mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Benim bu ay da gelmedi bebeğim regl oldum.12 mayis bat kismet artik.

Hayırlısı buymuş canım bizi bu ay bu hastalık ve ilaçlar mı böyle yaptı ki? Sürekli tuvalete gidiyorum adet olacakmışım gibi ve şeffaf renkte akıntı geliyor hala.Benimki ne zaman gelecek bakalım

Yaa kizlar bu 6 gundur ovulasyon testi deniyorum. Ama o iki cizginin esit oldugu gunu yakalyamadim son bi testim kaldi.. her gecen gun control cizgisi dahada belirginlesiyor ama digerinde olmuyo. Acaba ben yumurtlamiyormuyum 32 gunde bir adet goruyorum testte yazdigi gibi 16. Günde basladim testi yapmaya. Kullananlar bilgi sahibi olanlar bu testleri mi yorumlayabilirlemi. Daha oncemi yumurtladim acaba ben ya kafam karistii

Eklentiler

• $1397575136557.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlısı buymuş canım bizi bu ay bu hastalık ve ilaçlar mı böyle yaptı ki? Sürekli tuvalete gidiyorum adet olacakmışım gibi ve şeffaf renkte akıntı geliyor hala.Benimki ne zaman gelecek bakalım

Evet canim ben de hayirlisi buymus diyorum bir suru iaclar antibiyotik.senin de baya gecikti reglin acaba geç döllenme falan mi oldu.Alllah hakkında hayirlisini versin.

Merhaba daha önce hic ovulasyon testi yapmadim pek bilgim yok.iki kez hamile kaldim bir kizim var.canim bence akisina Birak düşünmeden boyle daha zor değil mi?

Evet canim ben de hayirlisi buymus diyorum bir suru iaclar antibiyotik.senin de baya gecikti reglin acaba geç döllenme falan mi oldu.Alllah hakkında hayirlisini versin.

Bu akşam geldi canım ilk defa adetim gecikti ama her şeyin bi ilki varmış demek ki.Rabbim istyen herkese sağlıkla tez zamanda nasip eder inşallah

Bu akşam geldi canım ilk defa adetim gecikti ama her şeyin bi ilki varmış demek ki.Rabbim istyen herkese sağlıkla tez zamanda nasip eder inşallah

İyi bari acabalardan korkudan kurtuldun.Adetin gecikmesi de bebek düşünmeye basladin vücut adapte olmaya calisiyor ondan olabilir.Senin ilk bebegin olacak saglikla gelir inş en yakin zamanda.benim de ikinci bebeğim kiziminin kardeşi en kisa surede gelir inşaallah.

Evet ilk olacak canım 2 aya yakındır istiyoruz.Daha öncesinde düşündüğümüz ayda 5 gün içinde bacaklarıma felç vurdu fıtık patladığından acil ameliyat,tam toparlandım derken kızgın yağdan yüzüm yandı ve bu zamana kaldı Rabbim sana 2.yi bana da ilk meleğimi nasip etsin inşallah.İsteyen herkese,içi sıra da bize...

canım bende yaklaşık bir dört ay boyunca kullandım ovulasyon testini amacım dğzenli yumurtluyomuyum onu ölçmekti. ben 26 günde bir adet oluyorum nadir değişiyo ve 12. gün çift çizgiyi yakaladım. eğer sende düzenli olarak 32 günde bir adet görüyosan 16. 17. günlerde çift çizgiyi yakalaman lazım. birde yılda bir kez falan yumurtlama olmayabiliyomuş. tavsiyem sadece bir ay değil düzenli bir kaç ay test yap gününü öğrenmek için. çift çizgi yoksa hala yumurtlamadın demek bu arada canım

Canim senin bebeğinin olmaması hayirliymis baksana basina gelmeyen kalmamis bir de bebek olsaydi dayanman ne zor olurdu iste olmadigindaki hayri görmüş olduk.Nazar falan mi var üstünde bir suru şey yasamissin.

Canim senin bebeğinin olmaması hayirliymis baksana basina gelmeyen kalmamis bir de bebek olsaydi dayanman ne zor olurdu iste olmadigindaki hayri görmüş olduk.Nazar falan mi var üstünde bir suru şey yasamissin.

Herkes senin gibi söyledi canım Dediğin gibi hayırlısı bundan sonra nasip olur inşallah

16. Gunden itibaren 7 gun kullandim ama yakalyamadim kafama cok takildi.. bu ayin sonlarnda bat.. bakalm adet olursam 3. Gun hormon testi filan yapicam.. sen kac aydir deniosun canim yas kac ben 19 ama 8 aydir deniyoruz daha yok

Selam kizlaarrr uzun sure giremedim. Yeni bat.im 6 mayis. Bugun ovu. testinde cift cizgiyi yakaladim :))) birazdan da kadin doguma gidicem. Bakalim yumurtam catlamismi yada ne zaman catlicak. Bide hangi taraftaki catlicaksa bugun o tarafa yaticam daha etkili olabilir.ne dersiniz ?

16. Gunden itibaren 7 gun kullandim ama yakalyamadim kafama cok takildi.. bu ayin sonlarnda bat.. bakalm adet olursam 3. Gun hormon testi filan yapicam.. sen kac aydir deniosun canim yas kac ben 19 ama 8 aydir deniyoruz daha yok

ciddi anlamda denediğimiz 3. ay olacak. yaşımda 29. sen daha çok gençsin acele etme mutlaka olur. tavsiyem vücudunu takip et ve yumurtlama gününü öğren. yumurtlama olurkn sıvı kontrolu yap. sürekli test yapmana gerek kalmasın ama bi kaç ay test yap. eğer düzensizlik varsa da hormon testi yaptır başka bi problemde olabilir

kızlar listede değildim ama uzun zamandır bende buradan takip ediyordum hamilelik ile haberleri. Rabbime şükürler olsun bende hamişim burada da aynı ayda hamiş kaldığımız çok kişi varmış hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…