- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bat 8 nisandi hatta mart ayi 31 gundu ya 7 si olmaliydi evligim botun bu ikinci gecikmesi ilkinde kac gun sancilandim adet oldum bu sefer hic sanci manci yok ve icimdeki ses hamilesin diyorbu arada pazartesı kan tahlılı verıcem bır hafta gesın dıye beklıyorum ıdrar test psıkolojımı bozuyor yaa butun gun evdekıler bıtene kadar test yapıyom haaa :) eşimde yapma artık dedı bekliycem cumartesi alırım yine test kendıme...
bu arada evvelki gün yaptıgım test ılk bes dakıkada hafif çıkmıştı sonradan belirginleştı... çok heyecanlıyım kızlar...
Selam bacilarim.. hamis haberi gormedim basta da liste yok takip edemiyoruz yaa. Taana gecen ay oyle bi husran yasadim insallah hamissindir cnm. En garantinkan testi tabi. 13 nisanda yolculuk ondort saat alanyaya. Oglumla ilk otobud seferimiz olacak. Hep ucakla giderdik ben otobus yolculuguna bayiliyorum insallah hayirli yollarimiz olur. Bugun hafif adet agrilarim basladi. Mide bulantim da var her ay adet oncesi oluyor. Zaten pazartesi kan testin df yine husrana ugradigim icin hic takilmiyorum bu ayda. Sanitim alanya donusu bende ara vericem sanirim. Calismak istiyorum isimi ozledim. En azindan calisirken hamile kalabilirim bilmiyorum sanitim once tatile ihtiyacim var. Hepinizi kocamannn kucakliyorumm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bu ay gebe olmazsam yaptiracagim hormon testleri ve sperm testleri istedi.bir haftaya cikar sanirim.
merhaba kızlar aranıza 2. katılışım kasım ayında hamile kalmıştım ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı bi kaç ay ara vermek zorunda kaldık beklenen adetim gecikti vee bu sabah test yaptım ilk saniyelerde çift çizgi çıktı :) heyecan mutluluk duygu karışıklığı yaşıyorum inşallah bu defa herşey çok güzel olacak allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...
merhaba Allah saglıklı doğum versin canım darısı başımıza bende çok istiyorum gebelik testinde o çift çizgiyi görmek, bebek kokusunu özledim emzirmeyi özledim zorluklarına ragmen yine anne olmayı özledim ikinci bebeğim olduğunnda sanki daha iyi bir anne olucakmışım gibi geliyo kızımda hep bir acemilik vardı onda yaptığım hataları yapmıcam bu sefer kimsenin sözüne kulak asmıcam bildiiğim doğruları bebeğim için yapıcam saçma sapan şeylere takılıp kendimi üzmücem..1.bebekte zaman öyle çabuk aktıki sanki boşuna geçti bazen geriye dönüp hep mutlu olmak istiyorum kızım için..hamilelikte ilaç içilememesi genel hamilelik riskleri elimi kolumu bağlıyor oysa sınava kadar hamile kalıp bebeğimle birlikte o sınavı başarmak istiyordum ama korkuyorum işte..kızım bana hiç eziyet etmedi gebelikte cok rahat geçtii bilemiyorum kızlar sizce ne yapmalıyım çok istiyorum..
canım sen yapsammmı yapmasammı gel gitler yaşıyorsun yapmaya karar versen bile eşin istemiyorki. adam istemeden nasıl yapacan sen bu çocuğu ben anlayamıyorum.[/QUOe
eşim sınavdan dolayı şimdilik bebek istemedigimi biliyor o yüzden bana bıraktı korunmayı..ben riskli günleri söylüyorum oda tebbirini alıyor 3-4 aydır böyle ve hamile kalmadıgım için bana güveniyor sınavdan sonra belki böyle olmayabilir eşim korunmaya başlayabilir ozamanda sorun yaşamak istemiyorum eşim hamile kalsam kabullenir kızmaz yada beni suçlamaz biliyorum ama o olmaması için çaba harcıyor..bense olsun diye.neyse biraz karışık, yazdıkların kendimi kötü hissettirdi yalnış anlama kırılmadım sadece eşimin istemiyor oluşunu birinin bana bu şekilde hatırlatması beyhude çabaladıgımı kendimi kandırdığımı vurdu yüzüme..
