Canım çoktan yoksunn. Bugündü benim beklenen adet ama olmadım insaallah olmam hayırlısıyla. Adet sancısı filan var ama bakalım yarında olmazsam test yapicam insaallah. Sen napion nasıl gidiyo canım
Evet canımdoktora filan göründünmü hiç
evt göründüm cnm hamile kalmışım ama kimyasal gebelik geçiriyormusum ben 3 ay oldu suan düşük ins. yenisini hamileyimdir cnm bugün ikinci günü adetin yarinda 3 günü gelmezse hayırlısı bakalım hakimizda cnm bakalım allah ne gostercek
öyle mi adetin geçiyo demekkk çok sevindimarada burayı yokluyorumda mayısa ümidimi sakladgm için mayıs topigindeyim sende oraya gel dicem ama ins senn gerek kalmadan hamile haberlerini alırız inş adet olmazsın yaaa çok sevinirim valla.
Anladım canım insaallah hamileyizdir hayırlısıyla
ins. cnm hayırlısı olsun hayırlısı haberler yazalım buraya
Amin canımm
Allah razı olsun canımm. Insaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın cnm bugün test yaptım ilk cizgi koyu çıktı ikinci çizgi belli belirsiz görünüyo acaba hamilemiyimmidir kafam cok karıştı ilerleyen günlerde yine deneyeceğim
Günaydın cnm bugün test yaptım ilk cizgi koyu çıktı ikinci çizgi belli belirsiz görünüyo acaba hamilemiyimmidir kafam cok karıştı ilerleyen günlerde yine deneyeceğim
test yaptın mıııı ???
Canimm cok sevindimm. Galiba hamilesinn. Bende yaptim ama benim tek cizgi cikti maalesef daha umut var mi acaba ?
Kizlar benim fazla umidim olmadigi icin topiclere katilmadim. Her ay ayni stresi yasamak istemiyordum ama hepinizi takip ediyor ve dua ediyorum siizler icin. Bir sorum olucak. Biz 8 aydir bebek istiyoruz nasip degilmiski bu zamana kadar olmadi. Cuma gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Sancim var gobegim agriyor sancilar gidip geliyor. Ama hala birsey yok. Dayanamdim test yaptim hicbisey cikmadi. Umitlenmek istemiyorum sonra cok uzuluyor agliyorum. Sizce nezaman belli olur nezaman test yapmaliyim. Icim bir tuaf birde son gunlerde cok sinirliyim yemek yeme krizleri, dedim acaba strestenmi gecikiyo. Rabbim hayirlisini nasip etsin gonlumuze gore versin insallah..
test fotosunu buraya atabilirsen değerlendiririz canım
Kizlar benim fazla umidim olmadigi icin topiclere katilmadim. Her ay ayni stresi yasamak istemiyordum ama hepinizi takip ediyor ve dua ediyorum siizler icin. Bir sorum olucak. Biz 8 aydir bebek istiyoruz nasip degilmiski bu zamana kadar olmadi. Cuma gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Sancim var gobegim agriyor sancilar gidip geliyor. Ama hala birsey yok. Dayanamdim test yaptim hicbisey cikmadi. Umitlenmek istemiyorum sonra cok uzuluyor agliyorum. Sizce nezaman belli olur nezaman test yapmaliyim. Icim bir tuaf birde son gunlerde cok sinirliyim yemek yeme krizleri, dedim acaba strestenmi gecikiyo. Rabbim hayirlisini nasip etsin gonlumuze gore versin insallah..
Yaptim canim ama tek cizGi ciktiama adette olmadim.
foto atmak icin cok ugrastim ama beceremedim cnm
kızlar şüpheli ilişkiyi en az 10 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için...
canım belki geç yumurtladın geç hamile kaldın...stres yapma o da adeti öteler...bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır...
Ayni durumdayiz canim bizde 8 aydir istiyoruz benimde 3 gundur gecikti test yaptim ama cikmadiinsaallah hamileyizdir
fotoyu pcye atabildin mi foto pcdeyse buraya nasıl atılacagnı anlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?