MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Anladim canim benimde ara ara sari beyaz akintim var simdi test yaptim 12.gun cok silik dikkatli bakmak lazim bilmiorum yarin aksam vercem kan bakalim ne olcak
Canım ben kafaya takmam diyordum zaten ilk ay tedavim ve ikinci ayım denemede ama yok sanki duramıyorum ve test de hala pozitif çıkınca diyorum ki geçmiştir iğnenin etkisi zaten gitsem kan tahlili yaptırsam eğer varsa çıkar ama ben değer artsın istiyorum o yüzden cumayı beklemeyi düşünüyorum çünkü adet günüm o gün

Benim nedense hala umudum yok canim sanki adet olcam qibi ama yinede qidip vericem kan ne olcaksa olsun bende cok yoruldum artik en doqrusunu yapiosun canim hayirlisi artik yapcak bisry yook

Benim nedense hala umudum yok canim sanki adet olcam qibi ama yinede qidip vericem kan ne olcaksa olsun bende cok yoruldum artik en doqrusunu yapiosun canim hayirlisi artik yapcak bisry yook
canım neden umudun yok sen en son dün mü test yapmıştın benim baya umudum var ama bekliyorum yinede ama bu bekleyiş banada iyi gelmiyor yarın sabah yrniden test yapıcam hatta şimdi ovulasyon yapayım diyorum ikiside koyu olunca gebelik var demek oluyor

Canım sana tek tavsıyem adetın bıttıkten sonra bır dıger adete kadar ılışkı oldugunda hamıle kalmak ıcın ilişki oldugunu dusunme.keyfıne bak.keyıf ıcın yap.o ay hamıle kalacaksın gorursun

yular gunde 2 mm buyurmus canimm yeteri kadar buyudugunde vericektir igneyii

Enfal97 CanSev_Can tabıı yıne yucerabbım bılır ama ıcıme doguyor sız ıkınızde suan hamılesınız.bu belırtıler bendede olmustu.ınsallahhhhhh ya rabbım hamıledır bunlar.hatta burdan bır kısıyı daha beklıyorum.ınsallah hayırlısıııııı amınnnnnnnn

O kadar güzel moral veriyorsun ki şeytan diyor git acile kan ver gel Kurtul.... Ama yooook içimde ki o sesi dinlemicem ben bir karar aldım okarara uyacam ama CanSev_Can yarın gidecek ya onu Öğrenicem sonra bu arada ovulasyon çok koyu çıkmadı yani demek oluyo ki hamile Değilim bakalım daha neler yapcam cumaya kadar

Anacım bu ovulasyonlarla falan ugrasacagınıza verıp kanı kurtulsaydınız :) ama hayırlısı ınsallah ıkınızde guzel haberı alırsınız canlarım :)

Anacım bu ovulasyonlarla falan ugrasacagınıza verıp kanı kurtulsaydınız :) ama hayırlısı ınsallah ıkınızde guzel haberı alırsınız canlarım :)
Evet ya eşim de öyle diyor gece uyku tutmadı kalk gidip kan verelim diyor oğlanı napcaz dedim otur aşağı...

Ben bu ay ne yumurtlama zamanı ovulasyon yaptım.ne de beklerken gebelık testı yaptım.hıcccc umursamadım.hatta doktorun dedıgı zamanda bıle olmadı bızım ılışkı :) o bana once yapma dedı ben ıgneden bır geceonce yaptım ilişkiyı.iğneden 36 saat sonra ilişki olması gerektıgını netten ogrendım bırde onu yaptım.sonrakı aksam zaten yoktu sehır dısındaydı.ondan sonrakı aksam yapalım dedık adam grıp olmus yapmaya calıştık yapamadık ben tabıı sınır oldum.hep dıyordumkı ben bu ay hamıle olamam cunku dogruduzgun ılışkı olmadı.o yuzden bastan bunu kabullendım ve amannn nasıl olsa tutmaz dıye kafam rahattı.ben nedense 12. Gun cıddı heyecan yaptım ve gun ogrendım kı meleğim annasine tutunmuş :) ahhh canım yavrum hiç bırakmayalım birbirimizi inşallah :) seni pamuklara sarıcam canım yavrum :)

Evet ya eşim de öyle diyor gece uyku tutmadı kalk gidip kan verelim diyor oğlanı napcaz dedim otur aşağı...
Al oğlanıda gotur yanında :) bunu nıye getırdınız mı dıyecekler :) canım sen yınede bana bakma cumayı beklıcem dedın bekle o zaman.ayyy bende cuma gunu öğrenmiştim :) hadı ınsallah ınsallah

Al oğlanıda gotur yanında :) bunu nıye getırdınız mı dıyecekler :) canım sen yınede bana bakma cumayı beklıcem dedın bekle o zaman.ayyy bende cuma gunu öğrenmiştim :) hadı ınsallah ınsallah
Evet evet niyetim de o zaten cuma mübarek gün ya ondan şimdi değer düşük çıkar iki gün sonra tekrar uğraşmak istemiyorum hem oğluş hasta oldu kustu bütün bütün gece bu günde okula gidemedi zaten.... Sen neler yapıyorsun söylediniz mi etraftakilere gebeliğini

iğneden kaç gün sonra test yaptırdın

Canim buqun 12.gun yine pozitif ama yinede ne biliyim ya hamile deilim qibi qelio

Canim aqzindan bal damlio insallah oledir yarin sabah vericem kan aksama cikarmis bakalim ne olcak benim adetten Once başim aqrir normalde sanki yavas yavas basladi qibi

Cok gecmıs olsun canım.oğluşunla gıt uğur getırsın sana.kendıne kardes getırsın.yok canım soylemedım kalp atısını bır duyalım hayırlısıyla.15 inde kese olustu mu dıye kontrole gıdıcem

Canim aqzindan bal damlio insallah oledir yarin sabah vericem kan aksama cikarmis bakalim ne olcak benim adetten Once başim aqrir normalde sanki yavas yavas basladi qibi
Tatlımmmmm takma o agrıyı kafaya.ben bugun doktora mail attım dedımkı benım normalde bugun adet gunum ve sankı adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor dedım.hamılelıgın ılk zamanları normal dedı.hatta benımdebasım agrır adete yakın hemde cok sıddetlı agrır cunku mıgrenım var.yıne agrıdı ama ben takmadım degerı bıldıgım ıcın.gebelıkle adet aynı belırtılerı gosterırmıs gercektende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…