MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Çok qeçmiş olsun canım yapmadım ben akşam yaparım heralde bıdaha sen yaptın demi sabah canım silik cıktı...
evet canım sabah yaptım silik çıktı eşime gösterdim oda gördü hatta arkadaşada gösterdim hayırlı olsun hamilesin dedi bilemiyorum ya çok heyecanlıyım

evet canım sabah yaptım silik çıktı eşime gösterdim oda gördü hatta arkadaşada gösterdim hayırlı olsun hamilesin dedi bilemiyorum ya çok heyecanlıyım
Dün yaptım canım silik vardı buqun yapmadım aksam yaparım bidaha bakalım inşallah öledir hamileyizdir çok heycanlıyım ya

günaydın arkadaslar.. cnm ben 11. gün test yapmıştım 2. çizgiyi göremedim demiştim ya, sonradan baktım silik çizgi vardı işte insan bilemiyo yaa ilaçtan mı yoksa diye.. ay cuma ya kadar sabır

günaydın arkadaslar.. cnm ben 11. gün test yapmıştım 2. çizgiyi göremedim demiştim ya, sonradan baktım silik çizgi vardı işte insan bilemiyo yaa ilaçtan mı yoksa diye.. ay cuma ya kadar sabır
yaaa bu gün yaptın mı peki test 13. günümüz bu gün az kaldı cumaya ama sabırda kalmadı şeytan diyor ver kanı kurtul

Dün yaptım canım silik vardı buqun yapmadım aksam yaparım bidaha bakalım inşallah öledir hamileyizdir çok heycanlıyım ya
inşallah vardır ya hafta ya burdaki herkesin durumu az çok belli olcak inşallah sonra aralıkta gelsin bebişler

yaaa bu gün yaptın mı peki test 13. günümüz bu gün az kaldı cumaya ama sabırda kalmadı şeytan diyor ver kanı kurtul
ay yok canım yaaa bugün yapmadım cuma ya saklıyorum testimi artık, zor sabretmek ama ne yapalım artık.. sen de bekle cuma ya kadar canm net olsun ..

ay yok canım yaaa bugün yapmadım cuma ya saklıyorum testimi artık, zor sabretmek ama ne yapalım artık.. sen de bekle cuma ya kadar canm net olsun ..
benim iki tane testim kaldı tam yani biri yarına biri de cumaya sonra da cuma iş çıkışı kan vermeye inşallah....

benim iki tane testim kaldı tam yani biri yarına biri de cumaya sonra da cuma iş çıkışı kan vermeye inşallah....
canım su an peki belirti olarak bi şey yaşıyo musun.. ya benim sol kasığımda böyle bi batma seklide acı oluyo da ay gaz mı acaba :) her şeye de şüpheci yaklaşıyorum artık yaaa

inşallah canım benim inşallah :) Buqün 12.gün bakalım yarın vercem kan artık dayanamıycam yoksa catlıycam sarı akıntım var bakalım ne olcak yarına kadar :)
korkma canım rahat ol.benimde adet olacak gibi karın agrım var.hatta yogun bir akıntım var.doktoruma mail attım.durumumu söyledim.bu agrılar başlarda normal dedi.çunku bugun normalde regl olmam gerekiyor.progeston ilacını niye bana vermedin dedim.duşuk riskin olmadıgı için dedi.bakalım hayırlısı ben çok korkuyorum bişey olacak diye allahım korusun.

sağol canım bende tok karna alıyorum kaç yumurtan oluştu çatlatma iğnen ne zaman vuruldu
canım ilk ay benm 3 yumurta olustu ama yeternce gelişmediler 14 mm 13 mm kadardılar. bu ay doktora gittiğimde 1 tane var gelişmiş dedi hatta 24 mm.. fakat doktorum 2 gün sonra gel iğneye o zamn karar vereli dedi. ay o zaman da gittiğimde 32 mm olmustu iğnemi 27 mart da vuruldum cnm bugün 13. günüm.. ama kist olma ihtimaline karsı korkuyorum malesef büyük oldugu için.. hayırlısı

Ayy inşallah canım benim cok korkuorum ama içimdeki sesi susturamıorum işyerinde olmasam koşup birsürü test alıp yapasım vgar ama olmuo burda tabiki...İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım sen dıkkatlı ol...

Canım ben senin yerinde olsam testimi yaparım hatta kan testi bile yaptırırım.çunku senin yumurta çok buyukken igne yapıldı ve kist olmasından korkuyorsun.test yaptır eger hamile degilsen normal adet gununu beklersin eger hem adet olmayıp hem hamile degilsen zaten kist olmuştur ve hemen önlemini alırsın doktora gidip ilaç tedavi neyse uygularsın.çunku bildigim kadarıyla kist oldugunda o ay hamile kalmak için hiçbişey yaptırmıyorlar.ki bunlar kötu senaryolar ama kalbim ve dileğim senin hamile kalman için inşallah hayırlısıyla.bunları seni korkutmak için degil sadece iyiligin için söyledim.kızma bana nolur.

estagfurullah canım çok tesekkürler tabi ki dediklerin için.. haklısın aslında canım ya.. kist ağrı yapar mı sizce yaaa şuan sol kasığım çok ağrıyo neredeyse dayanılmayacak kadar

estagfurullah canım çok tesekkürler tabi ki dediklerin için.. haklısın aslında canım ya.. kist ağrı yapar mı sizce yaaa şuan sol kasığım çok ağrıyo neredeyse dayanılmayacak kadar
allahıma çok şukur hiç kistim olmadı canım o yuzden bilmiyorum.senin bugun zaten 13.gunun git artık kanda bir baktır.ben 12.gunde baktırmıştım ve belli olmuştu ama doktorum garantici olduğu için yada gunahlarını almayayım ama özel hastane oldugu için mi bilemem 3 defa kan testi yaptırdılar bana.canım hakkında hayırlısı inşallah bunların hepsi hamilelik belirtisidir.dualarım seninle.

anladım cnm. Allah razı olsun, çok teşekkürler..

Yanaklarımdan yüzümden alev fışkırıyo resmen :)

canım su an peki belirti olarak bi şey yaşıyo musun.. ya benim sol kasığımda böyle bi batma seklide acı oluyo da ay gaz mı acaba :) her şeye de şüpheci yaklaşıyorum artık yaaa
ya zaten gaz da gebeli belirtisi ben çok sık tuvalete gitmeye başladım ve akıntı arttı renksiz beyaz bazende göğüslerde damarlar var yeşil yeşil ve dolgunluk hissi evet ya herşeyi ona yoruyosun gün yaklaştıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…