mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

3 ay az aslnda insaallah hayirlisiyla olur canim. Bende bazen kendimi teselli ediyorum amaann diyorum sanki yasimmi geciyo ne acelemiz var filan ama bazen de ya bi sorun varsaa diyorum icim icimi yiyo. Ocak ayinda kontrole gittim aslinda 5. Ayimizda doktor alttan muayene etti hersey cok guzel normal dedi. 1 seneye kadar olmazsa o zaman gelirsin gerekli seyleri yapariz dedi. Keske o zaman test yaptirmak istedigimi soyleseydim ama o zamn bu kadar bilincli degildim iste.. 1 sene cok uzun bi sure gercekten. Eger bi problem varsa Allah korusun niye gec kalalimki dimi yani..

Masallah canim hayirli olsun.. kacinci denemende hamile kaldin

Selam canim. Bende ovulasyon testi denedim ama ben cift cizginin ayni koyulukta oldugu gunu yakalayamadim. Ovulasyon tesstlerinin icine cok az birakiyolar ya 7 tane ne kii. Hemde cok pahali. 7 tane test 55 tl ye almisti esim predictorundu. Ama olmadi iste. Senin kacinci denemen canim yas kac ? Soyledigin sey mantikli aslında . Bende internette sey duymustum sag tarafindaki yumurtayla sperm birlesirse ve bebek olusursa erkek, sol tarafta olursa kiz olurmus. Yani hangi tarafa yattiginizla bebegin cinsiyetinin iliskisi varmis.Konuyla alakasiz ama soylemek istedim :)

Selam canım.Ovulasyon testini pahalıya almışsın,eczaneden sanırım.Ben de bu sitedeki arkadaşların tavsiyesiyle bi siteden aldım,kullananlar da ordan almışlar ve memnundular,laboquick marka.20 tane ovulasyon testi+6 gebelik testi 19.90,kargo da dahil.Yazını görünce haber vermek istedim.

Kuzum biz 4 aydir deniyoruz ama esimin isi nedeniyle ovulasyonda her ay cift cizgiyi yakalasam bile esim il disinda oldugundan iliski olamamisti. Bu ay ilk defa tam zamaninda denedik. Ikiskiden sonra hemen sag tarafa yattim. Ins tutar yaaa. Yarin da denizcez bakalim. Ben ovulasyon testlerini intetnetten aliyorum cnm 30 ovulasyon +2 gebelik testi 24 lira fln... internetten al cnm

buarada esim erkek cocuk cok istiyo ins dedigin gibiyse sag taraftan sansim yuksek olur

Anladim canim tesekkur ederim..

Ilk deneme gibi bisey olmus o zaman. Insaallah tutar canim benim Rabbim butun isteyenlere nasip eder insaallah anne baba olmayi..

canım bu arada bu kadar çok para verme ovulasyon testlerine. gitti gidiyordan ben 30 tane ovulasyon 5 adet gebelik testini 25 liraya falan almıştım.laboquick markası ve güvenilir bi marka. bi dahaki sefere aklında olsun. ve ben 30 tane ovulasyon testini 5 ay kullandım bol bol:)

Cok iyi ya. Eger bu ay da gebe kalamazsam ki insaallah kalirim hayirlisiyla :) ordan alirim bende. Soyledigin icin tsk ederm canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…