mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Ben de bu ay gebe olmazsam yaptiracagim hormon testleri ve sperm testleri istedi.bir haftaya cikar sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk beş dakikada çook silik bile çıktıysa kesin hamilesin canım. ilk beş dakikada hiç bir şey yokken 3 saat sonra çıkan doğru değil ama. bekleriz artık aralık annelerine:) hayırlı olsun:)

canim bende ararlik dogumluyum bebis de benim gibi yay burcu olacak yandim ben bugun yine test alicam bakalim ne olacak hala adet olmadim cok azicik kasik sancim var... icime hamileyim gibi doguyor...

merhaba kızlar aranıza 2. katılışım kasım ayında hamile kalmıştım ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı bi kaç ay ara vermek zorunda kaldık beklenen adetim gecikti vee bu sabah test yaptım ilk saniyelerde çift çizgi çıktı :) heyecan mutluluk duygu karışıklığı yaşıyorum inşallah bu defa herşey çok güzel olacak allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

canım belkide farkında olmadan aklımıza cok takıyoruz belki çalışmak kafanı dagıtır hayırlısı olsun iyi yolculuklar canım rabbim kazadan beladan korusun oğlunuda senide..ben hala cesaret edemiyorum kızmla otobüs yolculuğuna çok hareketli sabit durmasını okadar zaman hiç sanmam:)inş. oğlun seni yormaz canım..bende anneme 5gün sonra kavuşuyorum Allah annelermizi başımızdan eksik etmesin..buradan ayrılmaa arada uğra olurmu bak ben temmuza kadar ara verdim diyorum ama bişi beni dürtüklüyo kendimi burada buluyorum..

merhaba Allah saglıklı doğum versin canım darısı başımıza bende çok istiyorum gebelik testinde o çift çizgiyi görmek, bebek kokusunu özledim emzirmeyi özledim zorluklarına ragmen yine anne olmayı özledim ikinci bebeğim olduğunnda sanki daha iyi bir anne olucakmışım gibi geliyo kızımda hep bir acemilik vardı onda yaptığım hataları yapmıcam bu sefer kimsenin sözüne kulak asmıcam bildiiğim doğruları bebeğim için yapıcam saçma sapan şeylere takılıp kendimi üzmücem..1.bebekte zaman öyle çabuk aktıki sanki boşuna geçti bazen geriye dönüp hep mutlu olmak istiyorum kızım için..hamilelikte ilaç içilememesi genel hamilelik riskleri elimi kolumu bağlıyor oysa sınava kadar hamile kalıp bebeğimle birlikte o sınavı başarmak istiyordum ama korkuyorum işte..kızım bana hiç eziyet etmedi gebelikte cok rahat geçtii bilemiyorum kızlar sizce ne yapmalıyım çok istiyorum..

canım sen yapsammmı yapmasammı gel gitler yaşıyorsun yapmaya karar versen bile eşin istemiyorki. adam istemeden nasıl yapacan sen bu çocuğu ben anlayamıyorum.

Kizlar bu ay da umudum yoktu p.tesi kan testim 0.1 di bugun kan testi yaptirdim 57 cikti hamileyimm ay delirdik ma aile saglikla kucagimiza alalim insallah rabbim herkese nasip etsin. Cok mutluyuuuumm

Gunaydin cok uzun uzadi yazamiycam ilk defa moral olarak bu kadar kotuyum. Bebegim dun gece itibariyle dustu.kimyasal gebelikmis. Bu ay da nasip etmedi rabbim. Bu aydan sonra bir surd daha korunmak istiyorum. Bu moralle zaten yapamam. Sizlerle tanismak paylasimlarda bulunmak cok guzel. Annemlerden de surekli takip ederim. Insallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Saglicakla kalin...

tam gözün aydın yazacaktım alttaki yazıyı gördüm üzülme canım vardır bundada bi hayır. biraz kendine gel dinlen moralin düzelsin. Allah büyüktür vaktini saatini bilir. her ne kadar beklemek zor olsada hepimiz bekliyoruz başka öaresi yok... Bir dahakine Rabbim yüzünü tam güldürsün inşallah hem senin hemde burdaki herkesin...

canim kiyamam sana ben yaa... hayirlisi boyleymis cok uzulmemeye calis herseyde bir hayir var cunku... gecmis olsun...

bu arada kzilar hamileyim ben dun aksam iki kez yaptim bes dakikada pozitif cikti bu sabah yine yaptim yine pozitif allahima binlerce kez sukurler olsun... dualariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim... hayirlisiyla isteyen herkesin olsun insallah...

benide günceller misiniz 5 mayıs
gelmedi bu ay da bebişim

hamile arkadaşları kutlarım Allah tamamına erdirsin
Hayırlı evlat olsunlar inşallah hepsi...

Taanacim hayirl8 olsun cnm insallah saglikla kucagina alirsin minnaki. Cok sevinfim bugun aldigim guzel bir haber. Bu arada guzel dileklerin icin cok tesekkurler.

Yarin saat 18 de otobus yolculugumuz baslayacak hayirlisi ile. B8ze dua edin canlarim su gibi gidelim oglum ve babannemle. Pazartesi yazarim sizlere hepinize rabbim saglik versin kocamann opuyorumm..

canim üzüldüm ama Rabbim bilir hayirlisini bir süre kafa olarak ddinlenme iyi gelecektir zor süreç bebek düşürmek. Ben 13 haftalık bebegimi kaybetmiştim uzun zaman gelememistim kendime.Allah oğluna saglik versin en kisa surede kardeşini gondersin saglikla.

Gözün aydin saglikla kucagina al bebisini sevindim senin adina.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…