MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

amin canım inşallah.. oturup sonucu görünce ağladım baya :'( ben biraz rahatladım
Neqatif sonuç olursa bende öle yapcam iyi bi içimi dökmem lazım onun için bılıyorum kendimi izin aldım 3 te cıkıcam haberi işyerinde almak ıstemedim...

kızlar inanın bende nazardan kendimi bildim bileli korkarım.işyerinde bilen 2 çok samimi arkadaşım var.ama görseniz hiç hamile gibi davranmıyorum.onlarlada kendi aramızda konuyu konuşmuyoruz bile.hiç dillendirmiyorum.korkuyorum bişey olucak diye.dun doktoruma mail attım dedim ya.doktoruma bile yazdım.ben bebegimi duşurmekten korkuyorum sen niye bana progestin ilacı vermedin diye.farkındaysanız buraya bile hala hamilelik takvimi yapmadım.hala tuvalete gittigimde kan gelmişmi diye korkuyla bakıyorum.karnımı sevmeye korkuyorum.kendi kendime nazar edicem diye bile korkuyorum.sadece dua ediyorum allahım bebegimi nolur benden alma diye.
rabbim inşallah hepimizin dualarını duyar ve kabul eder.

Bende ikinci de öyle dedim, senin düşükte kese falan oluşmuşmuydu ? İlk kimyasalda çok üzüldüm hatta hala içim cız ediyor ama oğlumdan dolayı zaten değerin düştüğünü öğrenince Oğlum çok üzülecek diye ağlamıştım :KK43: Çünkü yeni için daha bir şey hissetmiyordum. Kese bile görünmemişti, şimdi olsa iyice ilerleyene kadar söylemem kesinlikle...İlk çocuğumda hiç bunlar olmadı meleğim kendiğinden geldi, tabii yaşımda gençti o zaman 25 yaşında anne oldum. Şimdi 33 uğraş dur olsun diye...Keşke daha önce yapsaymışım diyorum, kariyer o bu kim bakıcak derdine düşmeseymişim. Açıkta mı kalacaktı sanki bakacak insan bulunurdu elbet... çok kızıyorum bazen kendime çok ama elden bir şey gelmiyor. Ama senin değer pozitif olucak görürsün bak 30 -50 arasu bir değer çıkar bence 19 test sonrası uzmanlaştım :)
Diyorum ya çok benziyoruz senle Oğluma ilk aydan hamile kaldım hiç birşey bilmeden sonrada iş güç yok daha gencim bu biraz büyüsün annem baktı bide tekrar bakamam dedi falan erteledik sonradan sağlık sorunları çıktı miyim ameliyatı oldum eşimin değerleri çok düşük çıktı doktor azizliğine uğradık ve böylece 2 sene geçmiş oldu üç ay öncede bir düşük kese oluşmuştu iki aylıktı evde düşük Yaptım kese perime düştü bebeği gördüm içinde sonra bir kaba koyup hastaneye gittik çok şükür kürtaj gerekmedi... Bu da ilk tedavi ama ümidim gittikçe tükendi çünkü önceki hamileliğimde değerim 123 çıkmıştı ama testte baya net koyuydu bunda çok zor görmek...

kızlar inanın bende nazardan kendimi bildim bileli korkarım.işyerinde bilen 2 çok samimi arkadaşım var.ama görseniz hiç hamile gibi davranmıyorum.onlarlada kendi aramızda konuyu konuşmuyoruz bile.hiç dillendirmiyorum.korkuyorum bişey olucak diye.dun doktoruma mail attım dedim ya.doktoruma bile yazdım.ben bebegimi duşurmekten korkuyorum sen niye bana progestin ilacı vermedin diye.farkındaysanız buraya bile hala hamilelik takvimi yapmadım.hala tuvalete gittigimde kan gelmişmi diye korkuyla bakıyorum.karnımı sevmeye korkuyorum.kendi kendime nazar edicem diye bile korkuyorum.sadece dua ediyorum allahım bebegimi nolur benden alma diye.
Sen en iyisini yapıosun canım bencede öle olmalı bırak biraz büyüsün öle çıksın ortaya Allahım ikinizide korusun saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah...

