MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

İnşaallah canım gerçek sağlıklı bir hamileliktir ben geçen ay 10 nisanda olmuştum 26 günde bir oluyorum bu gün olmam lazımdı ama daha olmadım test yaptım öğleden sonra var diyemem ama sanki yok gibi de değil çok çok silik birde ovulasyon yaptım oda baya net çıktı geçen yaptığım çok silikti ünitlenmiyorum çünkü geçen ayda silikti ama negatif çıktı

doktor beni hiç çağırmadı şişlik ve ağrı var biraz karnımda normal mi? doktorada soramadım büyüyomu bilmiyorum ???
canım ilaçtan sonra doktor kontrolüne gitmedin mi? klomen şişlk ve kasıklarda ağrı yapıyo biraz ama çok şiddetli değil..bugün kaçıncı günün

Hadi inşallah canım yarın sabah tekrar yap bende yapıcam ayyy ne güzel olur yaaaa

Hadi inşallah canım yarın sabah tekrar yap bende yapıcam ayyy ne güzel olur yaaaa
Evet ama benim ki öyle belirgin değil yarın inşaallah belli olur ve hala adet olmadım ama az önce Yürüyüşe çıkmıştık tam eve yaklaşırken kasıklarıma bir Ağrı saplandı Bıçak batması gibi ama geçti şimdi bakalım ben sabaha adet olurum belki çünkü benim ki hiç gecikmez di sağolsun

Bende de kasık ağrısı oluyor ve regl olacakmışım gibi ağrıyor korkuyorum arkadaşım hiç belli olmuyor bu işler Hayırlısı olur inşallah Hakkımızda bende çok yoğun akıntı da var

Bende de kasık ağrısı oluyor ve regl olacakmışım gibi ağrıyor korkuyorum arkadaşım hiç belli olmuyor bu işler Hayırlısı olur inşallah Hakkımızda bende çok yoğun akıntı da var
Aynen akıntı çok yoğun ama rengi sarı geçen aylarda hep beyaz dı bu sefer sarıya yakın ve kokusuz sürekli çamaşır değiştiriyorum... Çok yoruluyorum ya ben bu Günler'de yoğun günler geçiriyorum inan yatar yatmaz uyuyorum ama sabah da 6 da ayaktayım

Bende de bir garip su gibi beyaz sarı arası birşey bilemedim ki unutmuşum gerçek belirtileri...artık nasipse hatırlarız inşallah canım sabah güzel haber veririz inşallah

Bende de bir garip su gibi beyaz sarı arası birşey bilemedim ki unutmuşum gerçek belirtileri...artık nasipse hatırlarız inşallah canım sabah güzel haber veririz inşallah
İnşaallah inan benim en son hamileliğim yakın zamanda oldu ama hep kanamalıydı, ondan sonra her ay akıntım beyaz oluyordu bende hep hamileyim sanıyordum ama negatif oldu hep şimdi ise bir haftadır beyaz değil daha çok sarıya yakın bilemiyorum sende büyük ihtimal var gibi ama bende emin Değilim çünkü bu gün adet günüm bariz çıkması lazımdı testte..yarın yağınca yazarım sana testi sende yap yine..:

çağrılmadım ben canım hap bittikten sonrada. sadece adet olsamda olmasamda gidicem doktora
hm ilk ayın mı klomen de, belki bu ay doktorun akışına bırakmak istemiştir, ama normalde klomen bitince doktorlar kontrole çağırıyo canım o yüzden sordum.. inşallah tedavin güzel sonuçlanır

hm ilk ayın mı klomen de, belki bu ay doktorun akışına bırakmak istemiştir, ama normalde klomen bitince doktorlar kontrole çağırıyo canım o yüzden sordum.. inşallah tedavin güzel sonuçlanır
valla benimki 6 ay tedavi biçti bilmiyorum zaten devlet hastanesi doktoru ama en methedileni ve önünde kuyruk oluşturan doktoru memnun millet :)

gebelik te beyaz değil berrak oluyomuş renksiz yani diğerlerinin enfeksiyon olduğu söyleniyo ne derece doğru bilmiyorum tabi

amin canım inşallah ama pek umudum yok çünkü 14. günü gittiğmde 10 mm kadarlar idi.. hayırlısı ..
Adetin duzenli degildi dimi yani şunu yumurtan kaçinci gun de catliyor. 18_19 diye tahmin ediyorm. Boyleyse 10 mm normal sayilabilir cunku geriye 8_9 gun kaliyor bu da yumurtanin buyumesi icin yeterli bi donem yumurta catladiktan 14_15 gun sonrada adet gorursun

hanımlar kendinizi çok dinliyip takıyosunuz bende öyleydim klomen tedavisine başlamadan önce adetim 5 gün gecikmişti ilk kez ama akıntılar vs tam gebelik göstergesi. test yaptım negatif çıktı ve 2 saat içinde adet oldum psikolojinizi rahatlatın gün saymayın akıntıya aldanmayın

EVET CNM ADETLER DÜZENSİZ 45 GÜN DE FİLAN OLUYORUM KLOMENE BAŞLAMADAN ÖNCE OVULASYON TESTLERİ YAPMIŞTIM 21. GÜNDE ÇİTF ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA OLMUŞTU.. YARIN DA GİTCEM DOKTORA BAKALIM BÜYÜME OLMUŞ MU DİYE AMA BAKALIM.. BU 3. AYIM OLCAK .İLK AY YETERNCE GELİŞMEDİLER 2. AY COK FAZLA BÜYÜDÜ, BU AY DA YİNE YAVAS GELİŞME OLDU ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…