Canım bende de umudu kesebiliriz kahverengi pembe lekelenmem oldu her ay olan yanı bu demekki yarın yada bir iki güne kadar adet olucam bu ay kısmet değilmiş yeni ay yeni umut diyoruz hayırlısıyla
canım sabah uyandım geldi adet oldum ama şöyle bir duurm var normalde ben 28 gunde bir adet oluyodum ama adet başlamadan üç gun önce kahverenki lekelenme başlardı sonra şiddetli adet sancısı çekerdim ama o kadar şiddetliki ağlatırdı beni o derece, bu ay klomen ve iğne kullandım 30.gunde adet oldum günler öncesinden kahverengi gelmedi dün gece pempe şeklinde geldi ve hiç öle şiddetli ağrı olmadı son 10 gundur ara ara kasık ağrısı oldu hatta sanada demiştim ama onun dışında ben adet olucam böle ağrısız geçicek yoktu hiç olmadı ama bu kez öğle acaba benim yumurtalar çatlamıyodu diğer aylar ve her ay kiste çeviriyodu da o yuzden mi ben öle şiddetli ağrı çekiyodum diye düşünmeye başladım sen ne düşünüyosun bu konudahadi ya. neyseki bi an önce gelio yeni tedaviye çabucak başlarsın canım. ben hala olmadım ağrı sızı dışında gelen giden de yok
Canım ne yaptın regl oldun mu ? Ya da yeniden test yaptın mı ben bu sabah Yaptım yine çıktı çizgi 10 dk içinde ama çok silik dün hiç yoktu başka hiçbir belirti yok belim be kasıklarım ağrıyor bilmiyorum çok kafam karıştıarkadaşım hslerime tercüman olmuşsun gerçekten her söylediğine harfiyyen katılıyorum....bend çok rafa kaldırdım diyorum ama adet dönemim yaklaştımı başlıyor stres acaba oldumu diye inan başaramıyorum oluruna bırakmayı ve bende doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü en azından şmdi bir çaba göstermeden negatifi görüyorum bir de okadar iğne ilaçtan sonra negatif olması çok daha zor oğlum benim de en hassas noktam onun bir kardeşi olmasını onunla vakit geçirmesini çok ama çok istiyorum çünkü ben bekarlığımdan en fazla kardeşlerimle geçirdiğim günleri hatırlıyorum onun böyle anılarının olmaması çok üzücü ama elden bir şey gelmiyor... bende sabah negatifi görmüş adet olmayı bekleyen biri olarak seni en iyi ben anlıyorum ve beni de sen... rabbim sabır versin... ve mucizemizi oğullarımıza kardeşi nasip etsin inşallah...
Silik çıktıysa vardır canım benimde ilk hamileliqimde öle olmuştu inşallah qelmiştir bebiş...Canım ne yaptın regl oldun mu ? Ya da yeniden test yaptın mı ben bu sabah Yaptım yine çıktı çizgi 10 dk içinde ama çok silik dün hiç yoktu başka hiçbir belirti yok belim be kasıklarım ağrıyor bilmiyorum çok kafam karıştı
Inşallah canım beklemedeyimSilik çıktıysa vardır canım benimde ilk hamileliqimde öle olmuştu inşallah qelmiştir bebiş...
bence hamilesin silikte olsa çıkmış :)Inşallah canım beklemedeyim
inşallh olmaz diğerleri gibi içini ferah tutİnşallah canım, bence de hamileyim öylede hissediyorum zaten ama daha önce iki kez kimyasal gebelik oldu aynı şeyleri yeniden yaşıyor gibiyim. Emin olamıyorum keseyi ve kalbini görmeden
yok canım test yapmadım bugün adette olmadım ama olcam herhalde belim ağrıyor ara ara bacaklarım bi terleyip bi üşüyorum... Senin adına olumlu gelişmeler var hadi bakalım hayırlısı adet günün geldi mi canım eğer geldiyse inşaallah hamilesin dir.. Benim bu gün adet günüm Akşama kadar gelir kesin...Canım ne yaptın regl oldun mu ? Ya da yeniden test yaptın mı ben bu sabah Yaptım yine çıktı çizgi 10 dk içinde ama çok silik dün hiç yoktu başka hiçbir belirti yok belim be kasıklarım ağrıyor bilmiyorum çok kafam karıştı
Y
yok canım test yapmadım bugün adette olmadım ama olcam herhalde belim ağrıyor ara ara bacaklarım bi terleyip bi üşüyorum... Senin adına olumlu gelişmeler var hadi bakalım hayırlısı adet günün geldi mi canım eğer geldiyse inşaallah hamilesin dir.. Benim bu gün adet günüm Akşama kadar gelir kesin...
