MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

en çok imrendiğim meslek yaz tatillerinini uzun olmasından dolayı :))

bende tekstil sektöründe yurt dışı satış müdürüyüm
. Oo ne güzel yurtdışından aramızda birileri var sizin ki de çok güzel ve gurbette olmak evet uzun tatiller ama eşim çok yoğun olunca pek değerlendiremiyorum sadece oğlumla vakit geçirmiş oluyorum

canım ben ıktısat mezunuyum kpssye gırdım atama beklıyom suanda ev hanımıyım sıkıldım ama yapacak bı sey yok

. Oo ne güzel yurtdışından aramızda birileri var sizin ki de çok güzel ve gurbette olmak evet uzun tatiller ama eşim çok yoğun olunca pek değerlendiremiyorum sadece oğlumla vakit geçirmiş oluyorum

yok canım ben yurt dışında değilim. yanlış yazdım sanırım. Bursadayım tekstil sektöründe yurt dışı satışlarından sorumluyum ama her ay farklı bir ülkeye seyahate gidiyorum..
olsun oğlunlada vakit geçirmek çok güzel. benimde bebeğim olsun onunla vakit geçireyim :))

canım ben ıktısat mezunuyum kpssye gırdım atama beklıyom suanda ev hanımıyım sıkıldım ama yapacak bı sey yok
evet şu kpss herkesin başbelası... ben 15 yıldır çalışıyorum, o yüzden evde oturmak en büyük hayalim keyfini çıkar.
şimdi benim bu ay bebiş tutmazsa önümüzdeki ay Dubai'ye gideceğim. Yumurtlama günlerime göre ayarlamam gerekiyor hep bu seyahatlerimi.
eşimde benim gibi yurt dışına gider, aynı işi yapıyoruz. eşime diyorum bu seyahatler yüzünden yumurtlama günlermi kaçıryorum diye:))

evet şu kpss herkesin başbelası... ben 15 yıldır çalışıyorum, o yüzden evde oturmak en büyük hayalim keyfini çıkar.
şimdi benim bu ay bebiş tutmazsa önümüzdeki ay Dubai'ye gideceğim. Yumurtlama günlerime göre ayarlamam gerekiyor hep bu seyahatlerimi.
eşimde benim gibi yurt dışına gider, aynı işi yapıyoruz. eşime diyorum bu seyahatler yüzünden yumurtlama günlermi kaçıryorum diye:))
benı de dubai' ye gotururmusun kacarsa kaçsın yumoş gunu sıkıldım bende bu evde oturmaktan bebek konusundan kaçır beni:KK15::KK9:

benı de dubai' ye gotururmusun kacarsa kaçsın yumoş gunu sıkıldım bende bu evde oturmaktan bebek konusundan kaçır beni:KK15::KK9:
yaa öyle olmuyorkii inan seyahatler o kadar yorucu ve yoğun geçiyor yinede bebiş konusu çıkmıyor aklımdan :)) kafayı yicem...

kızlar saat 5 e geliyor... bugün içerisinde kahverengi lekelenmeler oldu az az.. adet olacakmşım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. fakat hala sökülmedi. bir kaç saate kadar sökülür heralde adet

yaa öyle olmuyorkii inan seyahatler o kadar yorucu ve yoğun geçiyor yinede bebiş konusu çıkmıyor aklımdan :)) kafayı yicem...
canım bu kadar takmamız gerekırmıs bu yuzden olmuyormus bu ay ben ara bıle vermeyı dusunuyom

canım bu kadar takmamız gerekırmıs bu yuzden olmuyormus bu ay ben ara bıle vermeyı dusunuyom
bu ay benim ilk klomen ve iğne tedavim ama bende iş sebeplerinden dolayı 1 ay erteleyebilirim belki daha karar vermedim bakalım. ama nasıl takmayayım onu bilemiyorum.

STRES GEBELİK ŞANSINI AZALTIYOR

İnfertil çiftlerin (1 yıllık düzenli, korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmaması) yüzde 15 ‘inde yapılan araştırmalara rağmen neden gebelik olmadığı bilinememektedir. İnsanı sadece maddi bedenden ibaret görüp araştırmalarımızı tedavi planlarımızı sadece maddi beden üzerinden yaptığımız sürece de bu çiftlerin infertilite nedenlerini bilemeyeceğiz

Oysa insan sadece maddeden ibaret değil elbette. İnsanın zihni, ruhu, kalbi, istekleri, arzuları ve bilinçaltı programında bir yığın duygu birikimleri var. Eğer kadının bilinçaltında çocuk sahibi olmasını engelleyecek bir duygu birikimi varsa siz bedenle istediğiniz kadar uğraşın, gebelik elde etmeniz zorlaşacak. Veya tüm uğraşlara rağmen gebe kalamayan kadının duygu durumu gebeliğe uygun hale geldiğinde sürpriz bir şekilde gebelik meydana gelecek.

Çağın moda terimiyle “stres” aslında tüm hastalıkların ve de infertilitenin zeminini oluşturmakta. Stresin, ruhi bunalımların; adeta bir virüs gibi fizik bedendeki programın işleyişini bozup, migren, gastrit, spastik kolon, cilt rahatsızlıkları hatta kansere yol açtığı, bilinen bir gerçek.

Bu gerçeklikle, her türlü tetkiki yapıp tedavi yöntemlerini uygulamamıza rağmen, ‘gebelik’ neden olmadı bizde bilmiyoruz diyorsak işin psikolojik boyutuyla ilgilenme zamanıdır. Tedavi süreci içinde yaşanan olumsuzluklar, gerginlikler, acabalar yapılan işlemleri ve sonucu olumsuz etkilememesi adına tedavi işlemlerine başlarken kadının bedeni yanında ruhuna da gerekli destek sağlanmalı.
bu gun tv ızlerken ayse dumanlı dıye bı kadın dogumcu gordum sıtesıne baktım bıraz da bu yazı vardı burda da paylaşmak ıstedım

bu ay benim ilk klomen ve iğne tedavim ama bende iş sebeplerinden dolayı 1 ay erteleyebilirim belki daha karar vermedim bakalım. ama nasıl takmayayım onu bilemiyorum.
benımde ılk klomen kullanısım bakalım daha esımle konusmadım bu fıkrı o ne dıyecek o benden de cok ıstıyor

ilk kötü haber benden gelsin.
test yapmayacaktım ama az önce eczanede bir işim vardı. test aldım bir tane. yaptım ve tek çizgi...

ilk kötü haber benden gelsin.
test yapmayacaktım ama az önce eczanede bir işim vardı. test aldım bir tane. yaptım ve tek çizgi...
Canım belkı gec dollenmedır.lekelenmen vardı.adetin sokuldu mu?normal gelmeye basladı mı?

yok canım daha adet yok. çok az leke geliyor. ama adet başlayacak gibi ağrılarım devam ediyor.
Benım en az 1 haftavar ama benımde adet olacakmıs gıbı agrım var ve ozur dılerım tuvalet konusunda zorlanıyorum :(

Back
X