Benim bu ay da gelmedi bebeğim regl oldum.12 mayis bat kismet artik.
Hayırlısı buymuş canım bizi bu ay bu hastalık ve ilaçlar mı böyle yaptı ki? Sürekli tuvalete gidiyorum adet olacakmışım gibi ve şeffaf renkte akıntı geliyor hala.Benimki ne zaman gelecek bakalım
Yaa kizlar bu 6 gundur ovulasyon testi deniyorum. Ama o iki cizginin esit oldugu gunu yakalyamadim son bi testim kaldi.. her gecen gun control cizgisi dahada belirginlesiyor ama digerinde olmuyo. Acaba ben yumurtlamiyormuyum32 gunde bir adet goruyorum testte yazdigi gibi 16. Günde basladim testi yapmaya. Kullananlar bilgi sahibi olanlar bu testleri mi yorumlayabilirlemi. Daha oncemi yumurtladim acaba ben ya kafam karistii
Evet canim ben de hayirlisi buymus diyorum bir suru iaclar antibiyotik.senin de baya gecikti reglin acaba geç döllenme falan mi oldu.Alllah hakkında hayirlisini versin.
Bu akşam geldi canım ilk defa adetim gecikti ama her şeyin bi ilki varmış demek ki.Rabbim istyen herkese sağlıkla tez zamanda nasip eder inşallah
İyi bari acabalardan korkudan kurtuldun.Adetin gecikmesi de bebek düşünmeye basladin vücut adapte olmaya calisiyor ondan olabilir.Senin ilk bebegin olacak saglikla gelir inş en yakin zamanda.benim de ikinci bebeğim kiziminin kardeşi en kisa surede gelir inşaallah.
Yaa kizlar bu 6 gundur ovulasyon testi deniyorum. Ama o iki cizginin esit oldugu gunu yakalyamadim son bi testim kaldi.. her gecen gun control cizgisi dahada belirginlesiyor ama digerinde olmuyo. Acaba ben yumurtlamiyormuyum32 gunde bir adet goruyorum testte yazdigi gibi 16. Günde basladim testi yapmaya. Kullananlar bilgi sahibi olanlar bu testleri mi yorumlayabilirlemi. Daha oncemi yumurtladim acaba ben ya kafam karistii
Evet ilk olacak canım 2 aya yakındır istiyoruz.Daha öncesinde düşündüğümüz ayda 5 gün içinde bacaklarıma felç vurdu fıtık patladığından acil ameliyat,tam toparlandım derken kızgın yağdan yüzüm yandı ve bu zamana kaldıRabbim sana 2.yi bana da ilk meleğimi nasip etsin inşallah.İsteyen herkese,içi sıra da bize...
Canim senin bebeğinin olmaması hayirliymis baksana basina gelmeyen kalmamis bir de bebek olsaydi dayanman ne zor olurdu iste olmadigindaki hayri görmüş olduk.Nazar falan mi var üstünde bir suru şey yasamissin.
canım bende yaklaşık bir dört ay boyunca kullandım ovulasyon testini amacım dğzenli yumurtluyomuyum onu ölçmekti. ben 26 günde bir adet oluyorum nadir değişiyo ve 12. gün çift çizgiyi yakaladım. eğer sende düzenli olarak 32 günde bir adet görüyosan 16. 17. günlerde çift çizgiyi yakalaman lazım. birde yılda bir kez falan yumurtlama olmayabiliyomuş. tavsiyem sadece bir ay değil düzenli bir kaç ay test yap gününü öğrenmek için. çift çizgi yoksa hala yumurtlamadın demek bu arada canım
Anladim canim alttan muayene etti mi peki? Ben ocak ayinda gittigimde smear testi yaptirmistim. Cok sukur temiz cikti.Ama sonra internetten arastirdim 20-21 yasindan kucuklere yapmak gereksizmis. Bende daha 19uma yeni gircem. Yaptirmasaydm diyorum simdi kendi kendime. Doktorun gerekli gorduyse yaptir canim
hmmm anladımm bişey olmaz ya bn 25 yasındayım salı günü hormon kan testini verdiğimde alttan muayene etmedi koldan kan aldı
bu arada kan testinin sonuçlarında tiroid hormonum yüksek çıktı :-( endokrinoloji midir nedir o bölüme git dedi bi dr doktor tavsye etti snra smear yaptrmak istedgimi söledim smear örnegini alırken rahmimde küçük bi yara varmış alttan ilac yaptı snra bi antibiyotik bi ilaç iki tane de alttan yapacağım fitil verdi 15 gün snra gel hem smear sonucunu hemde yara kontrolünü yaparz dedi bide 1 hafta-10 gün ilişki yasak dedi sanırım yara oldgu için bunu dedi :-( canım çok skkın ya bi bunlar eksikti antibiyotik ilaçlar derken bu ay da hamile kalamıcam galiba. bir sürü ilaç yaaa :-(
