evet bendede öyle olmuştu çok önemsememiştim benBenım en az 1 haftavar ama benımde adet olacakmıs gıbı agrım var ve ozur dılerım tuvalet konusunda zorlanıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bendede öyle olmuştu çok önemsememiştim benBenım en az 1 haftavar ama benımde adet olacakmıs gıbı agrım var ve ozur dılerım tuvalet konusunda zorlanıyorum![]()
Canım üzülme kısmet degılmışilk kötü haber benden gelsin.
test yapmayacaktım ama az önce eczanede bir işim vardı. test aldım bir tane. yaptım ve tek çizgi...
evet napalım, çalışmalara devam :))Canım üzülme kısmet degılmış
Oyleyse bende hamıle degılım sanırımevet bendede öyle olmuştu çok önemsememiştim ben
aynen canım pes etmek yok :))
ben yinede hamile kalmakla çok alakası olduğunu düşünmüyorum, tabi bu benim yorumum.. umarım sen kalırsın canım. benim hayaller önümüzdeki aya kaldı.Oyleyse bende hamıle degılım sanırım![]()
Canm bende kararsız im ikinci defa klomen kullansam mbende pazartesiye kadar bi sey yapmıyacam hatta bu ay bebek calısmasına aramı versem dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yoksa doktorum 2 ay klomen tedavisini yapalım olmazsa rahım flımı cekelım demıstı bi ay daha beklemıyım gdıp cektıreyım mı dıye dusunuyorum boyle dusuncelerım sızce ne yapıyım
Canım bende yüksek lisansımi yaptım hala kadro beklemedeyim. Zaten oyüzden bu kadar takiyorum kafaya işi de ayrı stres yapiyorumkızlar meslekleriniz ne merak ettim :))
Canimm insallah gebeliktendir oo sancii cunku arkadaslarimda hep anlattigin gibi olduuu insallahhhhkızlar yaaa igneyi yaptıgım gunden beri kasıklarımdaki batmalar ve karın agrım devam ediyor.dun akşam uzeri sol kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu ama öyle böyle degil öyle bir acıdıki.ayaktaydım ve elimle kasıgımı tutup deli gibi bagırdım acıdan.yarında kontrole gidicem.nolur dua edin bana nolur hamile kalayım yaaa. ama sizde korkuttunuz beni.böyle olunca duşukle mi sonuçlanıyor diye korktum.
İnşallah canım gercekten sizler gıbı cok ıstıyorumben yinede hamile kalmakla çok alakası olduğunu düşünmüyorum, tabi bu benim yorumum.. umarım sen kalırsın canım. benim hayaller önümüzdeki aya kaldı.
Canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhCanimm insallah gebeliktendir oo sancii cunku arkadaslarimda hep anlattigin gibi olduuu insallahhhh
Canım sen nasılsın bugun hıc yazmadın senı merak ettım.dıger topuktekı kızlar nasıl?var mı yenı hamıleler?en son busra ve zobişka hamıleydıCanimm insallah gebeliktendir oo sancii cunku arkadaslarimda hep anlattigin gibi olduuu insallahhhh
Bu gun arkadasa oturmaya gittim cnm ondan giremedimmCanım sen nasılsın bugun hıc yazmadın senı merak ettım.dıger topuktekı kızlar nasıl?var mı yenı hamıleler?en son busra ve zobişka hamıleydı
Ben grafik tasarımcıyım. Tabi ev hanımlığı da yapıyorum her evli kadın kadar. Çift meslek sayılır mı acaba :)kızlar meslekleriniz ne merak ettim :))
sende benım gıbıymıssın tatlım hem ıs hemde bebış ıstıyommCanm bende kararsız im ikinci defa klomen kullansam m
Canım bende yüksek lisansımi yaptım hala kadro beklemedeyim. Zaten oyüzden bu kadar takiyorum kafaya işi de ayrı stres yapiyorum
İnşaallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben eminim olacak inşaallah Nisan Ayında hepimiz güzel haberler alcaz bak günlerimiz yaklaşıyor yavaş yavaşyok canım ben yurt dışında değilim. yanlış yazdım sanırım. Bursadayım tekstil sektöründe yurt dışı satışlarından sorumluyum ama her ay farklı bir ülkeye seyahate gidiyorum..
olsun oğlunlada vakit geçirmek çok güzel. benimde bebeğim olsun onunla vakit geçireyim :))