hayırlısı can inşallah sen güzel haberler ile gelirsin de moral olur bize.. internetten baktım sonuca kendim canım. doktor öğlenden sonra gelirsin sonucu almaya dedi ama gitmeyeceğim artık gerek yok yani..
Bende üç de alacam sonucumu ama moral Sıfır bende de puan biliyorum bu gün üzülsem biraz ama yarına atlatırım dedim ya ikinci hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım önce dış gebelik dediler sonra yok değilmiş sonradan düşük Yaptım zaten ve o Ogün hamile kalmamak daha iyi bence dedim en azından ümitlenmemiş oluyorsun şimdi hala aklımdadır yaşasaydı temmuzda doğacaktı diye Rabbim kimseye yaşatmasın yenimay yeni umutlar inşallah

Bende verdim kanımı 3 de çıkacakmış eve geldim şimdi umutsuz bekleyiş başladı....

Bende üç de alacam sonucumu ama moral Sıfır bende de puan biliyorum bu gün üzülsem biraz ama yarına atlatırım dedim ya ikinci hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım önce dış gebelik dediler sonra yok değilmiş sonradan düşük Yaptım zaten ve o Ogün hamile kalmamak daha iyi bence dedim en azından ümitlenmemiş oluyorsun şimdi hala aklımdadır yaşasaydı temmuzda doğacaktı diye Rabbim kimseye yaşatmasın yenimay yeni umutlar inşallah
amin canım , eşlerimizin bizlerin sağlığı yerinde olsun da inşallah Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin..

Allah korusun canım seni de bebeğini de:KK68:inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..ben de bugün 16:30 da doktora gidicem, adetimin 3. günü..bakalım bu ay başarabilecek miyiz:KK60:

bugün doktora gittim muayene sonuçlarımızı baktı eşimin de benim de sorunum yok klomene başlayalım dedi adetinden sonra 5. gün sabah akşam kullanacaksın 2 gün sonra geleceksin dedi ama ben adet zamanında memlekette olacağım annemin yanına gideceğim artık diğer ay yaparım da 2 gün sonrasında doktorun yanına gidince yumurta oluşup oluşmadığına bakıp ne yapıyor arkadaşlar sonraki süreç ne

bugün doktora gittim muayene sonuçlarımızı baktı eşimin de benim de sorunum yok klomene başlayalım dedi adetinden sonra 5. gün sabah akşam kullanacaksın 2 gün sonra geleceksin dedi ama ben adet zamanında memlekette olacağım annemin yanına gideceğim artık diğer ay yaparım da 2 gün sonrasında doktorun yanına gidince yumurta oluşup oluşmadığına bakıp ne yapıyor arkadaşlar sonraki süreç ne
Yumurtanın büyüklüqüne bakıp ona qöre çatlama iğnesi verir yada kendılıqındende catlayabılır ilişki günlerini söler canım...

Yumurtanın büyüklüqüne bakıp ona qöre çatlama iğnesi verir yada kendılıqındende catlayabılır ilişki günlerini söler canım...
sen kullandın mı canım tüplerine de bakalım dedi şimdi de tüpler mi kapalıdır diye düşünüyorum hadi canımı sıkacak birşey buldum yine

Sen en iyisini yapıosun canım bencede öle olmalı bırak biraz büyüsün öle çıksın ortaya Allahım ikinizide korusun saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah...
amin canım çok sagol.darısı hepinizin başına inşallah.

canım klomen bittikten 2 gün sonra gidiyorsun yumoşların ideal boyuta gelmiş mi kaç tane oluş ona bakıp, çatlatma iğnesi veriyor..şu gün şu saatte iğneyi yapacaksın, ardından da şu günler şu saatlerde ilişki olacak diye takvim hazırlıyor..