hmmm anladımm bişey olmaz ya bn 25 yasındayım salı günü hormon kan testini verdiğimde alttan muayene etmedi koldan kan aldı
bu arada kan testinin sonuçlarında tiroid hormonum yüksek çıktı :-( endokrinoloji midir nedir o bölüme git dedi bi dr doktor tavsye etti snra smear yaptrmak istedgimi söledim smear örnegini alırken rahmimde küçük bi yara varmış alttan ilac yaptı snra bi antibiyotik bi ilaç iki tane de alttan yapacağım fitil verdi 15 gün snra gel hem smear sonucunu hemde yara kontrolünü yaparz dedi bide 1 hafta-10 gün ilişki yasak dedi sanırım yara oldgu için bunu dedi :-( canım çok skkın ya bi bunlar eksikti antibiyotik ilaçlar derken bu ay da hamile kalamıcam galiba. bir sürü ilaç yaaa :-(
Canim benim ya uzulme. Rabbim hayirli sifalar verir insaallah.. benimde bat bu ayin sonunda filan. Adet olursam bende gidip hormon testlerimi yapmayi dusunuyorum. Ovulasyon kullandim ama yumurtlama gunumu goremedim yani cift cizgiyi yakalayamadim.. insaallah bi sorun yoktur. Rabbim bütün isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insaallah..
Canim benim ya uzulme. Rabbim hayirli sifalar verir insaallah.. benimde bat bu ayin sonunda filan. Adet olursam bende gidip hormon testlerimi yapmayi dusunuyorum. Ovulasyon kullandim ama yumurtlama gunumu goremedim yani cift cizgiyi yakalayamadim.. insaallah bi sorun yoktur. Rabbim bütün isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder insaallah..
inş ya inş.
evet kesinlikle hormon testi yaptır test yapmasaydım bunları bilmicektim bnm babamda guatr hastası ilaçlarla baya guatr düştü şimdi ilaçta kullanmıyo bnde babama çekmişim galiba. tiroid belirtilerne baktım da bana baya uyuyo belirtiler. iyiki de test yapmısım bu tiroid hamile kalındgnda farkedilmezse bebekte zihin gelişimi zeka gelişimi geriliği yapıyomuş çünkü bebek gelişme döneminde hormonlarını da anneden alıyomuş bnm bazı şikayetlerm vardı demekki bu belirtiler tiroidin yüksekliğinden. Pazartesi bir an önce olsa da ne derecede olduğunu öğrensem. bide tiroid yüksekliği yada düşüklüğü erken doğuma bebek düşüklüğüne hatta geç hamile kalmaya neden oluyomuş arastırdım belkide bu yüzden hamile kalamıyorum 5 aydır.
yani demem o ki mutlaka yaptır rahatla.
inş ya inş.
evet kesinlikle hormon testi yaptır test yapmasaydım bunları bilmicektim bnm babamda guatr hastası ilaçlarla baya guatr düştü şimdi ilaçta kullanmıyo bnde babama çekmişim galiba. tiroid belirtilerne baktım da bana baya uyuyo belirtiler. iyiki de test yapmısım bu tiroid hamile kalındgnda farkedilmezse bebekte zihin gelişimi zeka gelişimi geriliği yapıyomuş çünkü bebek gelişme döneminde hormonlarını da anneden alıyomuş bnm bazı şikayetlerm vardı demekki bu belirtiler tiroidin yüksekliğinden. Pazartesi bir an önce olsa da ne derecede olduğunu öğrensem. bide tiroid yüksekliği yada düşüklüğü erken doğuma bebek düşüklüğüne hatta geç hamile kalmaya neden oluyomuş arastırdım belkide bu yüzden hamile kalamıyorum 5 aydır.
yani demem o ki mutlaka yaptır rahatla.
Anladim canim.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah.. doktor bir sene doldurmadan hormon testi yapmiypruz filan gibi seyler söyledimi yoksa direk yaptimi
Anladim canim.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaallah.. doktor bir sene doldurmadan hormon testi yapmiypruz filan gibi seyler söyledimi yoksa direk yaptimi
direkt yaptı kendsi teklif etti zaten. devlette belki demezler zaten adamakıllı ingilenmiyolar
16. Gunden itibaren 7 gun kullandim ama yakalyamadimkafama cok takildi.. bu ayin sonlarnda bat.. bakalm adet olursam 3. Gun hormon testi filan yapicam.. sen kac aydir deniosun canim yas kac ben 19 ama 8 aydir deniyoruz daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?