anladım canım sağolasın cevapların için. hiç birşeyden haberim yok yaa :4
bnmde haberm yok ki ordan burdan öğrendiklerimi söylüyorumrica ederim inş doktora gittgnde görüşürüz yine.
anladım canım sağolasın cevapların için. hiç birşeyden haberim yok yaa :4
bnmde haberm yok ki ordan burdan öğrendiklerimi söylüyorumrica ederim inş doktora gittgnde görüşürüz yine.
o da doğru , burda her bilgi var maşallahtabi canım allah izin verirse görüşürüz yine
dün adet olunca baya kötüydüm çok duygusallastım bugün daha iyiyim saolasın canım bnmyarın devletin doğumundan randevu almıştım ama çoğu arkadaş özele hormon testleri için git diyo hem ilgilenmiolar hemde devlette sonuclar geç çıkıyo diyolar sen tecrübelisindir napim sence ?
kizlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyecandan duramiyorum saat bir gibi iki tane test yaptım ilki önce çok azıcık çüft çüzgü çıktı sonra yine yaptım bir şey çıkmamıştı az önce baktım ki ikiside pozitifşoktayım yaaa bu hamileyim mi demek iki gün geçti adetimden dün biraz sancım oldu bugun bir şey yok hiç eşim bekle sakin ol diyor ama bir saniye bile düşünmeden edemiyorum sizce hamilemiyim... pazartesi kan testi vericem tam bir hafta geçsin bakıcaz ayyyyy fikri bile deli ediyorrrr
kizlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyecandan duramiyorum saat bir gibi iki tane test yaptım ilki önce çok azıcık çüft çüzgü çıktı sonra yine yaptım bir şey çıkmamıştı az önce baktım ki ikiside pozitifşoktayım yaaa bu hamileyim mi demek iki gün geçti adetimden dün biraz sancım oldu bugun bir şey yok hiç eşim bekle sakin ol diyor ama bir saniye bile düşünmeden edemiyorum sizce hamilemiyim... pazartesi kan testi vericem tam bir hafta geçsin bakıcaz ayyyyy fikri bile deli ediyorrrr
canımm heycanlanmakta haklısın resim koyabilirmisin merak ettim bence 2 gün sonra testi tekrarla hamileysen daha belirgin olur hadi hayırlısı inş. hamilesindir..
resim nasil konuluyor bbilmiyorum canim anlatirsan denerim belki
resim nasil konuluyor bbilmiyorum canim anlatirsan denerim belki
Merhaba taanacim saatler sonra ciktiysa yanlistir.benim gecen ay 15 dakika sonra cikti ama hamile değilmişim adet oldu m yani ilk 5 dakikada cçikan doğru oluyor genelde.
ama onceden yaptiklarimi da sakliyordum hic boyle olmamisti neyse bekliycem zaten pazartesine ne kaldi ki :44:
ama onceden yaptiklarimi da sakliyordum hic boyle olmamisti neyse bekliycem zaten pazartesine ne kaldi ki :44:
canım bat ne zamandı. ptesiyi neden bekliyorsun yap yarın sabah ilk idrarla. bugun akşam çok su içme. sabah yap hemen.
Merhaba taanacim saatler sonra ciktiysa yanlistir.benim gecen ay 15 dakika sonra cikti ama hamile değilmişim adet oldu m yani ilk 5 dakikada cçikan doğru oluyor genelde.
her zamanki gibi yine hüsran yine hüsran :-( moralim çok bozuk. Akşamüstü acık kırmızı hafif pembemsi daha snra da kahverengi geldi suanda da ara ara devam ediyo. Üstüne görme deildir herhalde bu. Bildigin regldir diye düşünüyorum :-(
şimdi hormon testleri için özele deilde devlete gitmek istiyorum ne zamana çıkar sonuclar acaba ? fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?