- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
6 ay tedavi derken klomeni mi 6 ay uygulayacak imiş canım..? inşallah o kadar uzun sürmeden bebiş gelirvalla benimki 6 ay tedavi biçti bilmiyorum zaten devlet hastanesi doktoru ama en methedileni ve önünde kuyruk oluşturan doktoru memnun millet :)
evet canım ilk ayım 6 ay süre verdi6 ay tedavi derken klomeni mi 6 ay uygulayacak imiş canım..? inşallah o kadar uzun sürmeden bebiş gelir
Inan ben pek belirtilere inanmıyorum.. Kişiden kişiye Değişiyor bence...gebelik te beyaz değil berrak oluyomuş renksiz yani diğerlerinin enfeksiyon olduğu söyleniyo ne derece doğru bilmiyorum tabi
Günaydın test yaptın mı ben Yaptım ana test mi bozuk yoksa tahmin ettiğim gibi kimyasal birşeyler mi yaşıyorum bilmiyorum bu sabahki bir tuhaf oldu test kızardı morardı o çizgilerin Çıktığı beyaz yer sonra yani nerdeyse yarım saat sonra Düne göre daha silik çıktı anlamadım artık nasip herşeyInan ben pek belirtilere inanmıyorum.. Kişiden kişiye Değişiyor bence...
Canini sıkmamaya calış insallah her sey guzel olur hepimiz icin de meleklerimizi kucagımıza alırız.EVET CNM ADETLER DÜZENSİZ 45 GÜN DE FİLAN OLUYORUM KLOMENE BAŞLAMADAN ÖNCE OVULASYON TESTLERİ YAPMIŞTIM 21. GÜNDE ÇİTF ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA OLMUŞTU.. YARIN DA GİTCEM DOKTORA BAKALIM BÜYÜME OLMUŞ MU DİYE AMA BAKALIM.. BU 3. AYIM OLCAK .İLK AY YETERNCE GELİŞMEDİLER 2. AY COK FAZLA BÜYÜDÜ, BU AY DA YİNE YAVAS GELİŞME OLDU ..
Bende yaptım canım silik çok silik bir çizgi çıktı eşimde GÖRDÜ bu sabah ama akşam çok hafif damla şeklinde leke gelmiş bilemiyorum kimyasal da olabilirGünaydın test yaptın mı ben Yaptım ana test mi bozuk yoksa tahmin ettiğim gibi kimyasal birşeyler mi yaşıyorum bilmiyorum bu sabahki bir tuhaf oldu test kızardı morardı o çizgilerin Çıktığı beyaz yer sonra yani nerdeyse yarım saat sonra Düne göre daha silik çıktı anlamadım artık nasip herşey
of ya şu testlere verdiğim paraya acıyorum artık bende bir tane test bırakıcam bir daha ki adetime başkada test almıcam benim ki biraz koyulaştı düne göre ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi dün pedlerimi de aldım dün bekliyorum artık gelirse gelir gelmezs yarında test pozitif çıkarsa kan vermeye giderim herhalde... ama sen adetinin geçmesini bekle bence benim ki geçti çünkü dün gelecekti gelmediBelki yerleşme kanamasıdır. Hayırlısı arkadaşım bugünü de bekle kan testi yaptır bence eğer regl olmazsam bende C.tesi yaptıracağım ama benimki kimyasal gibi çünkü bir gün koyu bir gün silik olmaz gün gün koyulaşması gerekli, diğer sayfalardaki örneklere bakınca birde biraz vucudü dinleyince anlıyor inşan tüm belirtiler regl yönünde artık diyorum ya nasip kısmet işi ama yoksa eğer kendime söz verdim bir daha kendime bu eziyeti yapmayacağım. Testler, dr vs. uzun bir süre hayatımdan çıkartacağım her ay her şey başka bir stres sebebi hayırlısı böyleymiş deyip yoluma devam edeceğim.
günydın kızlar sizden güzel haberler bekliyorum inşallahhhhh.. benm bu ay da olmadı az önce geldm doktordan yumurtalar gelişmemiş yeterince..Hayırlısı canım, Hadi inşallah bir sürpriz olsun. İkimize de ama benim bel ağrısı inanılmaz arttı 3 gün kala hep böyle oluyor dedim ya çizgi de silikleşti muhtemelen kimyasal oldu yine hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitiftir. Ya da en yakın zamanda pozitif i görelimHayırlısı canım, Hadi inşallah bir sürpriz olsun. İkimize de ama benim bel ağrısı inanılmaz arttı 3 gün kala hep böyle oluyor dedim ya çizgi de silikleşti muhtemelen kimyasal oldu yine hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım bende hsg cektircem bu ay bakalım ne olcak...günydın kızlar sizden güzel haberler bekliyorum inşallahhhhh.. benm bu ay da olmadı az önce geldm doktordan yumurtalar gelişmemiş yeterince..hsg çektircem bi daha ki aya da bakalım ondan sonra da neler olur..
amin canım.. sen hangi ildesin canım? bu hsg her hastahanede yok da ben ankara dayım zübeyde hanım hastahanesine gitcem biraz arastırıyorum biraz da korkuyorum.. sanırım adetli iken gidip hsg için randevu alınması gerekiyomuş.. senin bilgin var mı hsg konusunda.. ben yorumları okudum biraz tırstımHayırlısı olsun canım bende hsg cektircem bu ay bakalım ne olcak...
