canım benim çok teşekkür ederim.hepiniz dualarımdasınız inşallah hayırlısıyla darısı hepinizin başına.desirrem hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi hep isteyenlere tabii bana da
canım bu ay ki macera bitmiş olabilir ama pes etmeyeceksin sen.sen cok mucadeleler vermişsin.rabbım en sonunda görecek senin azmini istegini.vücudum yine beni yanıltmadı..tam gününde kırmızı kart yedimbu ayki maceram bitti
gunaydın canım.ben senden çok umutluyum ama allah bilir tabii.hadi hayırlısı.Kızlar günaydın. Bu gün 13. Günüm ve testim çok çok silik pozitif eşime gösterdim hayalmi görüyorum diye evet var dedi kaldı 2 gün cuma da pozitife devam ederse kan tahlili yolu Görünür inşaallah...
inşallah canım ya inana kendimi zor tutyorum kan vermemek için ama direniyorum cumya kadar dayanıcamgunaydın canım.ben senden çok umutluyum ama allah bilir tabii.hadi hayırlısı.
hadi bakalım hayırlısı ne kaldı şurda cumaya. bugun yarın :) inşallah pozitif sonucu alırız canım.inşallah canım ya inana kendimi zor tutyorum kan vermemek için ama direniyorum cumya kadar dayanıcam
Hadi bakalım canım dewamını bekliyoruz inşallahKızlar günaydın. Bu gün 13. Günüm ve testim çok çok silik pozitif eşime gösterdim hayalmi görüyorum diye evet var dedi kaldı 2 gün cuma da pozitife devam ederse kan tahlili yolu Görünür inşaallah...
ya sürekli forumları karıştırıyorum 13. günde pozitifi görüp sonra negatife dönen yoktur inşaallahhadi bakalım hayırlısı ne kaldı şurda cumaya. bugun yarın :) inşallah pozitif sonucu alırız canım.
günaydın canım bene sabah olmadı bu gün oğlum sabaha kadar kustu gerçekten bahar ayı çok tehlikeli eşim de mideyi bozmuş fena bir geceydiGünaydın Kızlar
Oyy kuzum kıyamam yediqi bişeymi dokundu acaba...Seni baya yormuşlar gece desene evet bahar ayı fena yapıo aldanıosun herseye ama sonu kötü oluyo cok çarpıyo benim eşimde uyumadı dün sabaha kadar uyuyamıomus bıseymi var dıorum qelmıo uykum dıo kırk kere uyandım sabaha kadar huzursuz oldum...günaydın canım bene sabah olmadı bu gün oğlum sabaha kadar kustu gerçekten bahar ayı çok tehlikeli eşim de mideyi bozmuş fena bir geceydi
yoktur yoktur sen rahat ol canım.ya sürekli forumları karıştırıyorum 13. günde pozitifi görüp sonra negatife dönen yoktur inşaallah
Günaydın cici anne :)gunaydın arkadaşlar :)
ayyyyy ne guzel :)))) yakında bende size böyle dicemmmm :)Günaydın cici anne :)
inşallah canım benim inşallah :) Buqün 12.gün bakalım yarın vercem kan artık dayanamıycam yoksa catlıycam sarı akıntım var bakalım ne olcak yarına kadar :)ayyyyy ne guzel :)))) yakında bende size böyle dicemmmm :)
herhalde okulda yediği bişey çünkü evde bişey yediremedim çok fenaydı ama ya oğlan kusuyor babası ishal rezalet ben uykusuz sabah test yapacam ya onunda telaşı sardı tabi sen yaptın mı bu sabah test canım ne durumdasınOyy kuzum kıyamam yediqi bişeymi dokundu acaba...Seni baya yormuşlar gece desene evet bahar ayı fena yapıo aldanıosun herseye ama sonu kötü oluyo cok çarpıyo benim eşimde uyumadı dün sabaha kadar uyuyamıomus bıseymi var dıorum qelmıo uykum dıo kırk kere uyandım sabaha kadar huzursuz oldum...
Çok qeçmiş olsun canım yapmadım ben akşam yaparım heralde bıdaha sen yaptın demi sabah canım silik cıktı...herhalde okulda yediği bişey çünkü evde bişey yediremedim çok fenaydı ama ya oğlan kusuyor babası ishal rezalet ben uykusuz sabah test yapacam ya onunda telaşı sardı tabi sen yaptın mı bu sabah test canım ne durumdasın
inşallah canım ya az kaldı ama insan daha çok sabırsızlanıyor testi yanımda taşıyorumyoktur yoktur sen rahat ol canım.
evet canım doktorum bana öyle demişti sabah öğlen akşam tok karnına aldım ben bu ay..banada dr 3 tane verdi sabah öğlen akşam olmak üzere dedi ama eczacı günde bi kez iki tane alacaksın demiş sen nasıl alıyosun sabah öğlen akşam olarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?