Diyorum ya çok benziyoruz senle Oğluma ilk aydan hamile kaldım hiç birşey bilmeden sonrada iş güç yok daha gencim bu biraz büyüsün annem baktı bide tekrar bakamam dedi falan erteledik sonradan sağlık sorunları çıktı miyim ameliyatı oldum eşimin değerleri çok düşük çıktı doktor azizliğine uğradık ve böylece 2 sene geçmiş oldu üç ay öncede bir düşük kese oluşmuştu iki aylıktı evde düşük Yaptım kese perime düştü bebeği gördüm içinde sonra bir kaba koyup hastaneye gittik çok şükür kürtaj gerekmedi... Bu da ilk tedavi ama ümidim gittikçe tükendi çünkü önceki hamileliğimde değerim 123 çıkmıştı ama testte baya net koyuydu bunda çok zor görmek...

Canım,
işte az belli olduğu için dedim, 30-50 arası çıkar diye ama sende biliyorsun ki önemli olan katlaması tutunması, inşallah tutunur. Muhtemelen dr un 2 gün sonra yeniden ister tahlil. Gerçekten çok benziyoruz insan yalnızca kendine oldu sanıyor oysaki :( neler yaşanıyor etrafta, Allah sağlıklısını versin, senin de yaşadıkların çok acı insan atamıyor işte kafasından yaşasaydı, devam etseydi, doğsaydı şimdi şu kadar olacaktı vs. diye, eğer doğsaydı 15 tatilde doğacaktı ve ben oğluma öyle demiştim, karne aldığında ilk lafı (biz ona düşük / kimyasal falan demedik, öğrendiğimizde tatildeydik, oradaki dr yanlış bakmış dedik ) dr lar yanlış bakmasaydı eğer senin kanını başkasıyla karıştırmasalardı kardeşim bugün doğacaktı dedi, oda atamadı içinden biliyorum. Yeniden hamilelik olmadıkça da atamayacak ne o ne de ben :( ayy konuşsa insan kötü oluyor konuşmasa içine atıyor ben çevremden kimseyle ama kimseyle konuşmuyorum bu konuyu bir tek burada yazıyorum. Oda beni rahatlatıyor. İnsallah güzel haberleriniz olacak, benim zaten umudum kalmadı bu ay için bel ağrım iyice arttı test tamamen negatif regl olmayı bekliyorum..

canım klomen bittikten 2 gün sonra gidiyorsun yumoşların ideal boyuta gelmiş mi kaç tane oluş ona bakıp, çatlatma iğnesi veriyor..şu gün şu saatte iğneyi yapacaksın, ardından da şu günler şu saatlerde ilişki olacak diye takvim hazırlıyor..
birden fazla yumurta oluşmuşsa ne oluyor o zaman ikiz durumu mu oluyor off eğer oluşmazsa tüplerine de bakalım dedi canımı sıkmaya bir şey daha oldu tüplerim kapalıysa diye canımı sıkıyorum

sen kullandın mı canım tüplerine de bakalım dedi şimdi de tüpler mi kapalıdır diye düşünüyorum hadi canımı sıkacak birşey buldum yine
Evet canım bu ay kullandım rahim flmi mi istedi doktor senden..

Allah korusun canım seni de bebeğini de:KK68:inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..ben de bugün 16:30 da doktora gidicem, adetimin 3. günü..bakalım bu ay başarabilecek miyiz:KK60:
amin canım inşallah hepimizi, bebegimide benide.hadi git bakalım.bu ay bebek için ilişki yaşadıgını unutuyorsun tamam mı? :) amannn salla diye dolaşıyorsun etrafta.bak bu defa başaracaksın kurbişkam gerçekten :) biliyorsunuz işte ben bu ay igneden bir gece once ve bir gece sonra ilişki oldu diye tutmaz benimki diyordum.sizler belli olmaz orası diyordunuz.nasıl olsa tutmayacak diye hiç stress yapmadım be canım ben.
igneden bir gece once mutlaka ilişki olsun ama unutma.

Back
X