MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kizlar merhaba nobetten ciktim ve yazdiklariniza goz attim benim beta hcg sasti iyice dun 222.20 cikti.doktorumla gorustum olumluda olabilir dedi ama yarin sabah muayeneye gel bi bakalim dedi hayirlisi olsun bakalim

G Gul166 canim hayirlisi olsun uzulme insallah calismalara devam bidahakine hayirla

ama sigara konusunda size kesinlikle katilmiyorum sigara hem gebelik oncesinde hemde sonrasinda cok tehlikeli bi acil tip teknikeri olarak soyluyorum bunu size lutfen elinizden geldigince birakin cunku son zamanlarda vakalarimiza baktigimda gebeler 34 haftaliktan sonra sigara sebebiyle ya kalp kirizi geciriyor yada erken dogumla sonuclaniyor gebelikte alinan kilolarda birlesince sigarayla gercekten kotu

Canm bende kararsız im ikinci defa klomen kullansam m
kızlar meslekleriniz ne merak ettim :))
Canım bende yüksek lisansımi yaptım hala kadro beklemedeyim. Zaten oyüzden bu kadar takiyorum kafaya işi de ayrı stres yapiyorum

Canimm insallah gebeliktendir oo sancii cunku arkadaslarimda hep anlattigin gibi olduuu insallahhhh

ben yinede hamile kalmakla çok alakası olduğunu düşünmüyorum, tabi bu benim yorumum.. umarım sen kalırsın canım. benim hayaller önümüzdeki aya kaldı.
İnşallah canım gercekten sizler gıbı cok ıstıyorum

Canimm insallah gebeliktendir oo sancii cunku arkadaslarimda hep anlattigin gibi olduuu insallahhhh
Canım sen nasılsın bugun hıc yazmadın senı merak ettım.dıger topuktekı kızlar nasıl?var mı yenı hamıleler?en son busra ve zobişka hamıleydı

Canım sen nasılsın bugun hıc yazmadın senı merak ettım.dıger topuktekı kızlar nasıl?var mı yenı hamıleler?en son busra ve zobişka hamıleydı
Bu gun arkadasa oturmaya gittim cnm ondan giremedimm
Valla esrade hamileydi enson onu ogrendikk kimse girmiyor atik topikee haberim yokkyanii

Canm bende kararsız im ikinci defa klomen kullansam m

Canım bende yüksek lisansımi yaptım hala kadro beklemedeyim. Zaten oyüzden bu kadar takiyorum kafaya işi de ayrı stres yapiyorum
sende benım gıbıymıssın tatlım hem ıs hemde bebış ıstıyomm

kızlar bı sey soracam eşimle de konustuk durmak yok yola devam kararı aldıkta bu ay rahım filmi çektırecem aynı anda klomende kullanabılıyormuyum?

İnşaallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben eminim olacak inşaallah Nisan Ayında hepimiz güzel haberler alcaz bak günlerimiz yaklaşıyor yavaş yavaş

Bu ay kimseden mutlu haberi alamadık burda dimi Benimde geçen ayki klomen ovitrelle boşa gitmişdi 26 sinde regl oldum. 2. klomene başladım ve o da bitti doktora gittim. Bugün 8. gün yine 2 yumurtam var 12mm civarında.Bana çok hızlı büyüyor gibi geliyor ama hadi hayırlısı..İnşallah bekleyenlerden güzel haberleri alırız da bize de moral olur yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…