mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

anladım canım sağolasın cevapların için. hiç birşeyden haberim yok yaa :4

bnmde haberm yok ki ordan burdan öğrendiklerimi söylüyorum rica ederim inş doktora gittgnde görüşürüz yine.

kizlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyecandan duramiyorum saat bir gibi iki tane test yaptım ilki önce çok azıcık çüft çüzgü çıktı sonra yine yaptım bir şey çıkmamıştı az önce baktım ki ikiside pozitif şoktayım yaaa bu hamileyim mi demek iki gün geçti adetimden dün biraz sancım oldu bugun bir şey yok hiç eşim bekle sakin ol diyor ama bir saniye bile düşünmeden edemiyorum sizce hamilemiyim... pazartesi kan testi vericem tam bir hafta geçsin bakıcaz ayyyyy fikri bile deli ediyorrrr

canım ben bu tarz testler hiç yaptırmadm yani ihtiyacım olmadı o yüzden bilgim yok burda bir arkadaş yaptırıcaktı hormon testi ama özeldemi hatırlayamıyorum bence devlete kadın doguma git detaylı bilgi al nezaman çıkarmış sor belkide pahalı testlerdir devlette uygun olur sen bilirsin özelde hertürlü yapılır parasıyla sonuçta..

canımm heycanlanmakta haklısın resim koyabilirmisin merak ettim bence 2 gün sonra testi tekrarla hamileysen daha belirgin olur hadi hayırlısı inş. hamilesindir..

hadi canım inşallah hamilesindir:) çok sevindim senin adına:)

canımm heycanlanmakta haklısın resim koyabilirmisin merak ettim bence 2 gün sonra testi tekrarla hamileysen daha belirgin olur hadi hayırlısı inş. hamilesindir..

resim nasil konuluyor bbilmiyorum canim anlatirsan denerim belki

resim nasil konuluyor bbilmiyorum canim anlatirsan denerim belki

''Konuya cevap ver'' yazısına tıkla,açılan ekranda ''başlık''ın alt satırında,satır sonuna doğru bir ''ataç işareti'' var.Ona tıkla,çıkan ekranda kırmızı zemin üzerine beyaz yazıyla ''Dosya Ekle''ye tıkla,''gözat''ı seç ve resmini seç arkadaşım.İnşallah hamilesindir ki öyle görünüyor,şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

i

şte bakın kızlar bu ama saatler sonra çıktı doğru mu bilmiyorum

Hayirlisi neyse o olsun nm bu kdr heyecan yapm bebis varsa iyi olmaz ona :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım iyisinizdir umarım hamile olmak isteyenler hamile kalmıştır inşallah .benim de beklenen adet tarihim 12 nisan'da ancak dün çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçirdim acillik oldum.acilde bana antibiyotikli serum vereceklerdi.ben de gebelik suphem olduğunu söyledim kan testi yaptılar.sonuç negatif bu ay da bisey yok yani.hayirlisi bir sürü ilaç aldim iğne vuruldum olsaydi daha zor olurdu benim icin Rabbim bilir zamanini.

Merhaba taanacim saatler sonra ciktiysa yanlistir.benim gecen ay 15 dakika sonra cikti ama hamile değilmişim adet oldu m yani ilk 5 dakikada cçikan doğru oluyor genelde.

ama onceden yaptiklarimi da sakliyordum hic boyle olmamisti neyse bekliycem zaten pazartesine ne kaldi ki :44:

ama onceden yaptiklarimi da sakliyordum hic boyle olmamisti neyse bekliycem zaten pazartesine ne kaldi ki :44:

Sen pazartesi bekle canim en kesin sonuç için. Benim daha öncede basima geldi adetim 3 gün gecti test yaptim bisey cikmadi tam atacaktim testi 2 saat geçmişti ikinci çizgi cikmis öyle silik de değil.2 test daha yaptım onlar da pozitif cikti 2 gün sonra adet oldum. Hakkında hayirlisi inşaallah hamilesindir.

canım bat ne zamandı. ptesiyi neden bekliyorsun yap yarın sabah ilk idrarla. bugun akşam çok su içme. sabah yap hemen.

canım bat ne zamandı. ptesiyi neden bekliyorsun yap yarın sabah ilk idrarla. bugun akşam çok su içme. sabah yap hemen.

bat 8 nisandi hatta mart ayi 31 gundu ya 7 si olmaliydi evligim botun bu ikinci gecikmesi ilkinde kac gun sancilandim adet oldum bu sefer hic sanci manci yok ve icimdeki ses hamilesin diyor bu arada pazartesı kan tahlılı verıcem bır hafta gesın dıye beklıyorum ıdrar test psıkolojımı bozuyor yaa butun gun evdekıler bıtene kadar test yapıyom haaa :) eşimde yapma artık dedı bekliycem cumartesi alırım yine test kendıme...

bu arada evvelki gün yaptıgım test ılk bes dakıkada hafif çıkmıştı sonradan belirginleştı... çok heyecanlıyım kızlar...

Merhaba taanacim saatler sonra ciktiysa yanlistir.benim gecen ay 15 dakika sonra cikti ama hamile değilmişim adet oldu m yani ilk 5 dakikada cçikan doğru oluyor genelde.

canım silik çizgi görünüyor bu arada pazartesiyi beklemene gerek yokki yarın saglık ocagında kan testi yaptırsan pazartesiye çıkar yada acilde yaptırsan yine erken elinde olur gebelik var inş. kesin kanda çıkar ayy ben bekleyemezdimm

Selam bacilarim.. hamis haberi gormedim basta da liste yok takip edemiyoruz yaa. Taana gecen ay oyle bi husran yasadim insallah hamissindir cnm. En garantinkan testi tabi. 13 nisanda yolculuk ondort saat alanyaya. Oglumla ilk otobud seferimiz olacak. Hep ucakla giderdik ben otobus yolculuguna bayiliyorum insallah hayirli yollarimiz olur. Bugun hafif adet agrilarim basladi. Mide bulantim da var her ay adet oncesi oluyor. Zaten pazartesi kan testin df yine husrana ugradigim icin hic takilmiyorum bu ayda. Sanitim alanya donusu bende ara vericem sanirim. Calismak istiyorum isimi ozledim. En azindan calisirken hamile kalabilirim bilmiyorum sanitim once tatile ihtiyacim var. Hepinizi kocamannn kucakliyorumm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim. Hatirlarmisin bni bilmiyorum. Dugun tarihlerimiz yakindi hani. Bende 7. Ayima girdim evleneli 7 ay oldu yani.. daha bendede bebis yok. Esim bugun ovulasyon testi almis bugun basladim kullanmaya bakalim insaallah vesile olur bu ay hamile kalabilirim. Sende adet olmussun. Insaallah mayis ayina hayirlisiyla hamile girersn. Bende eger bu ay hamile kalamazsam hormon testi icin hastaneye gitmeyi dusunuyorum. Sen gittin galiba. Nasildi . Neler yapildi bana soylersen cok sevinirim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…