MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Aferin sana ne olursa olsun pes etmek yok.henuz tam olarak adetın gelmedı ama dımı canım?

Hayırlısı canım.allah oğluna saglıklı uzun ömurler versın.insallah kavusurum canım

Canım süper ya hayırlı olsun hamileliğin ilan et artık hamile olduğunu doktorun ne dedi canım haftaya keseyi görürsün inşaallah
Cok sagol canım darısı hepınızın basına ınsallah.doktorum hamılelık baslamıs dedı nıhayet :) ayın 15 ınde gıdecegım keseyı gormek ıcın.sonrada kalp atısı ıcın :) ınsallah keseyı goruruzde ıcım rahatlar.bırde o pıtpıt atan kalbını duysam ınsallahhhh

Bencede o hamile ama bebek kendını bellı etmıyor nazlanıyor :)

Inşaallah hepsi olacak sağlıkla alacaksın kucağına bizde arkandan gelcez cuma günü baya kan tahlili yapacak var hadi bakalım inşaallah

çok tebrik ederim canım çok sevindim ayakların yese basmasın böyle mutluluktan

Inşaallah hepsi olacak sağlıkla alacaksın kucağına bizde arkandan gelcez cuma günü baya kan tahlili yapacak var hadi bakalım inşaallah
İnşallah canım.hep dua edıyorum saglıkla kucagıma almak nasıp olsun dıye.evettt yaaaa bende heyecanla sızlerı beklıyorum.içime doguyor bırkac kısı daha gelıcek arkamdan.heyecanla beklıyorum ben:) hee bu arada bu ay olmadı dıyen arkadaslar sızdende onunuzdekı ay hamıleler cıkacak ınsallahhhh

desirrem hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi hep isteyenlere tabii bana da

Cok uzuldum gercekten.ama umudunu yıtırme nolur.bu ay yıne gıt doktora.gerekırse doktor degıstır.ama allahın ıznıyle olacak.sen bunu yasamayı fazlasıyla hakedıyorsun canım
Insallah canimm bakalimm hayirlisii nasipp

Kızlar günaydın. Bu gün 13. Günüm ve testim çok çok silik pozitif eşime gösterdim hayalmi görüyorum diye evet var dedi kaldı 2 gün cuma da pozitife devam ederse kan tahlili yolu Görünür inşaallah...

cnm ben ilk ay 2 tane günde kullandım. bu ay ise günde 3 tane aldım..
banada dr 3 tane verdi sabah öğlen akşam olmak üzere dedi ama eczacı günde bi kez iki tane alacaksın demiş sen nasıl alıyosun sabah öğlen akşam olarak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…