- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
İnsallah dediqin qibidir canim yarin belli olcak bakalim...Tatlımmmmm takma o agrıyı kafaya.ben bugun doktora mail attım dedımkı benım normalde bugun adet gunum ve sankı adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor dedım.hamılelıgın ılk zamanları normal dedı.hatta benımdebasım agrır adete yakın hemde cok sıddetlı agrır cunku mıgrenım var.yıne agrıdı ama ben takmadım degerı bıldıgım ıcın.gebelıkle adet aynı belırtılerı gosterırmıs gercektende :)
canım ben de yarın doktora gitcem yaaa kasıklarım çok ağrıyoCanım ben kafaya takmam diyordum zaten ilk ay tedavim ve ikinci ayım denemede ama yok sanki duramıyorum ve test de hala pozitif çıkınca diyorum ki geçmiştir iğnenin etkisi zaten gitsem kan tahlili yaptırsam eğer varsa çıkar ama ben değer artsın istiyorum o yüzden cumayı beklemeyi düşünüyorum çünkü adet günüm o gün
Ama ya beni yalnız bırakıyorsunuz bir ben mi kalcam kan vermeyen kıskanırım sonra dayanamam ben hadi hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerle gelirsin banada Ümit olursuncanım ben de yarın doktora gitcem yaaa kasıklarım çok ağrıyogitmişken de kan vercem nasipse, dua edin bana da inşallah.hayırlısı Allah tan..
Oh yarın öğreneceksiniz ne güzel ya bende yine idrar testine devam ööö geldi zaten test yapmaktan iki aydır hadi inşallah olumlu olur sonuç bu arada sabah verdiğin kan neden Akşama çıkıyor iki saatte çıkar benim bildiğimİnsallah dediqin qibidir canim yarin belli olcak bakalim...
Aynen canım bende söylememiştim düşüğümde kalp atışını bekledim iyide yapmışım düşük yaptığımdan kayınvalidelerin haberi yok mesela yine hamileysem yine söylememCok gecmıs olsun canım.oğluşunla gıt uğur getırsın sana.kendıne kardes getırsın.yok canım soylemedım kalp atısını bır duyalım hayırlısıyla.15 inde kese olustu mu dıye kontrole gıdıcem
gunaydın canım.geçen ay benimde öyle olmuştu bak bu hamile kaldım.hiç pes etme.bence doktordan randevu al ve yine git hemen.Geldi cnm gelmemiii ama normalinden biraz farkliii ilaclardan sanirimm
evet canım henuz kimseye söylemicem.iş yerine özellikle söylemicem.ben çok dillendirmek istemiyorum zaten.nazara çok inanıyorum o yuzden korkuyorum.Aynen canım bende söylememiştim düşüğümde kalp atışını bekledim iyide yapmışım düşük yaptığımdan kayınvalidelerin haberi yok mesela yine hamileysem yine söylemem
Bilmiorumki canım aslında sabahta deil 12.gibi vercem 5 yada 6 gibi çıkar dedı adam bende ole soledım ama yok anca o saate çıkar dediOh yarın öğreneceksiniz ne güzel ya bende yine idrar testine devam ööö geldi zaten test yapmaktan iki aydır hadi inşallah olumlu olur sonuç bu arada sabah verdiğin kan neden Akşama çıkıyor iki saatte çıkar benim bildiğim
ben özelde kan vermiştim.anlaşmalı laboratuvarları varmış.ögle arası gitmiştim 12 de . saat 2 gibi sonucumu almıştım.aman canım sen guzel haberi alda akşama kadar bekleriz napalım :)Bilmiorumki canım aslında sabahta deil 12.gibi vercem 5 yada 6 gibi çıkar dedı adam bende ole soledım ama yok anca o saate çıkar dedi
gunaydınnnn :)Günaydın Kızlar..
Gunaydin cnmm herkeslere gunaydinngunaydın canım.geçen ay benimde öyle olmuştu bak bu hamile kaldım.hiç pes etme.bence doktordan randevu al ve yine git hemen.
evet en guzeli tebrik ederim seni.ben bu defa erkek doktora gidiyorum.çokda anlayışlı davranıyor.nazımı kaprisimi şımarıklığımı çekiyor :) ve herşeyi benim anlayacağım şekilde anlatıyor tıp dilini kullanmıyor.hayırlısı olsun canım sana ugur getirsin inşallah.Gunaydin cnmm herkeslere gunaydinn
Yarin icin randevu alcam ve dr degistircemm baskasina gitcem bu ay bakalimm
Amin cnm insallah bende ilk defa bi kadin dr gitcemm arklar ona gidiyor hep de ovuyolarr bakalimmevet en guzeli tebrik ederim seni.ben bu defa erkek doktora gidiyorum.çokda anlayışlı davranıyor.nazımı kaprisimi şımarıklığımı çekiyor :) ve herşeyi benim anlayacağım şekilde anlatıyor tıp dilini kullanmıyor.hayırlısı olsun canım sana ugur getirsin inşallah.
ayyyy verin artık şu kanları yemin ederim bayılıcam.allah size peygamber sabrı vermiş ben valla dayaamadım 12. gun gittim.inşallah 3'ünüzünde sonucu pozitif gelir :)Buqun 13.gün yıne silik cizqi kan vericem hamile çıkmazsam artık ınanmıcam yani ne belirtilere ne başka bişeye :)
gunaydın.günaydınn
hayırlısı olsun canım inşallah sanada faydası olur.ben senin için duacıyım inşallah.Amin cnm insallah bende ilk defa bi kadin dr gitcemm arklar ona gidiyor hep de ovuyolarr bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?