Haklisin canim. Yeniyolda bizimkiler orasi uzak bize. Ne is yapiorsun canim öğretmenlik mi
evet canım öğretmenim. şimdi izindeyim gerçi ara verdim:)
evet canım öğretmenim. şimdi izindeyim gerçi ara verdim:)
Anladim canim. :))
Slm arkadaslar nerden başlayacağımi bilmiyorum ocak ayinda ve mart ayinda kimyasal gebelik yaşadım simdi ise 3 gün gecikti adetim 3 gün önce test yaptim çok silik ama çok silik cizgi çıktı bugun sabah tekrar yaptim yine silik üstelik daha silik çizgi galiba yine kimyasal.ne yapacagimi şaşırdım koyulasmasi gerekirdi çizginindoktora hemen gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim bilemedim
selam hanımlar benim adet tarihim bugün ve gelmedi belimde ağrımiyor sadece göğüslerim şişmiş ama korkumdan test yapmadım korkuyorum yine geciiyor adetim bakalım hayırlısı olsun ins.
Selam canım benimde dün yada bugün adet olmam gerekiyordu ama daha olmadım. Insaallah olmam hamile olduğumu öğrenirim8 aydır istiyoruz. Siz kaç aydır?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba cnm bende 8 ay evliyim ve benimde gelmedi hayırlısı olsun hakkimizda cnm
uuuuu küçük evlenmissin bende 29 yaşındayım cnm 29 yasimda evledim :26::26::26::26:Amin canımm kaç yaşındasın ben 19
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uuuuu küçük evlenmissin bende 29 yaşındayım cnm 29 yasimda evledim :26::26::26::26:
biz 3 yıldır beklyoruz sebepsiz hala yok Allah aratmasın kmseye..
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insaallah. Kaç yaşındasın canım
28 yaşım canım.sen kaç yılk evlisin
bafth nbr ? nbrsiniz kızlar var mı günü geçen ve yeni hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?