MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

desirrem canim hayirli olsun insallah degerin kat kat artar pazartesi

canım iğne tarihlerimiz aynı sanırım. ben bugün test yaptım öylesine ayy silik çizgi çıktı fakat iğnenin etkisi biliyorum .. hayırlısı hakkımızda..
Evet aynı canım bende dayanamadım yaptım iğnenin etkiside olsa silik çizgiyi görmek süper bidaha ki testi Pazartesi yapcam inşallah sonuna kadar pozitif çıkar

Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim çok benim senden umudum vardı zaten inşaallah kat kat artar

Oooo bu gün güzel haberler arka arkaya hadi devamı gelir inşallah

Canım pazar gunu tekrar kan testı yaptırıcam.degerın iğne yuzunden boyle cıkmasından korkuyorum.inşallah iğneden degıldır.test yapıcakmısın sende?

Canım ben cızgıyı goruyorum :) gebelık testı mı bu?bu arada regl olacak gıbı karnım agrıyor

evet canım kalem tipi gebelik testi..7 sine kadar teste devam edicem..eğer daha net bir 2.çizgi görürsem p.tesi ya da salı kan testi yaptırırım..gelmedik kırmızıdan umut kesilmez dimiAllahım olur olsun yaa canım çoğu kişide oluyomuş adet olacakmış gibi ağrı, telaş yapma..

Bende gördüm canım silik çizgin var hadi hayırlısı oooo süper topik şenlendi be güzel bize moral oluyorsunuz böyle yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ve eminim daha çok netleşecek ikinci çizgi inşaallah bizde Görelim ya

Ayyy canım benım inşallah artar canım yaaa.hepımız guzel sonuclar alalım
Dedim ben sana şenlenecek topik diye gördün mü hep olumlu düşünmeye devam ve artacak değerin inşaallah dikkat et kendine

Canım bende görüyorum silik çizgiyi inş gün geçtikçe netlesir hadi hayırlısı :)

lütfen kızlar dua edin netleşsin çizgi yaa içim içimi yiyor, ağladım az önce..tam melankoliye bağladım, bir ağlıyor,bir gülüyorum aklımı kaçırmadan anne olabilsem bi

desirrem canim sonucum 222, 20 çıktı ayin birinde pazar tekrar baktiracagim sonra carsamba bir daha

Evet aynı canım bende dayanamadım yaptım iğnenin etkiside olsa silik çizgiyi görmek süper bidaha ki testi Pazartesi yapcam inşallah sonuna kadar pozitif çıkar
amin canım inşallahhhhh... sanırım ben de öyle yapcam vücudunda bi belirti filan hissediyo musun canım bi değişiklik?

inşallah netleşir diyen ağızlarınız bal yesin kızlar hepimiz şu topickten bebişle çıkalım inşallah yeni hamiş topiclerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…