Canım konuşmuştuk ya bende ankaradayım bende Zübeyde hanıma qidicem evet yorumlar bıraz can sıkıcı ama yapcak bişey yok zekai tahirde aynı başka ne yapabılırizki...amin canım.. sen hangi ildesin canım? bu hsg her hastahanede yok da ben ankara dayım zübeyde hanım hastahanesine gitcem biraz arastırıyorum biraz da korkuyorum.. sanırım adetli iken gidip hsg için randevu alınması gerekiyomuş.. senin bilgin var mı hsg konusunda.. ben yorumları okudum biraz tırstım
aa evet canım ya hatırladım kusura bakma doktordan geldim moralim bozuktu biraz 2 gün önce 10 ve 11 mm folikül vardı şimdi yok hiç biri nereye gittilerse artıkCanım konuşmuştuk ya bende ankaradayım bende Zübeyde hanıma qidicem evet yorumlar bıraz can sıkıcı ama yapcak bişey yok zekai tahirde aynı başka ne yapabılırizki...
Yok ya Allah bana ikinci çocuğu nasip etmiyor zorlamanın bir anlamı yok bence kısmet değilmiş. Allah'ım isteyen sizlere nasip etsin. Benimki salaklıktı zaten 1.5 yıldır olmayan şey kist varken olacak değildi zaten ama çok isteyince insan aptal aptal hayallere kapılıyor işte... Öyle çok kızgınımki kendime herşeye .Bu iş burada bitmiştir benim için... Rabbim isteyen sizlere nasip etsin.Canım hayırlısı olsun inşallah pozitiftir. Ya da en yakın zamanda pozitif i görelim
amin canım ama bu kadar kızgın olma lütfen Rabbimden ümit kesilir mi hiç yaaa böyle umutsuz olma canım bak 1 cocugun varmış ne güzel demek ki sıkıntı yok yine olabilir elbette ki.. vakti zamanı var demek ki ne yapalım ben de 1 senedir ugrasıyorum doktorlar filan bunaldım artık ben de ama tedbir bizden taktir Allah tan canım.. böyle bitti filan düşünme tamam biraz kafa dinlemeye bak ama ihmal de etme .. hayırlı zamnda olur inşallah..Yok ya Allah bana ikinci çocuğu nasip etmiyor zorlamanın bir anlamı yok bence kısmet değilmiş. Allah'ım isteyen sizlere nasip etsin. Benimki salaklıktı zaten 1.5 yıldır olmayan şey kist varken olacak değildi zaten ama çok isteyince insan aptal aptal hayallere kapılıyor işte... Öyle çok kızgınımki kendime herşeye .Bu iş burada bitmiştir benim için... Rabbim isteyen sizlere nasip etsin.
Alla alla dikkatli davranmadımı acaba cok enteresan bu doktorlar ya insan hanqisine inanacaqını şaşırıyor...Bende kürtajdan sonra bi sıkıntımı oldu bişeymı oldu tüplere acaba dıye korkuorum onuda çektiriyim daha bişey kalmadı zaten içim rahat etsin en azından sonra qitmıycem doktor falan akışına bırakıcam 6 gün var canım adetime bu ay hiçbirşey kullanmadım 10 gün once bi kasık aqrım oldu acile gittim sıvı var dedi doktor çatlamış dedi yumurtan beklıorum bakalım ne olcak canım...aa evet canım ya hatırladım kusura bakma doktordan geldim moralim bozuktu biraz 2 gün önce 10 ve 11 mm folikül vardı şimdi yok hiç biri nereye gittilerse artıkgittiğim doktorlar farklı idi göremedi mi acaba adetin ne zamn senin ne zamn gitmeyi düşünyosun canım
ayyy öyle mi inşallah güzel haberler gelir canım da hsg ye gerek bile kalmaz yaaa..ben de sen gibi düşünüyorum cnm artık hsg den sonra ara vercem biraz yaaa doktor işlerine akışına bırakcam..Alla alla dikkatli davranmadımı acaba cok enteresan bu doktorlar ya insan hanqisine inanacaqını şaşırıyor...Bende kürtajdan sonra bi sıkıntımı oldu bişeymı oldu tüplere acaba dıye korkuorum onuda çektiriyim daha bişey kalmadı zaten içim rahat etsin en azından sonra qitmıycem doktor falan akışına bırakıcam 6 gün var canım adetime bu ay hiçbirşey kullanmadım 10 gün once bi kasık aqrım oldu acile gittim sıvı var dedi doktor çatlamış dedi yumurtan beklıorum bakalım ne olcak canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?