mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Mrb kizlar nasilsiniz? Biz ailemin yaninda cok keyifliyiz oglumla. Yeni hamislerimiz varmi bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beklemek cok zor kizlar yaaaa. Bat 6 mayis. Daha cokkk var.. daha ayin sonu bile gelmedi... offf

Slm arkadaslar nerden başlayacağımi bilmiyorum ocak ayinda ve mart ayinda kimyasal gebelik yaşadım simdi ise 3 gün gecikti adetim 3 gün önce test yaptim çok silik ama çok silik cizgi çıktı bugun sabah tekrar yaptim yine silik üstelik daha silik çizgi galiba yine kimyasal.ne yapacagimi şaşırdım koyulasmasi gerekirdi çizginin doktora hemen gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim bilemedim

bence gitmelisin sağlık bu bekletmeye gelmez. geçmiş olsun bu arada

selam hanımlar benim adet tarihim bugün ve gelmedi belimde ağrımiyor sadece göğüslerim şişmiş ama korkumdan test yapmadım korkuyorum yine geciiyor adetim bakalım hayırlısı olsun ins.

selam hanımlar benim adet tarihim bugün ve gelmedi belimde ağrımiyor sadece göğüslerim şişmiş ama korkumdan test yapmadım korkuyorum yine geciiyor adetim bakalım hayırlısı olsun ins.

Selam canım benimde dün yada bugün adet olmam gerekiyordu ama daha olmadım. Insaallah olmam hamile olduğumu öğrenirim 8 aydır istiyoruz. Siz kaç aydır?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cnm bende 8 ay evliyim ve benimde gelmedi hayırlısı olsun hakkimizda cnm

bafth nbr ? nbrsiniz kızlar var mı günü geçen ve yeni hamişler

Canım çoktan yoksunn. Bugündü benim beklenen adet ama olmadım insaallah olmam hayırlısıyla. Adet sancısı filan var ama bakalım yarında olmazsam test yapicam insaallah. Sen napion nasıl gidiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…