canım sen yapsammmı yapmasammı gel gitler yaşıyorsun yapmaya karar versen bile eşin istemiyorki. adam istemeden nasıl yapacan sen bu çocuğu ben anlayamıyorum.[/QUOe
eşim sınavdan dolayı şimdilik bebek istemedigimi biliyor o yüzden bana bıraktı korunmayı..ben riskli günleri söylüyorum oda tebbirini alıyor 3-4 aydır böyle ve hamile kalmadıgım için bana güveniyor sınavdan sonra belki böyle olmayabilir eşim korunmaya başlayabilir ozamanda sorun yaşamak istemiyorum eşim hamile kalsam kabullenir kızmaz yada beni suçlamaz biliyorum ama o olmaması için çaba harcıyor..bense olsun diye.neyse biraz karışık, yazdıkların kendimi kötü hissettirdi yalnış anlama kırılmadım sadece eşimin istemiyor oluşunu birinin bana bu şekilde hatırlatması beyhude çabaladıgımı kendimi kandırdığımı vurdu yüzüme..
amacım seni kırmak değildi sen devamlı eşim istemiyor yazıyorsun, istememesini ben yazınca kırılacağını düşünemedim canım. kusura bakma.
Gunaydin cok uzun uzadi yazamiycam ilk defa moral olarak bu kadar kotuyum. Bebegim dun gece itibariyle dustu.kimyasal gebelikmis. Bu ay da nasip etmedi rabbim. Bu aydan sonra bir surd daha korunmak istiyorum. Bu moralle zaten yapamam. Sizlerle tanismak paylasimlarda bulunmak cok guzel. Annemlerden de surekli takip ederim. Insallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Saglicakla kalin...
Gunaydin cok uzun uzadi yazamiycam ilk defa moral olarak bu kadar kotuyum. Bebegim dun gece itibariyle dustu.kimyasal gebelikmis. Bu ay da nasip etmedi rabbim. Bu aydan sonra bir surd daha korunmak istiyorum. Bu moralle zaten yapamam. Sizlerle tanismak paylasimlarda bulunmak cok guzel. Annemlerden de surekli takip ederim. Insallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Saglicakla kalin...
bu arada kzilar hamileyim ben dun aksam iki kez yaptim bes dakikada pozitif cikti bu sabah yine yaptim yine pozitif allahima binlerce kez sukurler olsun... dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim... hayirlisiyla isteyen herkesin olsun insallah...[/
gözün aydın canım:) hadi bakalım Allah keyifli bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin. darısı hepimizin başına:)
bu arada kzilar hamileyim ben dun aksam iki kez yaptim bes dakikada pozitif cikti bu sabah yine yaptim yine pozitif allahima binlerce kez sukurler olsun... dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim... hayirlisiyla isteyen herkesin olsun insallah...
canim üzüldüm ama Rabbim bilir hayirlisini bir süre kafa olarak ddinlenme iyi gelecektir zor süreç bebek düşürmek. Ben 13 haftalık bebegimi kaybetmiştim uzun zaman gelememistim kendime.Allah oğluna saglik versin en kisa surede kardeşini gondersin saglikla.Gunaydin cok uzun uzadi yazamiycam ilk defa moral olarak bu kadar kotuyum. Bebegim dun gece itibariyle dustu.kimyasal gebelikmis. Bu ay da nasip etmedi rabbim. Bu aydan sonra bir surd daha korunmak istiyorum. Bu moralle zaten yapamam. Sizlerle tanismak paylasimlarda bulunmak cok guzel. Annemlerden de surekli takip ederim. Insallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Saglicakla kalin...
Gözün aydin saglikla kucagina al bebisini sevindim senin adina.bu arada kzilar hamileyim ben dun aksam iki kez yaptim bes dakikada pozitif cikti bu sabah yine yaptim yine pozitif allahima binlerce kez sukurler olsun... dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim... hayirlisiyla isteyen herkesin olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?