Öğretmenkızlar meslekleriniz ne merak ettim :))
en çok imrendiğim meslek yaz tatillerinini uzun olmasından dolayı :))Öğretmen
. Oo ne güzel yurtdışından aramızda birileri var sizin ki de çok güzel ve gurbette olmak evet uzun tatiller ama eşim çok yoğun olunca pek değerlendiremiyorum sadece oğlumla vakit geçirmiş oluyorumen çok imrendiğim meslek yaz tatillerinini uzun olmasından dolayı :))
bende tekstil sektöründe yurt dışı satış müdürüyüm
. Oo ne güzel yurtdışından aramızda birileri var sizin ki de çok güzel ve gurbette olmak evet uzun tatiller ama eşim çok yoğun olunca pek değerlendiremiyorum sadece oğlumla vakit geçirmiş oluyorum
canım duydum fılmı ama turk fılmı olunca cok guvenemıyorum ya bazıları cok saçma oluyorhaklısın canım.kızla kocan kadar konuş filmine gittiniz mi? çok komikmiş ben giderim bu haftasonu.
evet şu kpss herkesin başbelası... ben 15 yıldır çalışıyorum, o yüzden evde oturmak en büyük hayalim keyfini çıkar.canım ben ıktısat mezunuyum kpssye gırdım atama beklıyom suanda ev hanımıyım sıkıldım ama yapacak bı sey yok
benı de dubai' ye gotururmusun kacarsa kaçsın yumoş gunu sıkıldım bende bu evde oturmaktan bebek konusundan kaçır benievet şu kpss herkesin başbelası... ben 15 yıldır çalışıyorum, o yüzden evde oturmak en büyük hayalim keyfini çıkar.
şimdi benim bu ay bebiş tutmazsa önümüzdeki ay Dubai'ye gideceğim. Yumurtlama günlerime göre ayarlamam gerekiyor hep bu seyahatlerimi.
eşimde benim gibi yurt dışına gider, aynı işi yapıyoruz. eşime diyorum bu seyahatler yüzünden yumurtlama günlermi kaçıryorum diye:))
yaa öyle olmuyorkii inan seyahatler o kadar yorucu ve yoğun geçiyor yinede bebiş konusu çıkmıyor aklımdan :)) kafayı yicem...benı de dubai' ye gotururmusun kacarsa kaçsın yumoş gunu sıkıldım bende bu evde oturmaktan bebek konusundan kaçır beni
canım bu kadar takmamız gerekırmıs bu yuzden olmuyormus bu ay ben ara bıle vermeyı dusunuyomyaa öyle olmuyorkii inan seyahatler o kadar yorucu ve yoğun geçiyor yinede bebiş konusu çıkmıyor aklımdan :)) kafayı yicem...
bu ay benim ilk klomen ve iğne tedavim ama bende iş sebeplerinden dolayı 1 ay erteleyebilirim belki daha karar vermedim bakalım. ama nasıl takmayayım onu bilemiyorum.canım bu kadar takmamız gerekırmıs bu yuzden olmuyormus bu ay ben ara bıle vermeyı dusunuyom
benımde ılk klomen kullanısım bakalım daha esımle konusmadım bu fıkrı o ne dıyecek o benden de cok ıstıyorbu ay benim ilk klomen ve iğne tedavim ama bende iş sebeplerinden dolayı 1 ay erteleyebilirim belki daha karar vermedim bakalım. ama nasıl takmayayım onu bilemiyorum.
Canım belkı gec dollenmedır.lekelenmen vardı.adetin sokuldu mu?normal gelmeye basladı mı?ilk kötü haber benden gelsin.
test yapmayacaktım ama az önce eczanede bir işim vardı. test aldım bir tane. yaptım ve tek çizgi...
yok canım daha adet yok. çok az leke geliyor. ama adet başlayacak gibi ağrılarım devam ediyor.Canım belkı gec dollenmedır.lekelenmen vardı.adetin sokuldu mu?normal gelmeye basladı mı?
Benım en az 1 haftavar ama benımde adet olacakmıs gıbı agrım var ve ozur dılerım tuvalet konusunda zorlanıyorumyok canım daha adet yok. çok az leke geliyor. ama adet başlayacak gibi ağrılarım devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?