canım sabah uyandım geldi adet oldum ama şöyle bir duurm var normalde ben 28 gunde bir adet oluyodum ama adet başlamadan üç gun önce kahverenki lekelenme başlardı sonra şiddetli adet sancısı çekerdim ama o kadar şiddetliki ağlatırdı beni o derece, bu ay klomen ve iğne kullandım 30.gunde adet oldum günler öncesinden kahverengi gelmedi dün gece pempe şeklinde geldi ve hiç öle şiddetli ağrı olmadı son 10 gundur ara ara kasık ağrısı oldu hatta sanada demiştim ama onun dışında ben adet olucam böle ağrısız geçicek yoktu hiç olmadı ama bu kez öğle acaba benim yumurtalar çatlamıyodu diğer aylar ve her ay kiste çeviriyodu da o yuzden mi ben öle şiddetli ağrı çekiyodum diye düşünmeye başladım sen ne düşünüyosun bu konuda
İnşallah canım dua edin nolur bende sizler için dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...inşallh olmaz diğerleri gibi içini ferah tut
Canım sabah sanada yazdımya adet oldum diye bildiğin kanama geldi yoğun değil ama geldi sonra kesildi şimdi baktım kahverengi leke olmuş ya kafayı yicem ne oluyo anlamadım bu arada gonal f nedir bilgim yok bu konudaolabilir canım benimki geciktiği için ağrım sızım olurdu. gününde adet olup da bu kadar sancı bilemediim canım. ama her ay da yumurtlamama durumu söz konusu değildir bence. yılda iki kez falan her kadın yumurtlamazmış. canım bazılarının ki ağrılı geçio sanmıyorum ben bundan değildir. klomen geciktirebiliyormuş canım. ama her zaman ağrılı olup da bu sefer hiç ağrı olmaması kahverengi leke gelmemesi ilginç. dr la konuşmalısın. yerleşme kanaması dedikleri şey olmasın :) tam adetin sökülmezse iki gün sonra falan test yap bence. benden de bu sabah pembeler gelmeye başladı. bu ay gonal f kullanacam ben. klomen tedavisi bitti benim.
neden bana cvp yok yaaaaabenimde klomen biteli 2 gün oldu adet olcam gibi ağrı var karnımda ve belimde. iyiye mi işaret bu. sizde de oldu mu
ilaçlardan adet şeklin değişti benceCanım sabah sanada yazdımya adet oldum diye bildiğin kanama geldi yoğun değil ama geldi sonra kesildi şimdi baktım kahverengi leke olmuş ya kafayı yicem ne oluyo anlamadım bu arada gonal f nedir bilgim yok bu konuda
Canım sabah sanada yazdımya adet oldum diye bildiğin kanama geldi yoğun değil ama geldi sonra kesildi şimdi baktım kahverengi leke olmuş ya kafayı yicem ne oluyo anlamadım bu arada gonal f nedir bilgim yok bu konuda
anladım canım yeni bir döneme daha giricez anlaşılanben de tam olmaya başladım. iğneyle yum büyütmeye gececez canımklomenle büyümüo benimkiler
Canim insallah guzel haberini aliriz mayısta. Haberdar etcanım çarşamba 16. günüm olcak ama adetim 11 gün sürdü bu ay. klomen cuma günü bitti..bugün adetimin 14. günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?