa uzulmek yok rabbim herseyin hayirlisini versin isyan etme lutfen. Bende sabah kalktim ve kalkarken icimden bir ses bu ay da olmadi dedi. Muhtemel bu ayda bebek yok icime dogdu cunku. Elde degil insan bu guzel duygudan mahrum olmamak istiyor. Cok sukur elimiz ayagimiz tutuyor. Sevdiklerimiz saglikli ve yanimizda. Biz saglikliyiz. Rabbim ol diyecek 8nsallah olacak sabretmemiz lazim sadece. Bu arada ne zamandir istiyordun bebis cnm?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
bir yıldır istiyoruz canım dün gece rüyamda test yapıyordum ve 6 defa pozitif çıktı ondan yaptım aslında :)bakalım ne olacak...
Insallah rabbim tez zamanda ol der olur canim hakkimizda hayirlisi insallah. Benimde sag gogus ucum sizlamaya basladi gecen ayda olmustu bu. Sanirim adet geliiiii.... en azindan kirmizi da vaktinde gelsin de yarin kisirlik bolumunde randevum var bakalim ne diyecek tuplerim acik mi kapali mi
Kızlar birşey sormak istiyorum yerleşme kanaması ortalama ne zaman olur? adet gününe 5 gün kala olur mu benim o gün açık kahverengi az bi leke geldi. Nedir bilemiyorum fikri olan var mı?
kizlar 2 gun var bata bu sabah yine test yaptim negatif cikti ya yine mi hamile degilim diye kafayi yemek uzereyim suan yaaaa... gelmesin o bat lutfen!!!
Kızlar birşey sormak istiyorum yerleşme kanaması ortalama ne zaman olur? adet gününe 5 gün kala olur mu benim o gün açık kahverengi az bi leke geldi. Nedir bilemiyorum fikri olan var mı?
yerleşme kanaması adet zamanı oluyor diye biliyorum ben olabilirde çok takma bakalım ne olacakkafanı taktıkça kötü şeyler oluyor rahat ol inşallah bebiş yerleşmiştir
benimde yarın adet tarihim kasıklarımda dünden doğru bi ağrı var hafif regl olucam diye korkuyorum, test yaptım çift çıktı ama insan yinede emin olamıyo.hamileyimdir diye bişey içmekten korkuyo.sende doktor denetiminde iç ilaç alacaksan bence ne olur ne olmaz, umarım hamillesindir bu aradaa
inş inşsanırım batlarımız aynı. Regl oldun mu ? agrın sızın var mı ?
evet öyle galiba, regl olmadım olmak da istemiyorumağrım sürekli değil ama arada 5-10 saniyelik kasılarıma ağrı gelip gidio
aynı bendensinbu arada düğün tarihlerimizde yakın galiba. Sen ne zaman evlendin
aynen öyle 25 ağustosdasende 15 i falan galibaa
ben 11 agustosta evlendim ramazan bayramından hemen snrayas kaç ne zamandır bebek istiyosun nerede yasıyosun ?
tuttaramadım yaa24 yaşındayım vala geçen ay denedik nasip olmadı 2. denememiz inş. olur bu arada samsunda yaşıyorum, sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?