MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

sende benim gibisin klomen etki etmiyo maalesef bende 5 gün kullandım sonra iğneye dewam ettim canım
Ben beş gün kullandım artı bi kutu daha bitirdim şimdi 3 kutudan da 3 tane iç Ecem. Klomen ise yapamio bende. Keşke iğne verse ydi. Pzt yine gideceğim bakalım

yumurtalarım sonunda 18 mm olmuş, hiç büyümeyecekler zannetmiştim. 11 nisanda çatlatma iğnesi olacağım. gebeliği bu sefer başaracağım inşallah.

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hep sizi takip ediyorum ben de bugün doktora gidicem tedaviye başlıcam.Bakalım hayırlısı.Benimde iki düşüğüm var.İnş. bu sefer yüzüm güler

öyle canm hayırlısı ne yapalım elimizden geleni yaptık yine olmadı bu ay değer 0 (sıfır) yazıyo canım..
canım benim merak etme seninle birlikte o sıfır değerei görecekler var belkide ben de gelcem birkaç saat sonra senin saflarına birlikte bir sonraki ay adetimizi beklicez hiç moralini bozma doktoruna söyledin mi peki

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hep sizi takip ediyorum ben de bugün doktora gidicem tedaviye başlıcam.Bakalım hayırlısı.Benimde iki düşüğüm var.İnş. bu sefer yüzüm güler
inşallah yüzün güler canım. klomenle mi başlayacaksın ne önerdi doktorun?

gerçekten çok haklısın hani betetrin beteri var derler ya insan yaşayınca anlıyor düşünsene sıfır çıkması kimyasal yad dış gebelikten daha iyi aslında ve benim yaşadığım gibi düşük düşük yaptığım gün bir damla gözyaşı dökemedim dondum kaldım keşke dedim hiç hamile kalmamış olsaydım yanlış biliyorum ama insan bazen sabredemiyor gerçekten çok zor

Kızlar verdim kan akşama alırsın dedi bakalım hayırlısı...

canım benim merak etme seninle birlikte o sıfır değerei görecekler var belkide ben de gelcem birkaç saat sonra senin saflarına birlikte bir sonraki ay adetimizi beklicez hiç moralini bozma doktoruna söyledin mi peki
hayırlısı can inşallah sen güzel haberler ile gelirsin de moral olur bize.. internetten baktım sonuca kendim canım. doktor öğlenden sonra gelirsin sonucu almaya dedi ama gitmeyeceğim artık gerek yok yani..

Bende ikinci de öyle dedim, senin düşükte kese falan oluşmuşmuydu ? İlk kimyasalda çok üzüldüm hatta hala içim cız ediyor ama oğlumdan dolayı zaten değerin düştüğünü öğrenince Oğlum çok üzülecek diye ağlamıştım Çünkü yeni için daha bir şey hissetmiyordum. Kese bile görünmemişti, şimdi olsa iyice ilerleyene kadar söylemem kesinlikle...İlk çocuğumda hiç bunlar olmadı meleğim kendiğinden geldi, tabii yaşımda gençti o zaman 25 yaşında anne oldum. Şimdi 33 uğraş dur olsun diye...Keşke daha önce yapsaymışım diyorum, kariyer o bu kim bakıcak derdine düşmeseymişim. Açıkta mı kalacaktı sanki bakacak insan bulunurdu elbet... çok kızıyorum bazen kendime çok ama elden bir şey gelmiyor. Ama senin değer pozitif olucak görürsün bak 30 -50 arasu bir değer çıkar bence 19 test sonrası uzmanlaştım :)

hayırlısı can inşallah sen güzel haberler ile gelirsin de moral olur bize.. internetten baktım sonuca kendim canım. doktor öğlenden sonra gelirsin sonucu almaya dedi ama gitmeyeceğim artık gerek yok yani..
İnşallah canım bende heycanla beklıorum bakalım ne olcak...

Bende 24 yasındayım evlendıqım ilk ay hemen hamile kaldım 2.5 aylık evliydim 7 haftalık hamileydim cok dile cok nazara qeldim kimse maşallah demedi okdar mıllet uqrasıo olmuo senın hemen olmuş dıyen dıyeneydı önüne qelen sen bi qüzelleştin deyip durdu sonra birden kanamam başladı düşük kürtaj ama akıllandım hamile kalınca kalp atışını duymadan belli bı zamanı doldurmadan asla sölemem kimseye cok canım acıdı cok üzüldüm cok yıprandım çünkü

Canım, gerçekten çok üzülüyor insan bence de söyleme kimseye diyorum ya karnım çıkana kadar çok düşünmüyorum söylemeyi. Bende nazara çok inanırım ve bundan dolayı bile olabilir tabii ama daha çok gençsin bende ilk hamile kaldığımda senin yaşındaydım ve kendiliğinden geldi meleğim, üstelik 1800 değerle hiper prolaktinamili bir beyin adenomu varken ve 4 dr un senin çocuğun olmaz demesine rağmen hiç beklemediğim bir anda geldi meleğim, senin de gelecek hiç umutsuzluğa kapılma güzel haberler alacağız biliyorum...

Aynen öle canım inşallah bende inanıyorum Allahım kımseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkezin kucaqını doldursun inşallah qercekten cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…