mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hayırlı olsun canım ne zamndir bekliyordun cnm 5 ayım ama bu aydan da umudum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkürler ama ne bilim sürekli negatif çıkınca bu ayda öyle olacak diye gecio hep

bana hep aynı şey oldu canım bir yıl sekiz aydır şuan hala inanamıyorum hamile olduğuma 10 tane filan test yaptım şu beş gündür ama hamişim sonundaaaaa kadınlar klübüne hamiş olarak katıldımmmmmmmmmmmm

inşallah hayrlica kucağına alırsın :)

Hayirli olsun taana hayirli saglikli evlatlarin olur insaallah.. bende 8 aylik evliyim daha yok benimde.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah.. hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah canim :)) bizlerede dua etmeyi unutma canim

Hayirli olsun taana hayirli saglikli evlatlarin olur insaallah.. bende 8 aylik evliyim daha yok benimde.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah.. hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah canim :)) bizlerede dua etmeyi unutma canim

canım her kendıme dua ettiğimde kadınlar külübündeki kızlarada dua ediyorum canım inşallah herkes hayırlısıyla evladına kavuşur...

pardon cnm 26 ilkdefa gec ve uzun oldu bu adetim bende şaşırdım bebek istedim ama hevesim kırıldı ama hayırlısı artık cnm

19du hiç şaşmazdı 16 martta geldi,bu ay da 12sinde gelmeliydi 2 gündür gelmedi,birazdan saat itibariyle 3 gün olacak hatta ama ben sevinemiyorum bile :-( çünkü 11inde ağır ateş ve hastalıktan acillik oldum,şüpheden dolayı önce kan testi yapıldı sonuç negatif çıkınca antibiyotik+grip ilacı+oral sprey verildi.Hastanede direttim sadece parol veriki küçük serumla ama akşama doğru ağırlaşınca eşimin zoruyla içtim.Ama geç döllenme olayını duyunca çok endişelendim.Çok korkuyorum ya gebeysem ve bebeğime zarar verdiysem diye içim içimi yiyor :-( Hayırlısıyla adetimin gelmesini bekliyorum bu seferlik.Allah`ım herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin ...

Merhaba canim inanir.misin birebir ayni şeyleri yasamiz.ben de 16 mart ta oldum 12 sini bekledim gelmedi.8 nisanda acillik oldum ben de gebelik suphem var dedim kantesti yapildi negatif.mecburen antibiyotik iğne yaptilar.ben de senin gibi endiseliyim bakalim.ilaclari da içtim.ayni oral sprey grip ilaci antibiyotik.#Allah hakkimizda hayirlisini versin.

Aminnnnn canım.Sana da çok geçmiş olsun.Eşim sonuç için sıfır beş negatif dedi doktor demişti,ben de haliyle 0.5 sanmıştım.Bugün okula gitmek için arabaya bindiğimde sonucun 3.99 olduğunu gördüm.Eşim normal değer aralığını söylemiş.3.99dan negatif olduğunu bilseydim kullanır mıydım hiç :-( hep 0.100 çıkardı benim,şu an öyle tedirginim ki ve adetim de hala gelmedi leke bile yok sadece şeffaf su renginde hafif koyu kıvamlı akıntı,bir de göğüs hassasiyeti.Başka hiçbir şey yok,ağrı sızı sancı bulantı filan yok...Allahım sen büyüksün.

Tesekkur ederim canm sonuç 3.99 ise negatif değil dimi benim mesela 0.100 cikmisti gecen sali.kendini korkutma canim sonuçta regl geçtikten sonra ictiklerinden sorumlusun daha yeni geçti reglin takma kafani.

Tesekkur ederim canm sonuç 3.99 ise negatif değil dimi benim mesela 0.100 cikmisti gecen sali.kendini korkutma canim sonuçta regl geçtikten sonra ictiklerinden sorumlusun daha yeni geçti reglin takma kafani.

5ten yukarısı hamilelik ama benim 0.100 çıkmıştı 2 kan testim de.Bu sefer 5e yakın olduğu için çok korkuyorum :-( Normalde geçen aydan beri hamile olmayı nasıl istiyordum ama şimdi bebeğim varsa ve ona rar verdiysem diye kendimi yiyip duruyorum.Regl geçtikten sonra içince mi olumsuz etkileniyor yoksa hiç etki etmiyor yani bebeğe öyle mi? Önce her şey netleşsin de sonra iyice araştırıcam canım

Evet canim regl geçince etkileniyor bebek Dr Kağan Kocatepenin yazisinda öyle yyazıyordu. 5den düşük değerin o zaman değilsin hamile canim.hayirlisi artik

Mrb bayanlar nasilsiniz yeni haberler yok hadi calisin bakalimm valla ben kocayi biraktim geldim bir ay hatta kesin diyoruk ama sanitim.bluzunca bi sure molaa

Mrb bayanlar nasilsiniz yeni haberler yok hadi calisin bakalimm valla ben kocayi biraktim geldim bir ay hatta kesin diyoruk ama sanitim.bluzunca bi sure molaa

hayırlısı olsun hakkında.Artık bir ay sonra devam edersin çalışmalara. benim de olmadı bu ay zamanı gelınce olacak ona inanıyorum o yüzden üzülmedim her şey de vardır bir hayır.çünkü bu ay ağır antibiyotik kullandım olmaması içimi rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…