Aferin sana ne olursa olsun pes etmek yok.henuz tam olarak adetın gelmedı ama dımı canım?evet 16. gün ve bugün benim bat tarihim..sonunda 7 nisan oldu şükürbiliyosun 12.gün testte silik çizgiyi görmüştüm ama sonraki 2 gün idrar stribinde göremedim..2 gündür de ablamdayım buraya getirmeyi unutmuşum o yüzden yapamıyorum yoksa şimdiye tüketmiştim tüm stokları 2-3 gündür adet sancısı çekiyorum (normalde evlendiğimden beri adet sancısı hep kanamadan sonra gelirdi ya da sadece başım ağrırdı) ve 2-3 gündür çok sık gözüm kararıyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum..sabaha karşı 2 damla kuruya yakın damla geldi öğlen de ılık ılık bişeyler hissettim gidip baktığımda koyu griye yakın kahverengi gibi tuhaf bişey gördüm..inan her lavaboya girişimde, bakmadan önce kendimi telkin etmeye çalışıyorum 'regl olduğunu görürsen üzülme'diye bilmiyorum ne hata, ne suç işledim bunları yaşamayı haketmek için..her lavaboya gidişimde ağlamaklı oluyorum artık çok yoruldum, hastane, ameliyatlar, ilaçlar, iğneler,her yolu denedim, acı eşiğimin düşüklüğüne rağmen hepsinin acısına katlandım..beni en iyi siz anlarsınız..ama yılmıyorum, çözümler tükenene kadar her yolu denerim
Hayırlısı canım.allah oğluna saglıklı uzun ömurler versın.insallah kavusurum canımCanım,
Olsa ağrıya razı olacağım zaten ama neredeyse 1,5 yıldır olmadı. 2 tane oldu ama onlarda kimyasal olarak sonuçlandı. Benim hep regl öncesi belim ağrır ve ne yazık ki dünden beri de bu ağrılar başladı, sanırım 1-2 gün içinde sökülür. Progestan da kullanıyorum. Ama olmayınca olmuyor işte, çok şükür ki rabbim oğlumu verdi. Sende sağlıkla evladına kavuşursun inşallah :)
Sagol canım darısıbasınıza ınsallahCanım hayırlı olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin ins.darısı bizlere:)
Cok sagol canım darısı hepınızın basına ınsallah.doktorum hamılelık baslamıs dedı nıhayet :) ayın 15 ınde gıdecegım keseyı gormek ıcın.sonrada kalp atısı ıcın :) ınsallah keseyı goruruzde ıcım rahatlar.bırde o pıtpıt atan kalbını duysam ınsallahhhhCanım süper ya hayırlı olsun hamileliğin ilan et artık hamile olduğunu doktorun ne dedi canım haftaya keseyi görürsün inşaallah
Bencede o hamile ama bebek kendını bellı etmıyor nazlanıyor :)Canım ümidini yitirme demiştim ya ben iki hamileliğimde de adet oldum resmen ama sağlıkla Doğdu oğlum hiç üzülme ümidini yitirme sadece sabır vardır elbet bir vakti saati bekliyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz ve ben senin adına ümitsiz Değilim
Ben adetımın 4. Gunu basladım.gunde 2 doz 5 gun kullandım ve bıtınce yumurta boyuna bakıldı ve 23 martta ıgnemı oldum canımkızlar klomeni günde kaç doz kullandınız
Yaaaaa gercekten mı cıddı mısın? Belkı devamı gelmez.canım hayırlısı be tatlımHayirli olsun canimmmmm
benim bat bu gun ve minik minik gelmeye basladiiiiiiii
Inşaallah hepsi olacak sağlıkla alacaksın kucağına bizde arkandan gelcez cuma günü baya kan tahlili yapacak var hadi bakalım inşaallahCok sagol canım darısı hepınızın basına ınsallah.doktorum hamılelık baslamıs dedı nıhayet :) ayın 15 ınde gıdecegım keseyı gormek ıcın.sonrada kalp atısı ıcın :) ınsallah keseyı goruruzde ıcım rahatlar.bırde o pıtpıt atan kalbını duysam ınsallahhhh
çok tebrik ederim canım çok sevindim ayakların yese basmasın böyle mutluluktankızlar kan sonucumu aldım.doktorumla konuştum :) degerim 111 olmuş ve doktorum artık hamilesin dedi nihayet :)
artık gönul rahatlıgı ile söyluyorum ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM :)
ALLAHIM HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN ÇOK ŞUKUR ALLAHIMA BUGUNLERİ GÖRDUM :)
İnşallah canım.hep dua edıyorum saglıkla kucagıma almak nasıp olsun dıye.evettt yaaaa bende heyecanla sızlerı beklıyorum.içime doguyor bırkac kısı daha gelıcek arkamdan.heyecanla beklıyorum ben:) hee bu arada bu ay olmadı dıyen arkadaslar sızdende onunuzdekı ay hamıleler cıkacak ınsallahhhhInşaallah hepsi olacak sağlıkla alacaksın kucağına bizde arkandan gelcez cuma günü baya kan tahlili yapacak var hadi bakalım inşaallah
Ahhhh canım amınnnnn:) darısı hepınızın basına ınsallah.hepınız dualarımdasınızçok tebrik ederim canım çok sevindim ayakların yese basmasın böyle mutluluktan
5gün boyunca günde 2 doz kullandım, sabahları tok karınla.kızlar klomeni günde kaç doz kullandınız
Geldi cnm geldi deli gibi de agrim varr maleseffYaaaaa gercekten mı cıddı mısın? Belkı devamı gelmez.canım hayırlısı be tatlım
Cok uzuldum gercekten.ama umudunu yıtırme nolur.bu ay yıne gıt doktora.gerekırse doktor degıstır.ama allahın ıznıyle olacak.sen bunu yasamayı fazlasıyla hakedıyorsun canımGeldi cnm geldi deli gibi de agrim varr maleseff
cnm ben ilk ay 2 tane günde kullandım. bu ay ise günde 3 tane aldım..kızlar klomeni günde kaç doz kullandınız
Insallah canimm bakalimm hayirlisii nasippCok uzuldum gercekten.ama umudunu yıtırme nolur.bu ay yıne gıt doktora.gerekırse doktor degıstır.ama allahın ıznıyle olacak.sen bunu yasamayı fazlasıyla hakedıyorsun canım
Aferin sana ne olursa olsun pes etmek yok.henuz tam olarak adetın gelmedı ama dımı canım?
banada dr 3 tane verdi sabah öğlen akşam olmak üzere dedi ama eczacı günde bi kez iki tane alacaksın demiş sen nasıl alıyosun sabah öğlen akşam olarak mıcnm ben ilk ay 2 tane günde kullandım. bu ay ise günde 3 tane aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?