- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Düşünme sen rahim flimi cektirmıopsun at aklından...inşallah canım inşallah ama benim şu an tek düşündüğüm rahim filminden sonra hamile kalanların çok olduğunu düşündüğüm için gelecek ay daha çok umutlanacağım ve daha çok hayal kırıklığı yaşayacağımhayırlısı .....
:) çook zor ama denerim canım :) artık ben hamile kalmaya çabalayanlar bölümüne geçiyorum canım burayı boşuna işgal etmeyeyimDüşünme sen rahim flimi cektirmıopsun at aklından...
Canimm süper bi haber hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayi nasip etsin ins.:)aminnnnnnnnn :) hepimizin inşallah.
çok sevindiiiimmmmmkızlar geldim ben şoktayımmmmm. İKİZLERİM OLUYORRRRRRRRRRRRRRR :)
kızlar geldim ben şoktayımmmmm. İKİZLERİM OLUYORRRRRRRRRRRRRRR :)
pregnyl 10000 tek seferde mi vurdun banada iki kutu verdi doktorMerhaba Kızlar
1 yıldır evliyim. 8 aydır korunmuyoruz. Bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi pregnyl 10000 kullandım. 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki uyguluyoruz.
Benim gibi bekleyenleriniz varmı, ne zaman gelecek bebişlerimiz
çatlatma iğnesini nasıl yaptınız acil öğrenmem lazımKizlar 31 martta catlatma ignesi vuruldum 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti sizce hala umudum var mi
Kullandim catlama ignemi de vuruldum bekliyorumMrb araniza yeni katildim bnde adetimin 5. Gunu basliyorum klomene klomen kullanip hamis olan varmi ? :)
Klomen kullandim o bittikten sonra doktorum igne vurulmam gerektigini soyledi ve o an yaptirdimçatlatma iğnesini nasıl yaptınız acil öğrenmem lazım
5000 mi 10000mi vurdunuz?Klomen kullandim o bittikten sonra doktorum igne vurulmam gerektigini soyledi ve o an yaptirdim
normal bir enjeksiyon tüpüne 1 kutunu içindeki sıvıyı toza enjekte ettiniz sonra bu karışımı vurdunuz doğru mu bir de sadece 1 kere yapılıyor dimi
Doktorun yanindaki hemsire yapti canim ben biseye karismadimnormal bir enjeksiyon tüpüne 1 kutunu içindeki sıvıyı toza enjekte ettiniz sonra bu karışımı vurdunuz doğru mu bir de sadece 1 kere yapılıyor dimi
Anladım teşekkür ederim inşallah pozitif bir sonuç alırsınızDoktorun yanindaki hemsire yapti canim ben biseye karismadim
15. Gunum ama testim negatif cikti umutlanmali miyim bilmiyorumAnladım teşekkür ederim inşallah pozitif bir sonuç alırsınız
testler aldatıcı oluyormuş adetiniz gecikirse o zaman umutlanın bence15. Gunum ama testim negatif cikti umutlanmali miyim bilmiyorum
Hayirlisi olsun artik reglime 4 gun vartestler aldatıcı oluyormuş adetiniz gecikirse o zaman umutlanın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?