mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Canım çoktan yoksunn. Bugündü benim beklenen adet ama olmadım insaallah olmam hayırlısıyla. Adet sancısı filan var ama bakalım yarında olmazsam test yapicam insaallah. Sen napion nasıl gidiyo canım

öyle mi adetin geçiyo demekkk çok sevindim arada burayı yokluyorumda mayısa ümidimi sakladgm için mayıs topigindeyim sende oraya gel dicem ama ins senn gerek kalmadan hamile haberlerini alırız inş adet olmazsın yaaa çok sevinirim valla.

Evet canım doktora filan göründünmü hiç

evt göründüm cnm hamile kalmışım ama kimyasal gebelik geçiriyormusum ben 3 ay oldu suan düşük ins. yenisini hamileyimdir cnm bugün ikinci günü adetin yarinda 3 günü gelmezse hayırlısı bakalım hakimizda cnm bakalım allah ne gostercek

Anladım canım insaallah hamileyizdir hayırlısıyla

Allah razı olsun canımm. Insaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim fazla umidim olmadigi icin topiclere katilmadim. Her ay ayni stresi yasamak istemiyordum ama hepinizi takip ediyor ve dua ediyorum siizler icin. Bir sorum olucak. Biz 8 aydir bebek istiyoruz nasip degilmiski bu zamana kadar olmadi. Cuma gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Sancim var gobegim agriyor sancilar gidip geliyor. Ama hala birsey yok. Dayanamdim test yaptim hicbisey cikmadi. Umitlenmek istemiyorum sonra cok uzuluyor agliyorum. Sizce nezaman belli olur nezaman test yapmaliyim. Icim bir tuaf birde son gunlerde cok sinirliyim yemek yeme krizleri, dedim acaba strestenmi gecikiyo. Rabbim hayirlisini nasip etsin gonlumuze gore versin insallah..

Günaydın cnm bugün test yaptım ilk cizgi koyu çıktı ikinci çizgi belli belirsiz görünüyo acaba hamilemiyimmidir kafam cok karıştı ilerleyen günlerde yine deneyeceğim

test fotosunu buraya atabilirsen değerlendiririz canım

Günaydın cnm bugün test yaptım ilk cizgi koyu çıktı ikinci çizgi belli belirsiz görünüyo acaba hamilemiyimmidir kafam cok karıştı ilerleyen günlerde yine deneyeceğim

Canimm cok sevindimm. Galiba hamilesinn. Bende yaptim ama benim tek cizgi cikti maalesef daha umut var mi acaba ?

Canimm cok sevindimm. Galiba hamilesinn. Bende yaptim ama benim tek cizgi cikti maalesef daha umut var mi acaba ?

kızlar şüpheli ilişkiyi en az 10 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için...

canım belki geç yumurtladın geç hamile kaldın...stres yapma o da adeti öteler...bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır...

Ayni durumdayiz canim bizde 8 aydir istiyoruz benimde 3 gundur gecikti test yaptim ama cikmadi insaallah hamileyizdir

Haklisin canim. Oda olabilir. insallah hayirli haberler veririm sizlere bi gunlerde..

Ay hayirlisi olsun canim!! Benimkide cikmadi. Peki sen kendini nasil hissediyorsun? Benim dun cok karnim agriyordu gobegim sizliyodu. siskinlik duygusallasma ve bugunde affedersin akinti gibi bisey var. Hayirlisi olsun cuma gunu gene test yapicam.

Ayni durumdayiz canim bizde 8 aydir istiyoruz benimde 3 gundur gecikti test yaptim ama cikmadi insaallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…